heti horoszkop

32. heti horoszkóp - 2020.08.03. - 08.09.

Kos

03. 21. - 04. 19.

Úgy érezheted a heti horoszkóp szerint, mintha egész lényed új energiával telt volna meg. Nyitottabb vagy, még jobban megerősödhet kommunikatív hajlamod. Munkahelyeden most elmondhatod a véleményedet, és beszélhetsz az igényeidről is, célba érhetsz. Magánéletedben nem vagy ennyire sikeres a társaddal folytatott párbeszédekben, előfordulhat, hogy egyáltalán nem értitek meg egymást. Egészséged egy alapos elemzést igényel, a Telihold figyelmeztet valamire. Szegedi Pannitól megtudod a 0690633991-es számon (485Ft/p), hogy mire is!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bika

04. 20. - 05. 20.

Párkapcsolatodban kiszámíthatatlanabbul nyilvánulsz meg a napokban, párod nem tudja, hogyan is igazodjon el a viselkedéseden. Most sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések. A munka megy, mint a karikacsapás, és több pénz állhat a házhoz, ami éppen jól jön neked. Ha már régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor itt van rá az alkalom. Ha úgy érzed, hogy most, vagy akár régebb óta elakadtál pénzügyekben, akkor sürgősen szükséges egy tisztítás a telihold erejével! Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485Ft/p)!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Ikrek

05. 21. - 06. 21.

A pénz meghatározhatja az életedet. Nagyon sokat gondolkozol azon, hogy miként szerezhetnél nagyobb anyagi biztonságot. Van is lehetőséged az előrelépésre, de figyelned kell közben arra, hogy a magánéleted is megfelelően működjön. Amennyiben így teszel, otthon meghitt hangulat uralkodik majd. Teremtsd meg a hangulatot, tedd ünnepivé a hétköznapokat is. A horoszkóp szerint hamarosan jön életedbe egy sorsfordító dátum. Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/p) és készülj fel rá a segítségével!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Rák

06. 22. - 07. 22.

Gondold végig, hogy munkahelyed mennyire képvisel elégedettséget a szemedben. Fontos kérdés, hogy mennyire ragaszkodsz hozzá. Ha úgy gondolod, hogy már nem szívesen dolgozol a jelenlegi helyen, akkor érdemes új lehetőségeket felderítened! Ha felkeresed Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485Ft/p), megnézi, hol találsz sokkal jobban fizető állást! Magánéletedben nagyon kedvesen viselkedsz, ez jót tehet párkapcsolatodnak és baráti kapcsolataidnak is a heti horoszkóp szerint. Szervezz közös programokat, alkalmat a jó beszélgetésekre!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Oroszlán

07. 23. - 08. 22.

Energikus vagy a napokban, folyamatosan jár az agyad is. Remek gondolataid támadhatnak. Mutasd meg kreatív énedet a munkában is, így előkelő helyet foglalhatsz el ott. A heti horoszkóp erős negatív energiákat mutat a pénz körül, így ha gyarapodásra vágysz, hívd Sárát a 0690633991-es számon (485Ft/p), hogy egy tisztítással segíthessen téged jóval több pénzhez! Otthon csak arra vágysz, hogy kedvesed gyengédséggel vegyen körül. Sok kedvességre van szükséged, de sajnos azt tapasztalhatod, hogy ő is fáradt és levert.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Szűz

08. 23. - 09. 22.

Közlékeny vagy, nyíltan viselkedsz munkatársaiddal. Az unalmas feladatokkal azonban hadilábon állsz, szinte úgy érzed, hogy megfulladsz a sok rutinfeladat szorításában. Viszont jó hír, hogy a heti horoszkóp nagyobb nyereményt vetít előre a telihold energiái miatt, erre a hétre. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/p), tudd meg, melyik nap hozhatja el neked a nagy szerencsét! A magánéletedben romantikára lenne szükséged. Ha azt tapasztalod, hogy párodnak nincs energiája erre, légy megértő. Ne követeld ki tőle a figyelmet, hiszen ezzel ellenkező hatást érsz el!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Mérleg

09. 23. - 10. 22.

