You are currently viewing Mit üzen a tarot júniusra?

Mit üzen a tarot júniusra?

Mit üzen a tarot júniusra?



Válassz egyet a három kártya közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az júniusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás

  • Egyes lap: Uralkodónő

 

Nehéz eldönteni, hogy mit is üzenhet számodra Szent Iván havára az Uralkodónő lapja. Ez a lap éppen annyira mértékletes, mint amilyen mértéktelen. Különös, szeszélyes erők uralják majd a sorsod, amennyiben az első lapot választottad. Anyagi helyzetedben is változékony energiák fognak uralkodni. Neked kell döntened majd bizonyos kérdésekben, hiszen nem mindent vállalsz majd, amit a sorsod felkínál számodra. Munkádban is sok kérdőjel jelenik meg, a sikerek mellett.

 

Szerelemben ne várd meg, míg partnered teljesen belekényelmesedik abba, hogy mindent megadsz neki. Ideje igazi Uralkodónőként viselkedned, robbantsd ki párodat a komfortzónájából! Amennyiben nem engeded el a gyeplőt, a hónap végére minden rendeződhet párkapcsolatodban. Érdemes megemlíteni, hogy az Uralkodónő lapja az anyaságot is előre jelezheti. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a sikerhez a legfontosabb, hogy légy teljesen önmagad!

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle tanácsot, ha úgy érzed, meg van rekedve a sorsod!


Válassz ITT egy talizmánt anyagi helyzeted fellendítéséért!

 

  • Második lap: Bolond

 

Pénzügyekben könnyen megeshet, hogy kicsit elengeded magad. Nem lenne szabad két kézzel szórnod a pénzt, de nem igazán leszel képes parancsolni önmagadnak. Sajnos ennek később meglesz a böjtje. Szerencsére munkádban ez a kártya sikereket jelez, ami kicsit kompenzálni fog majd. Légy bátor, és ne habozz új területeket kipróbálni, hiszen most a szerencse is melléd szegődhet!

 

Szerelemben próbálj meg fejest ugrani a boldogságba, kicsit légy önfeledt s szeszélyes! Lepd meg párodat akár valamilyen extrém dologgal is! Vad és forró nyárra számíthatsz ilyen kezdő lappal. Amennyiben nincs párkapcsolatod, arra figyelj, hogy ne maradj otthon! Keresd mindig a pezsgést, s tölts minél több időt emberek közt!

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), aki megsúgja neked, merre is vezet sorsod!

Még nem tudod, hogyan vonzd magadhoz a sikert rövid időn belül? ITT megtalálod a leghatékonyabb tippeket!

 

  • Harmadik lap: Szerencsekerék

 

Pénzügyekben, ha valami nem igazán akar menni, nem szabad erőltetned! Időnként túlzott kitartásod a legnagyobb ellenséged. Tudnod kell mindent időben abbahagyni. Sőt, talán a felesleget sem árt felismerned, mert lehetséges, hogy olyan dolgok is terhelik anyagi helyzeted, amelyekre nincs igazán szükséged! Munkádban lehetséges, hogy eljön a váltás ideje. Bármilyen ajánlatot is kapsz, érdemes majd megfontolnod!  

 

Szerelemben ideje kitolnotok a határokat. Talán túlságosan is meg akartatok felelni másoknak. Ideje kicsit fellázadnotok mikrokörnyezetetekkel szemben, s új szabályok szerint élni. Talán párodnak és neked eljött most a nagy felismerések és a szabadság ideje. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a szerencsekerék forog, csak az a kérdés, hogy hol áll majd meg? Ismerkedj, de légy óvatos, mert senki sem az, akinek elsőre látszik vagy éppen mutatja magát.

Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), hallgasd meg angyali üzeneted júniusra, hogy kikerülhesd a gondokat!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!