heti horoszkop

20. heti horoszkóp - 2020.05.25. - 05.31.

Kos

03. 21. - 04. 19.

A héten valószínűleg jelentős segítséget fogsz kapni munka kapcsán. Egy barátod, ismerősöd vagy akár kollégád segíthet felzárkózni vagy akár munkát találni. Olyasvalakitől is kaphatod a segítséget, akitől a legkevésbé számítasz rá. Kissé összezavarodhatsz az érzelmek terén és nem tudod, mit kellene tenned. Annyit tudsz, hogy határozott lépéseket szeretnél tenni, de nem tudod, mit és attól tartasz, rosszabb lesz a mostani helyzethez képest. Kérj inkább szerelmi jóslást, hogy tisztán láthass. Keresd fel Etát a 0690633991-es számon (485Ft/p)!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bika

04. 20. - 05. 20.

Ha régen pénzt adtál kölcsön valakinek, akkor a heti horoszkóp szerint most vissza fogod kapni. A napokban megismerkedhetsz valakivel, aki munkát kínálhat, előre mozdíthatja karriered. Bizonyos dolgokkal kapcsolatban tudod, hogy változni kellene, de egyelőre képtelennek érzed magad rá. Hívd Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj tanácsot a tarot kártyájától! A kapcsolatokban élők egy új szakaszhoz érkezhetnek. Sokkal szorosabbá válhat a kapcsolatod az eddigiekhez képest. Jóval őszintébb és meghittebb időszak jöhet.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Ikrek

05. 21. - 06. 21.

Érdemes lenne kicsivel alázatosabbnak és megértőbbnek lenned a környezeteddel szemben. Nem az a gond, hogy őszinte vagy, hanem ahogy azt megteszed. Viszont tökéletes ez a hét arra, hogy szembenézz a múltaddal, tanulj a korábbi hibáidból. A napokban egyébként is szívesen töltesz több időt egyedül és ennek köszönhetően sok minden helyre kerülhet a lelkedben. Ha még bizonytalan vagy, hívd Gabit a 0690633991-es számon (485Ft/p), egy jóslást sok mindenre választ adhat! Mostanában kissé csalódott lehetsz a magánéletben. Ha szingli vagy azért, mert nem lelsz párra. Párban pedig azért, mert nem kapsz elég figyelmet és szeretetet.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Rák

06. 22. - 07. 22.

Most már sokkal jobban megbirkózol mind az otthoni, mind a munkahelyi, mind a párkapcsolati problémákkal. Azért a napokban is akadhatnak nem várt bonyodalmak, de már nem rogysz össze a terhek súlya alatt. Elmondható, hogy a csapatként végzett munka nagy segítség lesz neked. Az együttműködés minden tekintetben kifizetődő lesz. Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj most szerencseszámokat is, mert nagyobb nyereményed lehet! Szeretnél szeretni és kényeztetni, mint még soha, de úgy érzed, társad nem vevő erre. Gondjai adódhatnak a munkahelyén, emiatt feszült és zárkózott lehet a héten. 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Oroszlán

07. 23. - 08. 22.

A napokban kissé hirtelenharagú lehetsz és hajlamos arra, hogy meggondolatlanul beszélj vagy cselekedj. Sőt, ugyanilyen gyorsan vonhatsz le helytelen következtetéseket is. Sokkal türelmesebbnek és megértőbbnek kellene lenned. Vigyázz, mert nem mindenki lesz toleráns és megértő veled, ha így viselkedsz! A heti horoszkóp szerint nagyobb szerencse mégis érhet a napokban. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/p), tudd meg, hogyan és mikor! Rájössz arra is, hogy jelenlegi párod mellett akarod leélni az életed. Felismered a saját hibáid, és azt is, mennyit ad neked ez a kapcsolat.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Szűz

08. 23. - 09. 22.

Anyagiak tekintetében meg kellene hoznod pár bölcs döntést ahhoz, hogy biztosítsd a helyzeted. Meglehet, hogy ez némi lemondással jár majd. Munkahelyeden kockázatos lehetőséget kínálhatnak fel, és akármilyen csábító is legyen a fizetés vagy a pozíció, kétszer is gondold meg, hogy biztos megéri-e! Ha szeretnéd tudni, hogyan lehet a lehető legrövidebb időn belül sok pénzed, inkább hívd Sárát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj pénzügyi jóslatot! Teljesen másképp látod most társadat és kifejezetten jót tesz a kapcsolatodnak ez a rózsaszín köd. Éppen ezért ne kezdj el problémákat keresni, illetve gyártani. Csak örülj a jónak.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Mérleg

09. 23. - 10. 22.