Egy átlagos hétnek ígérkezik ez, nem kerül eléd akadály, de változás sem jön, legalábbis ami a karrier és pénz dolgát illeti. Pár nap múlva viszont már meg lesz az okod az örömre akkor, ha még társ nélkül vagy. Ez a hét óriási szerelmet hozhat az életedbe, már, ha jókor leszel jó helyen. A megérzéseidre mindenképp érdemes támaszkodnod, az égiek segítségedre lesznek. Ha nem akarsz mellette semmiképp se elmenni, hívd Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/p), közvetíti szerelmet hozó angyali üzeneted! Egészséged szempontjából sokat jelentene többet mozognod a szabadban.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Skorpió

10. 23. - 11. 21.

A hét közepe sikereket hoz neked. Időzíts erre a két napra minél több ügyet, amit szeretnél sikeresen elintézni! Mindeközben pénzügyi gondok okozhatnak fejtörést. Lesz ugyanis két bolygószembenállás, amik tartós problémákat hozhatnak. Az ilyen negatív fordulatokat jobb megelőzni, mint aztán kilábalni belőlük. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485Ft/p), ebben fog neked segíteni! Párkapcsolatodat illetően könnyen kelhet szárnyra valamilyen pletyka, a hétvégén pedig körültekintően közlekedj, mert balesetveszélyes időszakod lesz!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Nyilas

11. 22. - 12. 21.

Öntudatos leszel, és végre senki és semmi nem tud kibillenteni. A hét közepén egyszerre két helyen kell helytállnod, de ebből semmilyen gondod nem adódik. Családodban kerüld a felesleges konfliktusokat, mert egy valakivel akár tartós mosolyszünetre is számíthatsz, de nem kivételek ez alól barátaid sem! A hétvége viszont nagy változást hozhat. Egy nyugis időszak végét és egy mozgalmas, eseménydús időszak kezdetét jelenti. Fontos lenne hívnod Mattet a 0690633991-es számon (485Ft/p), aki átadja sikerkódod, hogy ezentúl minden jó lehetőség megtalálhasson!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bak

12. 22. - 01. 19.

Igaz, nem látványos, de határozott előrelépés vár rád a munkádban, amelynek előfeltétele a kitartás. Ebben óriási segítséget kapsz a bolygóktól. Az erőd topon lesz fizikai, lelki és szellemi értelemben is. Miért is ne használnád ki a felesleges energiáid arra, hogy több pénzt teremthess? Most a telihold is támogat, ezért hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485Ft/p), elmondja az apró teendőd, és átadja a leghatékonyabb, személyes pénzmantrádat! A Vénusz csodálatos szerelmi lehetőségeket varázsol köréd a heti horoszkóp szerint, de ezeket neked is keresned kell.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Vízöntő

01. 20. - 02. 18.

A hét elején hatékony leszel, ami alkalmas a munkád tökéletesítésére, és elismerésben is lehet részed. Az anyagi eredmények hamarosan jönnek a Föld jegyekben járó bolygók szerint. Nyitott szemmel kell járnod, hogy észrevedd a lehetőségeket. De hívhatod Megmondót is a 0690633991-es számon (485Ft/p), aki telihold mágiájával felgyorsítja minden nagyobb összeg megérkezését az életedbe! A hét vége felé két olyan vita veszélyét jelzik a bolygók, ami teljesen felesleges, és a legszorosabb kapcsolataidat érintik.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Halak

02. 19. - 03. 20.

A hét eleje hozhat valami újat. Ez most inkább sokkoló lehet számodra, viszont nem kellene nagy ügyet csinálnod belőle, mert a folytatás békésnek ígérkezik. A hétvége azonban nagyszerű változást hoz, a heti horoszkóp szerint itt a fellélegzés ideje, egy nagy terhet letehetsz a válladról. Valamilyen tartós problémád megszűnhet, bár ebben a heti horoszkóp szerint elkél a segítség. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/p), ő tudja, hogyan élhetsz mostantól szerencsés életet! Magánéleti téren boldog és harmonikus időszak következik.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!
Close Menu