Válassz magadnak szerencsehozó amulettet

Válassz magadnak szerencsehozó amulettet

Szerencse amulett bármi lehet, ami kötődik hozzánk és hinni tudunk benne. Több fajtája is van. A szimbólum amulettek azok, ahol valamilyen különleges szimbólumot tartalmaz a szerencse talizmán. Az anyag amulettek, ahol valamilyen nemes anyag adja az erejét, hegyikristály vagy éppen arany. Vannak még az összetett amulettek, ahol az anyag is és a szimbólum is jelentőséggel bír.  

Nézd meg ITT, hogy melyik angyal hoz neked szerencsét és védelmet csillagjegyed szerint!

Hogy melyik is a legerősebb amulett? 

A válasz az, hogy egyén függő. A legerősebb amulettek azok a mágusok talizmánjai, mivel egy mágus talizmán tettekkel, szervesen kapcsolódik egy mágus életébe. Ilyen talizmánhoz, nehéz hozzájutni. Éppen ezért legjobb az, ha magadnak választasz talizmánt. Persze ez lehet specifikus talizmán, mint például a pénztalizmán, de legjobb egy általános szerencse amulett.  

A szerencse amulett, amennyiben illik hozzád a szimbólum vagy az anyag, akkor hasznosabb, mint egy szerencse mágia. Igaz, egyik a másikat nagyon szépen tudja erősíteni. A szerencse talizmán, ha nincs megkötve egy céllal, akkor éppen olyan hatékony lehet számodra, mint egy védőangyal. Mindig veled van, valahogy olyankor mindig talpra esel. A jó szerencse amulett ilyen. Nem csak szerencsét hoz, hanem működik, mint védelmi amulett, azaz még az ártó erőket is képes távol tartani. 

 

Amikor meg van a számodra megfelelő szerencse amulett, amely lehet akár pároddal  is közös, mondjuk egy kettétört szív, ha nagy a szerelem. Igaz, ez leginkább az összeillő csillagjegyek esetén hatékony. A megfelelő amulett még önmagában nem elég. Az amulettel össze kell kötnöd magad, közös amulett esetén egymást és az amulettet is. A kötést valakinek el kell végezni, amelynek rituáléja a legtöbb mágus számára titkos. Csak is az a szerencse talizmán lehet a tiéd, amelyikkel össze vagy kötve!  

Ha úgy gondolod, szeretnél magadnak egy igazi talizmánt, akkor ne habozz! A választás a tiéd, és nálunk is kaphatsz segítséget.

Amennyiben tudod, milyen amulettet szeretnél, mi az, ami téged leginkább megérint, akkor kösd össze magad és az amulettet! Hívd Szegedi Pannit vagy Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd az amuletted beavatását, kérd hogy kössenek vele össze, és az akár élethosszig tartó szerencsével!  

Close Menu
×
×

Cart