You are currently viewing Minden, amit  tudnod kell a 2021-es évről! Számmisztikai elemzés

Minden, amit tudnod kell a 2021-es évről! Számmisztikai elemzés

 2021 számmisztikai elemzése nagyon nehéz feladat, hiszen mindent annak fényében kell elemeznünk, ami 2020-ban történt. A húszas évek bevezető éve bizony nem volt könnyű. Reméljük, a folytatásban nem lesz ennyi bajunk, hiszen gondból most mindenkinek kijutott bőven.

 

  • Pénzügyek

A 2021-es számmisztika szerint várható további megtorpanás. Az év nagyon kiszámíthatatlan, annak ellenére, hogy több oldalról is a teljességet tükrözi. Azoknak, akik saját tudásukból, kétkezi szakmájukból élnek, számukra az ötös alapszám kiváló. Sokan viszont cégeknél, vállalkozásoknál dolgoznak, ahol már nem lesz ilyen rózsás a helyzet. Nem szabad nagy költekezést tervezned a 2021-es esztendőben. Jobb, ha már most visszafogod magad. Elképzelhető, hogy azok között leszel te magad is, akinek szüksége van a tartalékokra. Eladásra nem kimondottan jó év következik, vásárlásra viszont kiváló lesz az esztendő. Az ingatlanárak visszaesnek, így sokan fognak most ingatlanhoz jutni, hiszen kevesebb pénzből is tudnak lépni. Ez az esztendő sokak számára hoz komoly változásokat, az éberségen függ az, ki hogyan jön ki belőle. A szerencse nagyon fog számítani, hiszen a 21-es szám három hetest hordoz magában. Érdemes jobban bíznod a szerencsében, esetleg úgy is megkísértheted azt, ha nem hiszel benne. Lényegesen több szerencse-lehetőség adódik majd a sorsunkban, mint sikerlehetőség. Érdemes megismerned a saját személyes szerencse napjaidat. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd a személyes szerencsenapjaidat a következő esztendőre!  


ITT most fény derül az igazi életfeladatodra!

 

  • Magánélet

A jóslás 2021-re könnyű évet jósol a szerelemre. A magányos emberek könnyebben találnak majd párt, illetve az ebben az esztendőben születő kapcsolatok rendkívül tartósak lesznek. Most valóban a belső kémia hozza majd össze a párokat. Egy esztendő, amikor semmi sem lesz könnyű, amikor sokan félreteszik a sok fényűzést és mázt. Könnyebben mutatjuk majd meg önmagunkat és könnyebben beszélünk az igazi belső értékekről, amelyen valóban tud létezni egy kapcsolat. Ideális esztendő következik, nem csak a társbevonzáshoz, hanem a meglévő kapcsolat javítására is. Most sok párkapcsolat sorsa dől majd el, de a legtöbb a számmisztikai elemzés szerint pozitív irányba alakul. A társunk és mi magunk is változhatunk jó és rossz irányba egyaránt. Most azok, akik nem szenvednek valamilyen függőségtől, vagy nincs mentális betegségük, nagy eséllyel lépnek egy boldogabb időszakba párjukkal. Sokak számára a megoldás éve jön el 2021-ben. Nagy eséllyel növekedhet majd a gyermekvállalási kedv, mindez nem az állami ösztönzés miatt, hanem azért, mert valahogy mindenki jobban képes lesz majd szeretni. Akár a szerelem éve is következhet!

 

Nézd meg ITT, hogy születési dátumod alapján mikor lehet sok pénzed!

  • Mit hoz a jövő?

Nem véletlen, hogy a legvégére hagyom ezeket a sorokat, hiszen sokakat érdekel egy számmisztikára épülő jóslás 2021-re. Nagyon nehéz dolgom van, mert olyan dolgokról kell írnom, amelyek bizony igen kényes területet érintenek. Nem mondhatunk ki mindent, nem írhatunk le mindent. Tiltja ezt az Univerzum. Ennek ellenére, ha képes vagy olvasni a sorok között, megértheted a számmisztikus jóslatát! Hogy mit hoz a jövő? Új tavasz ér el hozzánk a következő esztendőben, az évtized első igazi tavasza, amelyet tüzes nyár követ majd. Minden évszak hamarabb jön el, mint kellene. Az Alpokban még javában síelnének, de a Duna mentén már megjelenik az első hóvirág. Itt lesz a remény és minden eszköz a változásra, viszont ne feledd, sokszor viharos a tavasz! Légy kitartó ebben az esztendőben, s ha kell, harcolj önmagadért és azokért, akiket szeretsz! A húszas évek első igazi esztendője, a kezdet. Most sok dolog teremti meg önmaga alapjait, és már látni fogja az emberiség a fényt az alagút végén. Ugyan sokszor ijesztenek majd ránk, de félni nem szabad, a félelem a legrosszabb tanácsadó, ezért jól azok járnak, akik nagyot kortyolnak a bátorság hét kelyhéből. Nem lesz könnyű év, de a viharos, esős tavasz, tüzes forró nyarat hoz és gyönyörű őszt. S 2021. végén beköszönt majd a béke, boldogság, már azoknál, akik képesek igazán szeretni…  



Jó lenne tudni, hogy téged személyesen mi minden vár a jövő évben, igaz? Kérj személyre szabott jóslást, hogy tudd, mikor jön a szerencse, a siker, a pénz vagy a szerelem! Nehogy lemaradj valamelyikről is! Keresd bizalommal Aurethielt vagy Megmondót a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!