You are currently viewing Cigánykártya üzenete májusra

Cigánykártya üzenete májusra

Válassz egy cigánykártyát és megtudod, mit hoz a május! 

 

Egyes lap:

Amennyiben az egyes kártyát választottad, a Bosszúság lapját kaptad a májusi hónapra. A kártya lexikális jelentését könnyen megismerheted oldalunkon is. Részben a tanulás kártyája ez, másrészt viszont a felesleg eldobása, a nagy takarítás lapja, ami különösen igaz lehet a májusi hónapodra!  

 

Pénzügyekben bizony érdemes tartalékolnod, hiszen bármilyen váratlan kiadás adódhat a hónap folyamán. Ugyanakkor, ha bizonyos, számodra fontos dolgokról hajlandó vagy lemondani, akkor könnyen melléd szegődhet a szerencse. Tetteid hatással vannak a sorsodra, így a szerencsédre is! 

 

Szerelemben ne kövesd el kétszer ugyanazt a hibát, légy megértő pároddal akkor is, ha valamiben nem értesz vele egyet! Amennyiben nincs kapcsolatod, légy óvatos, mert könnyen találkozhatsz egy csalfa szeretővel!

 

Úgy érzed, többet üzen számodra a május? Úgy érzed, valami nagy dolog van körülötted, csak nem tudod, merre indulj el? Hívd Aurethielt a 486-os melléken, a 06 90 603 831-es számon (485 Ft/perc)! Kártyája feltárhatja számodra a siker útját! 



Nézd meg ITT, mit mond a cigánykártya erről az egész esztendőről! Vajon mit hoz a közeljövő?



Kettes Lap:  

Amennyiben a kettes lapot választottad, a Katonatiszt lapja a kártyád. Ebben hónapban nagyon figyelj a hivatalos dolgokra! Légy mindenben következetes, de maradj rendkívül megértő! Túl nagy fába viszont ne vágd a fejszét, mert könnyen emésztheted fel az összes energiád egyetlen cél miatt, így minden más elveszhet a hónap folyamán.  

 

Pénzügyekben légy megfontolt, ugyanakkor nem feltétlenül kell mindig garasoskodnod. Kifejezetten jól hathat szerencsédre, ha aprót adsz egy koldusnak vagy támogatsz valamilyen nemes célt. A komolyabb befektetéseket viszont kerüld el, ez a hónap nem az üzleti szerencse hava, hanem sokkal inkább a sikereké! Munkádban – ha nem vállalod túl magad – nagyon jó hónapra számíthatsz! 

 

Szerelemben sok kihívás vár rád, párkapcsolatod nagy próbatételek elé lesz állítva. Igyekezz mindent átgondolni, mert könnyen keveredhetsz olyan vitába, ahol nincs is igazad! Amennyiben nincs párkapcsolatod, kimondottan jó hónap előtt állsz. Vonzerőd miatt képes leszel felkelteni mások érdeklődését, már csak az a fontos, hogy te válassz majd jól! 

 

A szerelem mágusa, Marcus mágus a 993-as melléken várja hívásod, a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc)! Különleges szimbólum kártyával és tisztánlátó képességével segíthet neked utat mutatni!    



A május havi horoszkópod is fontos tanácsokat szeretne neked adni. Olvasd el ITT!



Hármas lap: 

Amennyiben a hármas lapra esett a választásod, segítő, bölcs tanácsban biztos lesz részed a hónap folyamán. Már csak az a kérdés, hogy mennyire vagy képes figyelni rá? Időnként a másik emberből az Égiek szólnak. Olyan utat mutathatnak számodra, amelyet ha követsz, könnyen hatalmas előrelépésre számíthatsz. Igaz, ez nem minden élethelyzetben van így.

 

Pénzügyekben a bölcs tanács mindig jól jön. Most nagy eséllyel ezt a bölcs tanácsot egy idősebb nő fogja neked adni. Mivel a május az anyaság hónapja, ilyenkor borul zöldbe a teljes természet. A te utad is egy bölcs tanács révén nem csak zöldbe borulhat, hanem ki is virágozhat! Márpedig anyagi területen fontos az, hogy rózsás legyen a helyzeted. Amennyiben megfogadod és figyelsz mások véleményére, könnyen eléd tárulhatnak a különleges szerencse szimbólumok is. Erre érdemes majd figyelned! 

 

Szerelemben sok olyan dolgot tudsz meg, ami bosszanthat. Fontos, hogy képes legyél elfogadni az igazságot! A kétségek ideje elmúlt, ebben a hónapban már nem csak kiderülnek az elhallgatott bajok, hanem a megoldás felé is el kell majd indulnotok pároddal. Az új szerelem nem biztos, hogy májusban ér el, amennyiben nincs még párkapcsolatod. Könnyen találkozhatsz valakivel, aki ígéretesnek tűnik majd, de sajnos nagy eséllyel okozhat majd csalódást. 

 

A hármas lap különleges szerencsét is rejt. Viola a 619-es melléken várja hívásod, a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), hogy elújságolhasson neked egy nagyszerű dolgot!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!