You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya szeptemberre?

Mit üzen a cigánykártya szeptemberre?

Válassz egyet a három lap közül és tudd meg, mit is üzen számodra a szeptemberi ingyen jóslás! A legtüzesebb hónapban nem csak a szerencse szekere indulhat el, jó esélyed lehet a szerelmi életed felpörgetésére is.



Egyes lap: Özvegyasszony

Jelentése: Idősebb hölgy

Pár szó a lapról: A cigánykártya egyik legösszetettebb lapja ez. Jelentését nagyon kevesen ismerik. Az általános jelentés az „Idősebb nő”, de ez nagyon felületes jelentés. A kártya ettől sokkal több. A legritkább esetben jelent idősebb nőt. Értelmezni párjával, az Özvegy férfival lehetséges. A hagyomány és a tudomány is megkülönböztet férfi és női gyászt. Nem egyformán reagálnak a nemek a drámai eseményekre. A két állapot krízis után jön létre, így mindkét lapnak a felépülésről kell szólnia. Ez viszont nem teljesen így van. A férfiak sokkal kevésbé tudják elviselni a fájdalmat, sokkal rosszabb úton próbálják feldolgozni, mint a nők. A férfiaknál megesett, hogy a kocsmában keresték a vigaszt, így az Özvegy férfi egyenlő volt a zülléssel, leépüléssel. A nők viszont gyakrabban álltak talpra s kezdtek sikeresen új életet. Ez ma is így van. A nők inkább családjukra koncentrálnak, próbálják ott keresni helyüket, míg a férfiak elzárkóznak és nem beszélnek fájdalmukról, amely lassan maga alá temeti őket. Ezért van az, hogy az Özvegyasszony egy pozitív kártya, amely felépülést, fejlődést jelez a bajok után, míg az Özvegy férfi már sokkal negatívabb.

 

Pénzügyekben fejlődést jelent a kártya, olyan időszakra számíthatsz, amikor hosszú távon tervezhetsz, amikor lassan, de biztosan megoldódnak a bajok. A kártya hosszú távon hat a sorsodra, így az ebből eredő események még hónapokon keresztül hatással lesznek rád. Kulcs hónap a szeptember, nem véletlenül kezdődik ilyenkor minden újra. Az őszi ébredés, az őszi bőség beköszönt a hónap végén, különösen egy ilyen erős, őszt köszöntő lappal, mint az Özvegyasszony. Munkádra is igaz lesz a fejlődés, az új kezdet. Az eddigi krízisek lezáródnak, és már csak akaratodon és kitartásodon függ a siker.

 

Szerelemben légy egy kicsit egyedül! Talán túl sok időt töltesz pároddal vagy társaságban. Szükséged van némi magányra, ahol másképpen lehetsz boldog, mint pároddal. Lehet párodnak sem árt egy kis pihenés, hiszen a lap azt feltételezi, hogy ideje mindent tiszta lappal kezdenetek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a kártya fény lehet az éjszakában. Bárkit is ismersz meg, a türelem a lesz a legjobb társad! Hívd Eugéniát a 486-os melléken, 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj tanácsot szerelemben, ha úgy érzed, blokkolva vagy!

 

ÍGY védekezz, ha úgy érzed, van rosszakaród!

 

Második lap: Katonatiszt

 

Jelentése: Hivatalos személy, racionalitás

 

Pénzügyekben most két lábbal kell állnod a földön. Ennek ellenére a győzelem kulcsa a kezedben van, hiszen a Katonatisztnek minden eszköze megvan a harchoz. Neked is megvan minden eszköz, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres legyen a szeptemberi hónapod. Minden a kitartásodon és akaratodon függ, na meg az eszeden. Munkádban sok kihívással kerülhetsz szembe. A bátorság nagy erény, ne rettenj el semmitől sem, így érheted el a legtöbb eredményt!

 

Szerelemben rendkívül energetikus és szenvedélyes lehetsz. Az ősz beköszöntéig partnered ki is fáraszthatod. Most sok energiád lesz, ami csak akkor szerencsés, ha partnered hasonló töltöttséggel rendelkezik. A vitákat érdemes kerülnöd, mert könnyen túlzott erővel reagálhatsz. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban megtalálhatod a szerelmet. Arra viszont figyelj, hogy most neked kell majd tenned érte! Hívd Marcus Mágust a 993-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj tőle jóslást a sikerre, szerencsére és a szerelemre!



Nézd meg ITT, hogyan emeld a rezgésszinted, ha pozitív változásokra vágysz!

 

Harmadik lap: Féltékenység

 

Jelentése: Féltékenység, féltés, félelem

 

Pénzügyekben nem lehetsz elég óvatos. Sok dolog alakulhat kimondottan balszerencsésen. A kártya ördöge ez a lap, így mindenképpen mértékletesen kell bánnod a pénzzel. Sok szerencse is érhet, de vigyázz, mert minden csupán mézesmadzag! Túl sokat nem szabad kockáztatnod, még jobb, ha egyáltalán nem kockáztatsz! Munkádban próbálj meg a háttérben maradni, nem szabad most felhívnod magadra a figyelmet, így könnyen vészelheted át ezt az időszakot. Bármit is vállalsz önként, nagy eséllyel törhet bele a bicskád.

 

Szerelemben változékony időszakra számíthatsz. Még akkor is kétségek merülhetnek fel, ha mindketten a hűség mintaszobrai vagytok. Nem csak egy másik emberre lehetünk féltékenyek. Lehetünk autóra, munkára vagy bármire, amivel kapcsolatban úgy érezzük, párunk jobban figyel rá, mint ránk. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, nem lesz könnyű hónapod a lap szerint. Könnyen ismerhetsz meg valakit, aztán még valakit, és még valakit. Ezért nehéz lesz majd döntened, ki is lehet az igazi. Hívd Xalent a 453-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd lapjai segítségét, ha bizonytalan vagy bármilyen téren!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!