You are currently viewing Mit üzen a tarot kártya szeptemberre?

Mit üzen a tarot kártya szeptemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a szeptemberi ingyen jóslás



Egyes lap: Mágus lapja

 

Pénzügyekben sok áll majd rajtad is. Bizonyos értelemben átveheted az irányítást, de mindez sok idődbe kerülhet majd. Nehéz lesz egyensúlyt teremtened otthonod és munkahelyed között. A lap szerint az anyagi oldal erősítése mellett döntesz majd. Helyesen teszed, hiszen a Mágus a lehetőségek mestere is. Mindig addig kell ütnöd a vasat, amíg az meleg, tartja a mondás, amit ebben a hónapban meg is tudhatsz, hogy mennyire igaz. A rugalmasságod és az, hogy nem rémülsz meg a változásoktól, most hatalmas előnyt jelentenek majd számodra. Ennek ellenére nem szabad majd mindenre igent mondanod!

 

Szerelemben sok elbizonytalanító tényező jelentkezik. Nem szabad egyiknek sem bedőlnöd, mert ezek a dolgok a lényegen nem változtatnak! Lehet, közhelynek tűnik, amit írok, de mégis, a legfontosabb, hogy szeretitek egymást. Ha szerelem és békesség van, akkor a kétségeket el lehet engedni. Amennyiben nincs kapcsolatod, ez a kártya jelez valami érdekeset. Hamarosan döntened kell, hogy belemész-e egy munkahelyi kapcsolatba, vagy sem. Hát nem lesz könnyű döntés!

Hívd Eugéniát a 486-os melléken, 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást szeptemberre!

 

Felkészültél még több izgalomra? ITT is ingyenes jóslás vár rád!

 

Második lap: Csillag lapja

 

Pénzügyekben sok kétséged támad, nem nagyon bízol a stabilabb jövőben. Pedig van erre lehetőséged, csak jobban kell majd figyelned a jeleket. Igenis küzdened kell, ki kell tartanod, mert csak így lehetsz eredményes. Attól, hogy fáradtnak érzed magad az élet kihívásaival szemben, még a fény hív téged, még üzen neked, hogy haladj előre! Ő a Csillag, amely azt mutatja, hogy jó irányba haladsz, s előbb vagy utóbb minden tettedet siker koronázza. Ebben a hónapban feltárul előtted a jövő lehetősége, reményt és erőt kapsz, ha figyelmes vagy! A lap szerint pénzügyeid hosszabb távon javulnak majd, amihez munkádnak is köze lesz.

 

Szerelemben valaminek az elején vagytok. Sok állomás van egy párkapcsolatban, sok kezdet. Először az ismerkedés, összeköltözés, gyerekek, majd ha ők is kirepülnek, újabb és újabb mérföldkövek érkeznek. Egy ilyen mérföldkőhöz érkeztek ti is! A Csillag üzeni, hogy légy kitartó, mert talán megéri. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a lap jelez valami fontosat. Nézz előre, vagy nézz hátra, a szerelem mindenhol ott lesz, csak haladj valamerre!

Hívd Szegedi Pannit a 830-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj tőle anyagi és szerelmi jóslást, amennyiben bizonytalan vagy a jövőddel kapcsolatban!

Ellenőrizd le ITT, van-e rajtad rontás!

 

Harmadik lap: Kiegyenlítődés

 

Pénzügyekben ez egy nagyon jó kártya. Az őszi időszakban ennek a lapnak különösen nagy jelentősége van, hiszen minden olyan dolog beérkezik majd hozzád, ami a jövődet biztosítja. Gazdag embernél jelenthet ez a kártya veszteséget, de egy átlagember esetében legtöbbször egy stabil egyensúly kialakulására utal. Sokféleképpen javulhat az anyagi helyzeted a lap szerint. Akár a szerencse is beleszólhat. Munkádban időt takaríthatsz meg, amit a javadra tudsz majd fordítani.

 

Szerelemben az eddig vitás kérdésekben kialakul az összhang, ami boldog és zavartalan időszakot jósol szeptemberre. Fontos, hogy bármit is adjon nektek most a sors, semmit sem szabad túlértékelni. Időnként a kreatív gondolkodás is lehet káros vagy túlzott. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ez a hónap sok másról fog szólni, de nem a párkapcsolatról. Egyfajta fejlődési, felkészülési időszak. Olyan dolgok érnek meg benned, amelyek előre visznek és jobbá tesznek. A szeptember belépő hónap egy új világba, ahol vár majd valaki rád!

Hívd Sárát a 351-es melléken, 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), nézesd meg, nincs-e rajtad szerelmi blokk vagy kötés!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!