heti horoszkop

03. heti horoszkóp - 2021.01.18. - 01.24.

Kos

03. 21. - 04. 19.

Mindenki jó valamiben, csak meg kell találnod, mi az a képesség, amivel te is hozzáteheted a magadét egy fontos ügyhöz. Vagy inkább megtalálni azt a hivatást, amelyben ki tudsz teljesedni. Újév, új lehetőségek, és ezt most csillagjegyedre a legjellemzőbb. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mert egy karrier-elemzéssel nagy sikerekhez segíthet hozzá 2021-re! A héten talán nem jut annyi időd a szerelmi életedre, mint amennyit szeretnél, de az igazán erős kapcsolatok az ilyen időket is kibírják.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bika

04. 20. - 05. 20.

A héten olyasmit is elvárhatnak tőled, amit te nem érzel a kötelességednek. Mégis érdemes energiát fektetni bele, mert idővel majd megtérül ez. Beköszöntött egy új év, és a heti horoszkópban nagyon sok izgalmas történés látszik, már itt az év elején. Hívd Jázmint a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), nagyon fontos mondanivalóval vár! Ha a türelem nem erénye párodnak, de neked sem, az megnehezíti ezt a hetet, de ha legalább az egyik fél meg tudja őrizni a türelmét, akkor sok fölösleges vitát elkerülhettek.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Ikrek

05. 21. - 06. 21.

Egy kommunikációs hiba kellemetlen félreértésekhez vezethet, és lehet, hogy ennek te szenveded el a legnagyobb hátrányát. Most azonban már nem biztos, hogy meg tudod változtatni a dolgokat. Koncentrálj inkább arra, hogy a 2021-es éved sikeres és szerencsés legyen! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd az újévi szerencse mágiát, hogy egész évben melletted lehessen Fortuna! Pároddal nem lesz egészen tökéletes az idill, de csak rajtatok múlik, hogy méltóképp tudtok-e viselkedni egymással, ennek ellenére.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Rák

06. 22. - 07. 22.

Érdemes alaposan szétnézni az ajánlatok között, mielőtt döntesz, mert nem biztos, hogy az kínálja a legjobbat, aki a leghangosabb. Ne hagyd megtéveszteni magadat! Legyen akár egy befektetésről szó, vagy éppen egy új lehetőségről, amire itt az év elején már nagy esélyed van. Hívd Boszi Katát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd a 2021-es nagy pénzmágiát, ami egész évre megoldhatja az anyagi gondjaidat! A heti szerelmi horoszkóp szerint, ha rendezed most magadban a dolgokat, a szerelmi életed is boldogabb lehet.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Oroszlán

07. 23. - 08. 22.

Minél inkább nyugtalanít valami, annál fontosabb, hogy utána járj, mert csak ekkor könnyebbülhetsz meg végre. Inkább gondoskodj arról, hogy már az év eleje sikeres legyen, akkor végre te is jól érezheted magad. Horoszkópod alapján nagy esélyes vagy az év eleji lottónyereményre, ami többmilliós összeget is jelenthet neked. Hívd Lilit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg a nyerő napodat! A szerelmi horoszkóp szerint minden okkal történik, láss a dolgok mögé! Kezedbe veheted a kapcsolatod irányítását.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Szűz

08. 23. - 09. 22.

Jobban jársz, ha megkérdezed azt, amit nem tudsz, minthogy fölöslegesen vesztegeted az idődet arra, hogy megpróbálod magadtól kitalálni. Érdemesebb lejjebb adni a büszkeségedből, mint az értékes idődből vesztegetni. Időd tényleg nincs sok, még a héten nyeremény várhat! Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg tőle, min kell játszanod! A szerelmi horoszkóp szerint csak rajtatok múlik, hogy mennyire befolyásolják a nehézségek a kapcsolatotok alakulását. A nehéz idők megerősíthetnek, de el is választhatnak titeket.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Mérleg

09. 23. - 10. 22.

