heti horoszkop

26. heti horoszkóp - 2022.06.20. - 06.26.

Kos

03. 21. – 04. 19.

A természetbe vágyhatsz, jobban, mint eddig akármikor. Mozdulj hát ki, és légy egy kicsit a jó levegőn, amikor nincs az a nagy meleg! A mozgás sem árt, mivel az egészség horoszkóp szerint csontjaidnak is szüksége van az erősödésre. Ússz, ha van rá lehetőséged! Karrieredben egy nagyon jó lehetőség várhat a héten, talán sorsforduló pont is lehet ez életedben. Hívd fel Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), kérj egy siker-elemzést, ez most jó tanácsot adhat! Pároddal a nevetés és viccelődés jegyében telhet a hét. Ha viszont szingli vagy, nézz fel egy társkeresőre, most tényleg érdemes lesz!

Judit

935 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Ezen a héten a szokásosnál is több stressz érhet a mindennapokban, főleg munkában, ha dolgozol. Tanuld meg kezelni az ilyen helyzeteket, mert van, amin tényleg nem érdemes felhúzni magad! A heti horoszkóp szerint jelentősen gyarapodhatsz anyagiakban, kérdés, hogy mi által is pontosan? Keresd fel Nero Dominit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), most egy pénzügyi jóslat, jelentős mértékben változtathat az életeden! Pároddal mélyebb beszélgetésed lehet, érzelmeiteket a szokásosnál is jobban fejezitek ki. Szingliként új esélyt kérhet egy korábban kikosarazott illető.

Nero Domini

nero

384 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

 Sok kedved nem lesz a feladatokhoz, mégis el kell majd végezned őket. Azért jó, ha minél előbb felveszed a ritmust, hiszen így rázódsz majd helyre. Kezded úgy érezni, hogy többre vagy hivatott az életben, mint amit a jelen nyújt. Ez a te heted, hiszen most nyílik új korszak az Ikrek csillagjegyek életében. Most akár te is lehetsz a bőség kegyeltje! Hívd Gabit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), kérd a személyes horoszkópod, hogy tudd, miként változtathat meg sorsod! Kapkodnod semmiképpen sem érdemes a héten, mert könnyen érhet kisebb baleset. Lassan járj, tovább érsz!

Gabi

985 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Sokszor érzed magad csalódottnak, viszont okod nem igazán van rá. Az a baj, hogy túl sokat vársz magadtól és sokat vállalsz magadra, amivel mások járnak jól. Próbáld meg a héten inkább az élet naposabb oldalát látni. A Hold állása a céljaid megvalósítását támogatja, ezért a héten érdemes konkrétan megfogalmaznod, hogy milyen új dologra is vágysz. Hívd Sárát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), bevonzó mágiája képes az álmodat sokkal közelebb hozni, mint hinnéd! Az egészség horoszkóp szerint több időt kell szentelned arra, hogy energiát nyerj az alvásból, illetve egy kis szórakozás sem ártana.

Sára

351 kód

BESZÉLJ OLCSÓBBAN! HÍVD JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON!

RÉSZLETEK ITT!

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

A héten váratlan izgalom jöhet, amely egy új ismeretség, egy kialakuló kapcsolat, vagy valamely más pozitív esemény formájában érkezik meg. Jó esély van arra is, hogy egy új lehetőség lesz az, ami izgalmat okoz. Viszont ha több pénz jönne jól, most érdemes hívnod Violát a pénzkódodért a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), mert ezen a héten hihetetlen sok gyarapító energia van jegyed körül! Az agyad most érzékenyebb lehet az összefüggésekre is, ami arra vezethet, hogy most megláthatod a végérvényes szomorú igazságot egy magánkapcsolatodban. Ne hagyd, hogy bárki is alábecsüljön, kihasználjon, vagy megalázzon!

Viola

619 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Újdonság várható a munkahelyeden, mely először egy kicsit megijeszthet, de hamar meglátod, hogy simán megy majd minden. Csak bíznod kell magadban. Anyagi gyarapodások tempója igen lassú ahhoz képest, amit elvárnál. Sok remény él benned valami kapcsán, de ezek kicsit elérhetetlennek tűnnek? Most reménysugár csillan fel. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), meg kell tudnod tőle, hogyan válhat az álmod valóra! Ha kapcsolatban vagy, egy örömhírrel szolgálhat párod, ami mindkettőtöket érinthet. Ha nincs párod, végre randira hívhat, aki már egy ideje tetszik.