A héten kétségeid támadnak tehetségeddel vagy képességeiddel kapcsolatban. De talán a jövőddel szemben is bizonytalan vagy. Éppen ezért érdemes lehet segítségért fordulnod valakihez, aki megnyugtat, vagy rámutat a problémáidra, esetleg a lehetséges megoldásokra. Nálunk találsz egy remek szakembert, hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485Ft/p)! Hosszú ideje óta, a héten sikerül végre kiegyensúlyoznod a kapcsolatodat a pároddal. Nyitottabbak vagytok egymás igényeire és készek többet teret adni egymásnak.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Skorpió

10. 23. - 11. 21.

A következő napokban impulzív módon cselekedhetsz, de nem lenne szerencsés csak úgy utat engedni a haragodnak. Érthető, hogy feszült vagy, stresszes, de megvan az a jó képességed, hogy megtaláld a közös nevezőt másokkal. Úgyhogy letámadás helyett, inkább tárgyalj! Emellett nem ártana javítanod a táplálkozási szokásaidon és többet mozogni, mert ezzel is támogatnád a testi és a lelki jóléted. Kérj egy egészség elemzést, hogy tudd, most minden rendben van-e! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/p)! Lehet, hogy pároddal az utóbbi időben elidegenedtetek egymástól, de a helyzet határozottan javulni fog most. Csak légy türelemmel!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Nyilas

11. 22. - 12. 21.

Pihenés és rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár rád a következő napokban. Végre nem ütik fel a fejüket kellemetlenségek, és élvezheted erőfeszítéseidnek gyümölcsét. Bőven lesz lehetőséged arra, hogy kedvenc szenvedélyeidet űzd. Szeretnél párod kedvében járni és segíteni neki abban, hogy kikapcsoljon és lazítson. Ehhez főleg a humorod hívod segítségül, de néha úgy tűnhet, nem vevő rá. Legyél vele megértő, mert nehéz napokat élhet át. Ha viszont mostanában úgy érzed, nagyon nem úgy működnek a dolgok, ahogy kell, hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, minden igazságra és titokra fény derül akkor!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bak

12. 22. - 01. 19.

Óvakodj attól, hogy szeszélyből hozz anyagiakkal vagy karrierrel kapcsolatos döntéseket! Az se befolyásoljon, hogy mások mit tesznek. Találd meg a neked legmegfelelőbb lehetőséget, de olykor az a legjobb lépés, ha nem is teszel semmit. Hosszú távú céljaidat pedig érdemes lehet megvitatnod egy szakértővel, mert vár még rád a horoszkóp szerint sok izgalom és lehetőség. Épp ezért keresd fel Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/p), sok év tapasztalat áll mögötte! A héten szokatlanul sokat veszekedhetsz pároddal, úgyhogy itt lenne az ideje annak, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Vízöntő

01. 20. - 02. 18.

Ez a hét szerencsét és boldogságot fog hozni a heti horoszkóp szerint. Ugyanakkor a napokban érdemes lehet több teret engedni az eszednek, a logikának és ne csak a szívedre hallgass. Rengeteg energiáira tehetsz szert. Szükséged is lesz rá, mert több kreatív tevékenységbe is belevághatsz. Most érdemes kérned egy szerencse mágiát, hogy ne lehessen előtted lehetetlen! Hívd Andynát a 0690633991-es számon (485Ft/p)! Csodálatos napok várnak a párban élő Vízöntőkre. Még úgy is, hogy párod sokszor a tükröd lesz és megmutatja erényeid, a hibáiddal együtt, egyúttal rámutat a megoldásokra is.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Halak

02. 19. - 03. 20.

Egész héten kapkodni és rohanni fogsz, holott semmi szükség nem lesz rá. Talán csak megmaradtak benned a korábbi hetek rutinjai, de most már igazán lassíthatnál. Az egészséged is ezt kívánja, ami manapság instabil lehet. Ne játssz a tűzzel és vedd komolyan tested figyelmeztetéseit! Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485Ft/p), kérj egy egészség jóslást, érdemes meghallgatnod, hogy mit mond! Úgy érzed, eltávolodtatok egymástól a társaddal. Semmiképpen se vonj le helytelen következtetéseket és ne is próbálj meg a gondolatolvasással élni. Inkább beszélj őszintén az érzéseidről!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!
Close Menu