Személyes számod elárulja, milyen élet vár rád!

Személyes számod elárulja, milyen élet vár rád!

A személyes szám alapvető dolog a számmisztika tudományában. A Te személyes számodból is sok dolgot tudhatunk meg a jövődről, a  2020-as évedről. A numerológia szerint ebben az esztendőben még nagyon komoly fordulatok következnek be. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen is, mit is árul el a születési személyes számod. 

A 9-es szám most balszerencsét jelent. Itt nagyon fontos az, hogy milyen a többi számod, mert azok rámutatnak arra, hogyan és mikor érhet téged valamilyen balszerencse. A 2020 as év már ígyis hordoz magában sok olyan eseményhalmazt, amely már eddig is sok balszerencsét eredményezett. A te sorsodban is ott lehet ez, viszont tényleg nem mindegy, hogy milyen is a többi szám. 

Szerelemre, pénzre vagy sikerre lenne szükséged? ITT segítünk bármelyiket megragadni!

Az 5-ös szám viszont szerencsét jelez. Itt sem mindegy az, hogy milyen a többi szám. Van-e numerológiai egyensúly a személyes számban vagy éppen káosz van? Amennyiben egyensúly van, ez az esztendő még komoly meglepetést tartogathat számodra. Itt most különösen nagy szerepe lehet az 5-ös és 7-es kombinációknak, a 3-as ismétlődésekkel viszont nagyon vigyázni kell!

A jövő, mint ahogy ezt láthatod a jelenből is, nem sok jót hordoz magában. A legtöbb jós, jóslás negatív, ha arról kérdezzük, hogy mit is lát 2020-ra. A számmisztika segítségedre lehet abban, hogy megtudd, Te mire is számíthatsz. Születési személyes számodban ott vannak azok jelek, amelyek jelzik azt, hogy 2020-as esztendő mit is tartogat számodra. A legjobb numerológusok várják a hívásodat, ha kíváncsi vagy arra, mit is hoz a jövő! 

A személyes számod kendőzetlenül megmutatja az IGAZAT! Kérj személyre szabott elemzést számmisztikusainktól, mert Te is egy lehetsz azok közül, akiknek sorsfordításra van szükségük, hogy elkerüljék a szerencsétlen eseményeket az életükben! Keresd fel Xalent vagy Marcus Mágust a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

Close Menu
×
×

Cart