You are currently viewing Mi vár rád márciusban?
Márciusi jóslás, sorselemzés

Mi vár rád márciusban?

Rövid cikkünkben összeszedtük azokat az ezoterikus érdekességeket, fogalmakat, amiket a márciusi hónapról tudni érdemes.

Ez a hónap a kapcsolatokról, a kommunikációról, és azokról az emberekről szól, akik a közvetlen közeledben vannak. A 3-as szám rezgése ezeken a területeken a fellendülést hozhatja számodra. Bolygója a Merkúr, ami arra ösztökél, hogy ne engedjük, hogy a körülményeink magával rántsanak, hanem arra figyeljünk, mi hogyan éljük meg ezeket a dolgokat. A 3-as szám fő jellemzője a szórakoztatás, a kapcsolatok és a helyes kommunikáció.

 

Márciusi havi horoszkópod pár fontos dologra hívja fel a figyelmed. Olvasd el ITT!

Márciusban fektess nagyobb hangsúlyt az új emberek megismerésére, új energiák bevonzására! Erre ez a legideálisabb időszak. Merj idegenekkel kedves lenni! Rámosolyogni a melletted elhaladóra, segíteni másokon, hisz tudod, a pozitív energiák többszörösen visszatalálnak hozzád, és ha ezt kihasználod a márciusi tízmilliószoros napon, a siker garantált!

Ha szeretnél tisztító energiát kérni e nap előtt, ne késlekedj, és jelentkezz a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként megkaphasd az ingyenes horoszkópod és alkalmanként ingyenes jóslás is vár rád!

 

Nézd meg ITT, mi mindent tudsz elérni, bevonzani a márciusi tízmilliószoros nap erejével!

 

A legjobb, ami tehetsz magadért, ha megszabadulsz a frusztrációtól, és új irányt alakítasz ki az év hátralévő részére. Kapcsolataidban is érdemes tartanod egy alapos takarítást, mert nem kizárt, hogy problémáid kiindulópontja egy olyan közelinek hitt személy, aki nem mindig akar neked jót.

 

Összességében pozitív hónap vár rád. Szeress, gondoskodj másokról, figyelj a belső hangra, mit súg neked! Tanulj új dolgokat, ismerkedj új emberekkel! Ne félj, mert minden arra mutat, hogy jó úton haladsz a boldogságod felé!

  • Márciusi szerencsenapok: 13., 18., 25.

Márciusi hónap színei: narancs, tengerkék

Márciusi hónap üzenete:  Tanuld meg ellenőrizni saját elmédet, mielőtt bárki másról következtetéseket vonsz le!

A márciusi hónap kristálya: akvamarin.

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!



JÓSAINKAT MÁR ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!

AJÁNLATUNKAT ITT TALÁLOD!