Veronika- Közeledik a Bak Telihold a Rák napjegyében

Veronika- Közeledik a Bak Telihold a Rák napjegyében

Hihetetlen erők uralkodnak ezen a héten. A Nap a Rák csillagképben van, így a Rák jegy különleges erőket kap. A Rák és a Hold kapcsolata a legerősebb kapcsolat a zodiákusban. Nem véletlen, hogy a Tarot kártya Hold lapján is a Rák jegye látható. A Telihold a Bak csillagképben teljesedik ki, amely hatalmas energiákkal rendelkezik. Óriási energiák szabadulnak fel. Egyrészt megalapozhatjuk majd a családi biztonságot, hiszen a Rák a családi biztonság és a védelem egyik szimbolikus alakja.   Itt lesz a Bak, aki az Ezüst égitest erejével felvértezve ad nekünk teremtő energiákat. 

A Bak ereje miatt, ez az időszak alkalmas különleges számok, szerencseszámok lehívására. Amennyiben a Rák jegyében születtél, érdemes figyelned az álmaidra, mert a Hold és a Bak együttes ereje feltár most olyan utakat, amelyeket eddig nem ismertél. Nagyon sokan érzékenyek a Holdra. Vannak emberek, akik Telihold idején nem is tudnak aludni. Ez sajnos most sokszorosan lesz igaz, mert a hermetika hagyománya szerint, a Rák havának Teliholdja a legerősebb. 

 

Olvasd el ITT az éves horoszkópod! Sok szerencse vár még rád!

július 5. – hajnali öt óra után lesz egy félárnyékos holdfogyatkozás. Majd a Hold, reggel 6:44 kor tetőzik a Bak csillagképen. Ilyenkor még tartani fog a félárnyékos holdfogyatkozás, hiszen az jó két órát vesz igénybe. A reggeli fényviszonyok miatt Magyarországon nem lesznek láthatóak az események, de ettől függetlenül a Hold még erős hatással lesz ránk. Nem jó az, hogy tetőző Bak Teliholdba egy holdfogyatkozás is beleesik. A sok teremtő energia mellett itt bizony a fekete mágiát gyakorlók is teret kapnak. 

A védelem éppen ezért kiemelten szükséges azoknak, akik úgy érzik, hogy valamilyen sötét mágia által lehetnek fenyegetve. Most komoly változásokat tudunk a sorsba programozni. Különösen jól jön ez az időszak a családoknak, akik együtt dolgoznak, teremtenek valamit. A Bak és a Hold, illetve a Rák együttesen nagyon erős hármast alkotnak, amire egész héten komoly rítusokat, mágiákat fogunk elvégezni. Neked csak jelentkezned kell, a 0690603831 számon (508Ft/perc)! 

Az sem véletlen, hogy Én írok ennek a hétnek az eseményeiről, hiszen a női teremtő és védő energiák lesznek a legerősebbek. Több kollégám is fel lesz készülve a közelgő Hold eseményekre. Őket is hívhatjátok bátran! Egy különleges hét lesz, amire minden műsorvezető és tanácsadó készül. Már csak te hiányzol… 

Ne feledd, a július ötödikei Telihold hozhat számodra biztonságot, bőséget, szerelmet, de nem árt óvatosnak sem lenned, ha éppen van haragosod, ellenséged! 

Hívd védelemért és a legerősebb szerencse mágiákra való feliratkozásért Megmondót vagy Xalent a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)! 24 órában elérhetőek vagyunk és pár perc az egész!

Veronika
Close Menu