Valaki mintha direkt megpróbálna kihozni a sodrodból, újra és újra olyasmivel piszkál, ami nagyon is kényes kérdés a számodra. Ne hagyd felbosszantani magad, ezzel csak azt éri el, amit akart! Inkább képzelj el sokkal szebb jövőt magadnak, mert ha tudod a titkot, bármit behívhatsz most az életedbe, ami boldoggá tenne. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kerülj fel nála az újévi kívánság bevonzásra! A szerelmi horoszkóp arra kér, hagyj egy kis teret a másiknak ahhoz, hogy ismét rád találjon. Ne erőltess semmit, és akkor könnyebben enyhül a feszültség!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Skorpió

10. 23. - 11. 21.

Ha sikerül felvenned a ritmust, akkor most ne tarts szünetet, intézz el ezen a héten annyi mindent, amennyit csak lehet, hogy az újév első hetei több pihenés lehetőségét tartogathassák számodra. Igaz, nem csak pihenésre vágsz, van itt még egy-két dolog, ami igazán boldoggá tenne. Hívd Megmondót a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), januári bőségmágiája még a gazdagságot is elhozhatja neked! Végre sikerül elrendezni valamit magánéletedben, ami feszültséget okozott, így a kapcsolatotok most ismét tökéletesen harmonikus lehet.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Nyilas

11. 22. - 12. 21.

Megpróbálsz udvarias lenni, de úgy tűnik, ez most nem vezet sehová. Lehet, hogy kénytelen leszel a sarkadra állni, és akár egy konfliktust is felvállalni, hogy elérd, amit akarsz. Sokszor erre bizony szükség van, mert aki meghátrál, nem ér el sikereket. Viszont a 2021-es év sikerekkel teli lehet számodra, amennyiben feliratkozol a nagy siker- és szerencse mágiára Marcus Mágusnál a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Szükség van egy kis nyugalomra kapcsolatodban, mert csak akkor tudtok egymásra hangolódni, ha a kedélyek már lecsillapodtak. A kapkodás csak még több gondot szül.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bak

12. 22. - 01. 19.

Szívesen segítesz, de azt te sem szereted, ha kihasználnak. Amikor egyértelművé válik, hogy valaki visszaél a jóindulatoddal, nagyon gyorsan irányt változtatsz. Tedd ezt most is! Horoszkópodban benne vannak a szerencse jelei, jó lenne, ha nem mennél el mellette. Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mert segítségével te lehetsz 2021 első nagy nyertese is akár! Nem akarod senkinek sem összetörni a szívét, de néha az a legjobb, ha rövidre zárod a dolgokat, mert ezzel okozod a legkisebb kárt. Ne húzd tovább azt, ami számodra már nem működik!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Vízöntő

01. 20. - 02. 18.

Ez a hét sok váratlan fordulatot tartogat. Ami kezdetben reménytelennek tűnik, az kedvező fordulatot vehet, ami pedig könnyűnek tűnik, az tartogathat még nehézségeket. Ne vegyél most semmit készpénznek! Hívd inkább Edit Jósnőt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min) és tudd meg tőle, mivel kell óvatosnak lenned, és tudd meg azt is, hogyan lehetsz nagyon szerencsés ebben az évben! Szerelemben sokat segít, ha kimondjátok az érzéseiteket, nem csak hallgattok róluk. Ne várd el a másiktól, hogy olvasson a gondolataidban!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Halak

02. 19. - 03. 20.

Mikor már azt hiszed, mindent elrendeztél, egy váratlan esemény felboríthatja a számításaidat. Szerencsére lesznek olyanok, akik kiállnak melletted, és így át tudod vészelni ezt. Horoszkópod szerint nem szabad negatív energiákkal telinek lenned itt az év legelején, ezért sürgősen kérj tisztítást Szegedi Pannitól a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), hogy 2021 végre ne a problémákról szólhasson! Párod mindenben melletted áll és támogat, ami most sokat jelent a számodra, és ez nagyon megerősítheti a kapcsolatotokat.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!
Close Menu