heti horoszkop

05. heti horoszkóp - 2022.01.24. - 01.30.

Kos

03. 21. – 04. 19.

Rendkívüli energiák uralkodnak csillagjegyedben, amelyekből a legtöbbet hozhatja ki az, aki kellően éber. Ne csak munkában legyél most sikeres, hiszen az nem oldja meg minden gondodat! Most hét napon át bármi megeshet, csak legyen egy személy, aki vezet téged, aki tudja, mikor és mit érhetsz el ebben az időszakban. Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj elemzést a hétre, mert a bőség hete képes az egész jövőd bőségessé teremteni! Szerelmi életed magasabb szintre léphet. A bőség egyben termékenységet is jelent, ami közelebb hozhatja a gyermekvállalást, mintsem azt sejted. Vannak időszakok, amikor minden sikerülhet, így az is párt találhat most, aki már régóta keres.

Viola

619 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Problémáid nem csak a munka és az anyagiak körül tornyosulnak, de az emberi kapcsolataiddal sem lesz majd minden teljesen rendben. Szöget üt a fejedben egy furcsa gondolat, aminek a hatására a közeljövőben már másként fogsz tekinteni bizonyos dolgokra. Ez a szemléletváltás hozhat el számodra pozitív dolgokat majd. Ha a pozitív sorsfordulatra már régen vágysz, mégsem jön, hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), megnézi, nincs-e rajtad generációs átok! Szerelemben egy olyan jó hét következik, melynek során mélyülhet a kapcsolatod, fiatal házasoknál pedig nagy lesz az esély egy gyermek megfoganására.

Aurethiel

530 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

A heti horoszkóp jó dolgokat ígér, ha Ikrek a csillagjegyed. Egyre inkább érzed magadon, hogy sokkal magabiztosabb és céltudatosabb vagy, mint egykori éned. Időnként sokat változunk, és ha szerencsénk van, előnyünkre. Most a tudatosság munkában nagyon jól fog neked jönni, ne nézz másokra munkahelyeden, csak törj előre, hamarosan meg lehet az eredménye! Pénzhoroszkópod alapján nem állsz éppen stabil lábakon most, de erre megoldás lehet egy erős pénzenergia, amit Imola kolléganőmtől kérj bátran a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)! Szerelemben eljött a te időd, mert megtalálhatod azt a társat, aki mellett még egy egyszerű program is felér egy igazán kellemes élménnyel.

Imola

386 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Az, amilyen színben most látod a világot, nem vezet sok jóra. Érdemes megértened, hogy a munkahelyi sikertelenségek, vagy a rossz anyagi helyzeted nem mások hibája, hanem talán épp te vagy az, aki nem jó irányba halad. Talán még nem tudod, hogy mi is az a feladat, amiért leszülettél, ezért jársz rossz úton, ha rossz a helyzeted szinte minden szempontból. Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd, hogy mondja el, mi a karmikus feladatod, hogy meglelhesd te is a boldogságot és a harmóniát! Szerelemben egy nyugodt hét következik, sőt, párod még meg is lephet valamivel. Ha viszont nincs társad, mozdulj ki a hét vége körül, mert könnyen találhatod meg a neked való személyt!

Eugénia

486 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

A heti horoszkóp azt mutatja, most nagyobb eséllyel lesz részed sikerekben, mint máskor. A munkahelyeden elért eredmények nem minden esetben jelentenek számodra több anyagi hasznot. Időnként viszont alkalmad nyílik arra, hogy más módon tudj javítani életkörülményeiden, mint ahogy lesz ez most is Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerencse mantrát, ami még ezen a héten komoly eredményeket hozhat neked! A szerelmi horoszkóp nem mutat sok jót erre a hétre. Rossz kapcsolat esetén most akár a lezárás is bekövetkezhet, különösen, ha ezt már régóta halogatjátok. Még kimondottan jó kapcsolat esetén is van esély mosolyszünetre.

Gabi

985 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Mostanában úgy érzed, mintha semmi sem sikerülne. Munkában inkább csak hátrafelé mész, anyagi helyzeted pedig egyenesen siralmas. Ne hibáztass másokat ezért, magadban kellene mélyebbre ásnod, és megtalálni a probléma gyökerét. Úgy tűnik a horoszkóp szerint, hogy képtelen vagy túllépni a múltadon, legalábbis tudat alatt. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj karma-oldást, mert ez lehet a megoldás minden jelenlegi problémádra! Próbálj meg nyitottabb és barátságosabb lenni azokkal, akiket a hét folyamán ismersz meg, mert lehet, hogy közöttük lesz az az ember, aki szebbé teheti a jövődet! Ne légy morcos, ne légy negatív, mert egy idő után tested is jelezni fogja, hogy lelkedben nincs minden rendben!

