You are currently viewing Mit üzen a tarot augusztusra?

Mit üzen a tarot augusztusra?

Válassz egyet a három kártya közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az augusztusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás



  • Egyes lap: Diadalszekér 

 

Pénzügyekben a lap fokozott éberségre hívja fel a figyelmed, ezért nagyon óvatosnak kell lenned! Nem csak a saját dolgaidra kell figyelned, hanem az újonnan adódó lehetőségekre is. Számtalan ilyen dolog lehet, nem beszélve a szerencséről, hiszen az is okozhat meglepetést. Munkádban sok buktató vár majd. Nem szabad bíznod senkiben sem, viszont megértőnek kell maradnod másokkal.

Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), titkos pénzvonzó mágiával vár majd!

Szerelemben sok nyitott kérdés van a párkapcsolatodban ha ezt a lapot választottad. Talán nem is kell erőltetned a kapcsolatod fejlődését, inkább azt kell észrevenned, hogy a dolgok úgy is jók, ahogy vannak. Légy türelmes, ha változásra vágysz! Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban érdemes résen lenned. Neked kell észrevenned a lehetőséget, hogy Ő is észrevehessen téged!



Fontos védekezni augusztusban is mások rossz energiái ellen. Nézd meg ITT, mi a teendőd!



  • Második lap: Mágus

 

Pénzügyekben az akarat különösen fontos eszköz az Oroszlán havában. A tűz, a hevesség még anyagiakban is hozhat némi fejlődést. Képes leszel a váratlan sikerekre, de vigyázz, túl sok kockázatot nem szabad vállalnod! Munkádban sok jó eredményed lesz. Ne szerénykedj majd, mikor eredményeidről van szó! Bátran mondd el, mit szeretnél a jövőben! 

 

Szerelemben lehetsz csábító, aktív katalizátora kapcsolatodnak. Jó, ha irányokat mutatsz, ha programokat szervezel. A nyár utolsó teljes hónapja lehet a legforróbb számotokra. Éljétek meg mindazt, amire csak vágysz! Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban jó eséllyel találhatod meg az igazit.

Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), megnézi neked, mit hoznak az augusztusi hullócsillagok!



Az augusztusi horoszkópodban is fontos útmutatást találsz. Olvasd el ITT!



  • Harmadik lap: Ördög

 

Pénzügyekben az Ördög jót jelent. Nem kimondottan rossz kártya, de nem mindenki számára jó, mert sok a szürke zóna. Az elveidhez nem szabad annyira ragaszkodnod, mint a céljaidhoz. Pontosan ilyen az Ördög, s ebből tudod, mire számíthatsz majd. Munkádban viszont jó, ha tudsz nemet mondani. Több feladatról is érdemes majd lemondanod, amennyiben sikeres szeretnél lenni a jövőben.

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), már vár a leghatékonyabb siker mantrával!

Szerelemben az Ördög nagyon jó kártya. Elsősorban a testi szerelemé, de meglévő kapcsolatodnak ez csak jót tesz. Engedd a dolgokat megtörténni, és ne hagyd senkinek se, hogy elterelje figyelmed a párkapcsolatodról! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben a hónapban sok izgalmas dolog várhat rád. Te döntöd majd el, mi az, amit meg is szeretnél élni belőle.



Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!