You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya februárra?

Mit üzen a cigánykártya februárra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a februári ingyen jóslás!


  • Egyes lap: Bíró lapja 

 

Jelentése jóslásnál: Hivatalos személy 

 

Pénzügyekben légy mindig résen, mert ott követhetsz el hibát, ahol nem is gondolsz rá! Érdemes most két kézzel fognod a pénzt. Ismerd fel, ha valami feleslegesre költesz vagy éppen sok élelmiszert veszel feleslegesen! Ne vásárlás után, hanem előtte gondolkodj! A túlköltekezés rosszul hat a szerencsédre, de ha átgondolt leszel a hónap folyamán, a szerencse is melléd szegődhet. Munkádban inkább a minőségre, mint a mennyiségre kell figyelned. Akár többször is vizsgálódhatnak körülötted feletteseid. 

 

Szerelemben talán sok az elvárásotok pároddal egymás irányába. Nem a megfelelni akarásnak kell a kapcsolatotokat összetartania, inkább a megértésre és a kölcsönös támogatásra figyeljetek oda. Párodban sok hibát fedezhetsz fel, de inkább önmagadra kell majd figyelned. Amennyiben nincs párkapcsolatod, érdemes ebben a hónapban kicsit lejjebb tenned a mércét. Talán nem mindenki felel meg külsőségekben az elvárásaidnak, pedig boldog is lehetnél valakivel, aki nem mindenben tűnik tökéletesnek. 

Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 453-as kódon, tudd meg, milyen is lehet a hozzád illő társ! 



Izgalmas! Olvasd el ITT az éves cigánykártya jóslatod is!



  • Második lap: Kevés pén

 

Jelentése jóslásnál: Kevés pénz, szegénység, hiány 

 

Pénzügyekben ez egy rossz kártya. Ennek ellenére komoly üzenetértéke van. Sokszor nehéz pénzügyi döntéseket hoznod. Most a kártya segít, mert mindenből az olcsóbbat kell majd választanod. A minőség bizonyos dolgokban lényeges, de időnként az olcsó is van annyira jó, mint a drága. Fogd a pénzt, mert nehéz tavasz jön az asztrológusok szerint! Munkádban nem szabad túlzásba vinned semmit. Éppen ezért nem most van itt az ideje annak, hogy bizonyítsd, mennyire vagy jó abban, amit csinálsz.  

 

Szerelemben boldog időszakot jelez a kártya. Fontos, hogy nem szabad túlgondolnod semmit! Párod és saját igényed sem méred fel időnként rendesen. Közeleg a Valentin nap, ahol a szerény ajándék is elég. Inkább otthon vacsorázzatok, mint egy puccos étteremben! Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nehezebb lesz ismerkedned. Ennek ellenére időnként nem árt magad elé is nézned! 

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 530-as kódon, tudd meg, mennyire is van hozzád közel a szerelem! 



ITT átadjuk neked azt a mantrát, ami megváltoztathatja az életed!



  • Harmadik lap: Szerencse 

 

Jelentése: Bőség, szerencse 

 

Pénzügyekben kedvezően alakulnak a dolgaid. Ennek ellenére nem árt ébernek lenned, hogy a szerencsés időszakot tovább tudd majd vinni. Addig kell majd ütnöd a vasat, amíg meleg! A másik nagyon fontos dolog, hogy igazán akkor lesz szerencséd, ha kevesebbet költesz, mint amennyi a bevételed. Munkádban olyan dolgok valósulnak meg, amelyekre már régóta vársz. Nem szabad most hosszabb szabadságra menned, mert könnyen veszíthetsz el egy komoly előrelépési lehetőséget!

Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 993-as kódon, kérj személyre szabott cigánykártya jóslást, ami utat mutat a sikerek és a szerencse, vagy akár a szerelem felé!

 

Szerelemben ez a lap bőséget, termékenységet is jelenthet – különösen ebben a hónapban. A nyár végén vagy ősszel több baba születik, mint a téli hideg hónapokban. Mindennek oka van! Párkapcsolatod könnyen léphet előre, amennyiben minden rendben van. Egy rossz kapcsolat viszont pont most záródhat le, hiszen mindenkinek mást jelent a szerencse. Amennyiben nincs még párod, ez a hónap nagy meglepetést tartogat majd számodra!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!