You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya januárra?

Mit üzen a cigánykártya januárra?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit üzen számodra a januári ingyen jóslás!



  • Első lap: Özvegy férfi

Jelentése jóslásnál: magány, idősebb személy

 

Pénzügyekben magadnak kell megoldanod a gondjaid. A kártya tanácsaiban nincs igazán ijesztő jövendölés, hiszen minden lap útmutatás is egyben. A hónapod anyagiakban nem lesz kedvező, ellenben követheted a lap szellemiségét. Ne hagyatkozz mások segítségére munkádban és pénzügyekben sem! Próbálj meg magányos szemlélőként figyelni az eseményekre s azokra a feladatokra, amelyekkel szembekerülsz, így akár a szerencse is melléd szegődhet! A lelki egyensúlyod sokkal jobban hat az anyagi helyzetedre, mintsem azt gondolnád!

Hívd Arielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a jósnő tanácsát, ha a szerencséd titkos útjait szeretnéd kifürkészni!

Szerelemben ideje mindent átgondolnod. Sokkal nagyobb igényed lesz a magányra, mintsem azt gondolnád. Fogadd el, hogy időnként egyedül kell lenned, s ezt párodnak meg kell értenie. Lehetséges, hogy neki is megvan a maga igénye arra, hogy egyedül legyen. Nem érdemes most semmilyen társasági eseményt erőltetni, mert csak civakodás lehet a vége. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban ismerkedhetsz, de kapcsolat csak később alakulhat ki, akkor viszont nagy szerelem születhet.

 

Figyelmeztetések vagy lehetőségek? Olvasd el ITT az éves cigánykártya jóslatodat is!

 

  • Második lap: Utazás

Jelentése: események gyors bekövetkezése, utazás

 

Pénzügyekben nagyon fontos lesz számodra a szerencse. Nem mindegy az, hogy a véletlenek téged szolgálnak éppen vagy sem. A január mindig nehéz, viszont ez a hónap van leginkább tele reményekkel. Nem véletlen, hogy sokaknál ilyenkor dől el az, hogy szerencsés lesz-e az év, hiszen mindenki más és más magot vet el. Munkádban ne tegyél nagy ígéreteket, inkább cselekedj gyorsan és lépj tovább a következő feladatra!

 

Szerelemben ne ígérj semmit a párodnak, pusztán lepd meg! Sok megbeszélt fontos dolog maradt már ki az életetekből, így ideje bepótolni pár dolgot. Nem szabad engedned a külső nyomásnak, próbáld családod egy kicsit háttérbe helyezni, mert lehet, miatta megkopik a szerelem! Észre kell venned, hogy akit szeretsz, lehet magányos melletted. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most könnyen ismerkedhetsz. Ez a hónap szerelmet hozhat, de el is viheti azt…

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj jóslást, ha gyors és sikeres döntéseket szeretnél hozni ebben a hónapban, vagy akár az egész évben!

Írd le EZT a mantrát és használd, mert lehet éppen ez lesz a szerencséd és sikereid titka!

 

  • Harmadik lap: Remény

Jelentése jóslásnál: hosszú távú célok, bizonytalan tervek

 

Pénzügyekben nagyon fontos figyelned minden eseményre, amely hatással lehet rád. Meg kell kapaszkodnod optimizmusodban, ha a január nem alakul számodra kedvezően. Hosszú távú terveidre áldását adja ez lap, rövid távon viszont viharokkal kell számolnod. A hónap nagy részét kedvezőtlen események alakítják, amelyek – ha figyelsz – nem zavarják majd meg a jövőd. Éppen ezért kell bíznod abban, hogy egyszer minden rossz véget ér. Munkádban is hasonló helyzetre számíthatsz.

Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tisztítást, ha úgy érzed, nem a terveid szerint alakul az életed!

Szerelemben sok civakodásra utal a lap. Érdemes most több figyelmet fordítanotok jövőbeli terveitekre. Ezek minden vihart képesek lecsitítani. Neked és párodnak is tudnotok kell, miért harcoltok, miért akartok élni s létezni. Mindig kell, hogy legyen előttetek valami cél, ezekbe kapaszkodva tudtok most harmóniát teremteni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban ismerkedhetsz, de szerelemre most kevesebb az esélyed.



Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!