Ők a legféltékenyebb csillagjegyek!

Ők a legféltékenyebb csillagjegyek!

A Skorpió

A bizalmatlanság és a birtoklási vágy benne van a Skorpió vérében. A párjának minden lépéséről tudni szeretne. A legapróbb jelre is azonnal nyomozásba kezd, sokszor ellenőrzi a társa telefonját, jeleket keres, amivel hűtlenségét bizonyíthatná. Jók a megérzései, szóval nem érdemes felébreszteni a benne szunnyadó zöldszemű szörnyet.

Skorpió párodat már nehezen viseled? Kérd ki bátran Boszi Kata tanácsát, hogy javíthass a kapcsolatodon: 06 90 633 991 (485Ft/p)!

Az Oroszlán

Büszkébb, minthogy beismerje, mennyire féltékeny. A magára erőltetett nyugodtság mögött viszont kínzó féltékenység lapul. Büszkesége nem bírná elviselni, ha lecserélnék, ott is problémát sejt, ahol valójában nincs. Nem áll távol tőle, hogy a párja közösségi dolgait is kövesse, sőt akadályozza… Ez a viselkedés sokszor nem vezet jóra.

Nézd meg ITT, mit mutat a szerelmi horoszkópod erre az évre!

A Kos

A Kos borzasztó féltékeny, de ügyesen leplezi. Ahelyett, hogy közvetlenül reagálna a dolgokra, hagyja, hogy a féltékenysége eluralkodjon rajta. S ezt bizony mindenki észleli, ha kitör a vulkán, a párja mellett még akár a társasház többi lakója is, vagy a szomszédok. Jobb benne sem felkelteni a féltékenységet.

Kos párod lassan elviselhetetlen a számodra, vagy úgy érzed, elnyom? Kérj szerelmi jóslást, tanácsot Marcus Mágustól, hogy egy harmonikusabb életet élhessetek: 06 90 633 991 (485Ft/p)!

  1. A Szűz

A Szűz ráérez a dolgokra. Olyasmiket is képes meglátni, ami másnak nem szúr szemet. Józan és elemző alkat, de amikor elönti a féltékenység, nyilvánosan sosem mutatja. Bár elméletileg ki nem állhatja a féltékenységet, a gyakorlatban ugyanakkor nagyon hamar eluralkodik rajta ez az érzés. Elég, ha párja az exéről beszél, vagy hosszan dicséri valamelyik ellenkező nemű ismerősét…

Féltékenykedés? Sértődések? Jelenetek sorozata?

Egy kapcsolatban sem szabadna, hogy előforduljanak! Ha nem bízol párodban, akkor kérd ki Marcus Mágus vagy Boszi Kata segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/p), lehet, hogy valóban van okod féltékenynek lenni!

Close Menu