Gábriel

323 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

A heti horoszkóp szerint mély és intenzív élmények várnak rád, melyeknek nagy hatása lehet az életed szinte összes területére. Önértékelésed most végre megfelelően működik és ez jó alapot ad arra, hogy lépéseket tegyél pozitív irányba. Ugyanez igaz lesz a magánéletedre is, főleg akkor, ha érthetően elmondod, mik a vágyaid, elvárásaid. Teljesülhet most minden, amit csak akarsz, csak hinned kell benne! Érdemes lenne azért mielőbb megtudnod, hogy a pozitív változásokat életedben nem akadályozzák-e negatív energiák. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), megvizsgálja neked!

Panni

830 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Alig találod a helyed, keresed a megoldásokat, de nem találod. Közben meg leginkább végtelen nyugalmat szeretnél magad körül. Valami változásra vágysz, valahogy a sikerek területén sincs semmi a rendjén. Jobban is teszed, ha elcsendesedsz, hiszen fontos égi üzenet van most számodra, ami változtatni akar sorsodon. Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hogy tolmácsolja neked az égiek mondanivalóját! Párkapcsolatodba is kevesebb energiát tudsz most fektetni, de ha adódna rendezni való ügyetek, akkor az alól ne vond ki magad. Hétvégre már sokkal nyugodtabb leszel, kapcsolódj ki! Igazán jót tenne egy nyári program, mint például egy fesztivál, egy koncert. Ne sajnáld rá se az időd, se a pénzt!

Eugénia

486 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

Alapjában véve nagyobb változást a heti horoszkóp szerint nem várhatsz. Feszültségből nem lesz hiány, különböző magánjellegű dolgok miatt. Szerencsére ezt nem viszed bele a munkába, így legalább ott megfelelő nyugalom uralkodik. A türelmetlenségeden képes leszel változtatni, ami igazán célszerű is! Az előző életből hozott nehézségek ellen viszont nem tudsz mit tenni, legalábbis önerőből. Most egyszerre tudsz javulást elérni mindhárom fő életterületeden, ha hívod Xalent a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), és kérsz egy karmaoldást, hogy felszabadulhass!

Xalen

453 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Elég nehéz időszakot élsz meg, de sokat köszönhetsz annak, hogy meg tudod őrizni a humorérzékedet szinte bármilyen körülmények között. Ez sokat segít neked abban, hogy könnyebben átvészelj egy-egy nehezebb időszakot. Anyagi kérdésekben sem gondolkodsz sokat, nem félsz kiadni kezeid közül a pénzt, ami megakadályozza az anyagi blokkok kialakulását. A szerelmi horoszkópod már mást mutat, főleg akkor, ha eddig egyik kapcsolatod sem volt felhőtlen és tökéletes. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), kérdezd meg tőle, van-e rajtad szerelmi kötés, mert ha igen, egy kapcsolatod sem működhet jól a jövőben!

Aurethiel

530 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Érdemes odafigyelned az egészségedre, mert a kevés pihenés és a rendszertelen étkezés hosszú távon sokat árthat! Figyelj arra is, hogy minél kevesebb stressz érjen, akár munkahelyeden, akár otthon! Olykor érdemes nem törődni minden aprósággal. Inkább arra figyelj most, hogy neked jó legyen. Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), kérj egy sorselemzést, elképesztő dolgokat tudhatsz meg önmagadról és a jövődről! A heti szerelmi horoszkóp szerint vitád lehet, ez felszínre hozhat egy tisztázandó kérdést. 

Marcus

993 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Ez a hét erőfeszítéseket és koncentrációt igényel tőled. Most az eredmények nem jönnek annyira gyorsan, mint reméled, de a kitartásod végül most is sikert hoz majd neked. Légy türelmes és békés! Ne engedd, hogy a feszültség feleslegesen romboljon! Jöhetnek problémák és nézeteltérések is. Némely vita talán érzékenyen érint majd, de vannak helyzetek, amiket meg kell oldani és vannak nehéz beszélgetések, melyeket le kell folytatni. Ha szeretnéd a lehető legjobban alakítani a dolgaid magánélet és szerencse szempontjából, hívd Arielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), kérj egy kártyajóslást!

Ariel

288 kód

Close Menu
×
×

Cart