Xalen

453 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

Az átlagostól messze eltérnek majd az elkövetkező napjaid a heti horoszkóp szerint. Legnagyobb kísértés munkahelyeden érhet, mert könnyen megeshet, hogy egy ellenkező nemű kollégád kinézett magának. Nagyon óvatosnak kell lenned, ha kapcsolatban élsz, mert nem biztos, hogy könnyen ellenállsz majd a kísértésnek! Ugyanígy járhatsz majd egy olyan ajánlattal, amit pénzügyi vonatkozásban kaphatsz. Kétszer is meg kell gondolnod, hogy elfogadod-e, mert nem biztos, hogy a kívánt eredményeket fogja meghozni számodra. Ha bizonytalan van anyagi kérdésekben, hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kiváló tanácsadó ezen a területen, de pénzmágiával is segítheti a gyarapodásodat! 

Gábriel

323 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Sokszor kedvetlenül vágsz neki az új hétnek, így lesz ez most is, a heti horoszkóp szerint. Pedig a feladatokat el kell végezni, senki sem fogja helyetted. Ha már unod a hétköznapok szürkeségét, jó lenne hétvégére betervezned valamilyen kikapcsolódást, hogy felfrissülhess lelkileg. Kérd meg erre párod is, meglátod, nagyon jót fog tenni! A párkeresőknek nem kedveznek a csillagállások, sőt, ha már régóta élsz egyedül, érdemes lenne megnézetned, nincs-e rajtad szerelmi kötés vagy rontás, hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)! Anyagiakban állandóság látszik, jelentős változásra most ne számíts. 

Panni

830 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

Elkezdesz a saját sikereiden munkálkodni, hiszen sok idő után most érett meg benned az a tudat, hogy leginkább csak magadra számíthatsz. Az eddigieknél sokkal magabiztosabbnak kell lenned, hogy eredmény is legyen. Ha kritikát kapsz, ne sértődj meg, mert ha negatív is lesz a kritika, mindenképpen hasznodra válhat! Most csak elszántság kell és elérheted, amit szeretnél, de előtte bizonyosodj meg arról, hogy mások negatív energiái nem hátráltatnak-e céljaid elérésében! Hívd Jázmint a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj negatív energia vizsgálatot, és ha kell, tisztítást!  Párod támogatni fogja az elképzeléseidet, szerencsés vagy, hogy olyan ember oldalán élsz, aki bízik benned és támogat. 

Jázmin

522 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

A heti horoszkóp szerint mások dolgaival talán többet fogsz foglalkozni, mint a sajátjaiddal. Sokan fognak megtalálni a bajaikkal, és elmenekülni aligha tudsz. Ha tanácsaiddal segíteni tudsz másoknak, az csak jó, de rengeteg negatív energiát vehetsz át, ami a te gondjaidat is csak tetőzheti. Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj egy védelmet, de odaadhatja a személyre szabott pénzvonzó kódod is, ha baj van most anyagiakban! Szerelmi életedet egy kisebb pletyka bolygathatja fel, döntsd el te magad, van-e alapja! Talán van valaki, aki irigy a boldogságotokra.

Marcus

993 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Úgy érzed, végre sínen vagy bizonyos kérdésekben, most sikerülhet rövid távú céljaidat megoldani. A Hold helyzete viszont óvatosságra int, könnyen érhet csalódás az új dolgokkal kapcsolatban. Bármilyen lehetőség is adódik számodra a hét folyamán, légy vele óvatos! Hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj jóslást az új dolgokkal kapcsolatban, amelyek felbukkannak az életedben! Szerelmi horoszkópod erre a hétre telítve van változó energiákkal. Érdemes körültekintően kezelned a kapcsolatodban fellépő gondokat, mert könnyen kaphatod meg most azt, hogy figyelmetlen és nemtörődöm vagy. 

Judit

935 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Tele leszel lendülettel, nagyon jól hatnak most rád a bolygók. Leginkább a hangulatodon fognak javítani, de az anyagi helyzeteden sajnos nem. Már egy ideje úgy érzed, neked ennyi jutott, és ezt kell elfogadnod. Azonban ez nem így van, mert a csillagállások kijátszhatók mindig egy sorsfordítással. Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd, hogy végezze el számodra, meglátod, nagy pozitív fordulatokra számíthatsz hamarosan! Szerelmi életedet most kicsit talán bonyolultnak fogod érezni, mintha elbeszélnétek egymás mellett, és kicsit mintha elmaradt volna mostanában a megértés. Őszinte beszélgetés kezdeményezésével orvosolhatod a problémát. 

Viola

619 kód

Close Menu
×
×

Cart