heti horoszkop

15. heti horoszkóp - 2021.04.12. - 04.18.

Kos

03. 21. – 04. 19.

Életed némely területei igen pozitívan alakulnak majd a hét folyamán, még valamilyen váratlan dolog is jöhet, aminek nagyon fogsz örülni. Van azonban olyan probléma is, ami nagyon nem akar megszűnni, és régóta tart. Nagy a valószínűsége annak, hogy előző életedből valami rosszat hoztál, amit most lehetőséged adódik törölni. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd a karmikus terheid oldását, hogy az életed jó irányba változhasson! Erre leginkább anyagiakban van szükséged. A szerelmi horoszkóp szerint nem ártana párod figyelmét felhívnod néhány fontos dologra, az egészségével kapcsolatban!

Gábriel

323 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Nem lesz ez a hét olyan szürke, mint amilyennek elsőre tűnik. Egyfelől pozitív, másfelől negatív izgalmakat is tartogat. A legjobb a hetedben az lesz, hogy rádöbbensz, hogy lassan elérheted azt, amit célul tűztél ki magadnak. Anyagiakban is egyre inkább erősödésnek indulhatsz, csak ehhez továbbra is okosan kell tervezned. Most mindennél fontosabb, hogy megszabadulj a rajtad lévő negatívumoktól, ha vannak, mert akkor nem jön változás. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj tisztítást! Szerelemben válaszút elé állíthat ez a hét. Ha már régebb óta érzed, hogy valamit lépni kell, csak még nem mertél, lehet, hogy ezen a héten muszáj lesz.

Aurethiel

530 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Meghökkentő dolgokat tapasztalhatsz a héten. Ne érezd magad rosszul attól, ha környezeted furcsán viselkedik, nem veled van a probléma. A legtöbb, amit tehetsz, hogy nem foglalkozol most ezzel, és próbálsz a céljaidra koncentrálni, mert most szinte biztos, hogy egy Ikrek csillagjegynek fog teljesülni egy régi álma! Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), aki az égiektől hívja le személyes szerencseszámaidat, hatalmas pénznyereményed lehet! Ha kapcsolatban élsz, most kicsit nehezebben juthattok közös nevezőre, ezáltal a felmerülő vitákat is nehezebben kezelhetitek.

Eugénia

486 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Nyugodt napok következnek. Kényelmesen tudod végezni a dolgaidat, nem kell kapkodnod. Most máshol kell résen lenned, mert hamarosan jelentős változás jöhet. Ezen a héten minden olyan dologra fény derülhet, ami még a sorsodban benne van. Az égi hatások abban támogatnak, hogy megtudj fontos dolgokat a jövőddel kapcsolatban. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj sorselemzést, hogy megelőzhess minden gondot! Szerelmi életedben arra vigyázz, hogy ne tégy több fát a tűzre, ha látod, hogy párod feszült.

Panni

830 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Ez a heted jóval mozgalmasabb lehet, mint az előzőek, több pozitív történés is várhat rád a heti horoszkópod alapján. Ritka jó a csillagállás, megvalósulhat egy olyan dolog is, amelyre már régóta vágysz. Nem várt és jó történések következhetnek be anyagiakban, de még a karrier horoszkóp szerint is történhet előlépés. Most akadály csak a negatív erők lehetnek, pont ezért mielőbb meg kellene nézetned, megtapadt-e rajtad valami az elmúlt időszakban! Hívd Megmondót a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj rontásvizsgálatot, nehogy elmenj a lehetőségeid mellett! Családi konfliktus könnyen merülhet fel az előtted álló napokban, de türelemmel könnyen megoldhatod.

Megmondó

391 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Kézbe kell venned a dolgaidat, ha eddig nem tetted! Le kell raknod a jövőd alapjait. Tudnod kell, hogy mi az pontosan, amit el szeretnél érni, mert ezen a héten bármi pozitívumra is gondolsz, azt bevonzhatod az életedbe. Nagy sikereid lehetnek a közeljövőben, kivéve akkor, ha karmikus terhek akadályoznak. Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj karma elemzést, és szükség esetén oldást, hogy a remélt változások megérkezhessenek! Ha úgy érzed, szerelmi életed egyhangú lett, most jelentős pozitív fordulatot érhetsz el, ha teszel is azért, hogy úgy alakuljon tovább a viszonyotok, ahogy mindkettőtöknek jó.

Gabi

985 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

Ez az időszak most nem a legkedvezőbb számodra. Sorozatosan olyan események történhetnek, melyek csalódottságot okozhatnak neked. Nem csak egy életterületen tapasztalhatod most a negatívumokat, rosszul hatnak rád a bolygók. Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd a sorsfordító mágiáját, aminek segítségével nem csak a gondokat előzheted meg, hanem az életed jelentős pozitív irányt vehet általa, pénzben is! Párkapcsolatodban is jelentkezhetnek gondok, amikre a gyógyír az őszinteség lehet. Ne ködösíts, ne titkolózz, és várd ezt el a párodtól is!

Marcus

993 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Az elkövetkezendő napok anyagi gyarapodást hoznak neked, így ezen a téren nagyon jó napok jönnek, ezzel együtt pedig a kedved is sokkal jobb lesz. Ez azonban csak egy hét a sok közül, és a következő héten már nem biztos, hogy ilyen jó lesz a csillagállás. Ne tétovázz, ha úgy érzed, hogy valami gátol és visszahúz bármilyen életterületen, mert a megérzéseid most nagyon is helytállóak lesznek! Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj negatív erő vizsgálatot! Szerelmi horoszkópod alapján megismerhetsz egy új személyt. Ha a megérzéseid jók lesznek vele kapcsolatban, adj esélyt egy következő találkozónak.

Imola

386 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

Ez nem az a hét, amikor minden simán fog menni. Könnyen nézhetsz szembe kihívásokkal és akadályokkal. Mindezt tetőzheti még az, hogy vitákba is könnyen keveredhetsz, amelyeket lehet, hogy éppen te fogsz kezdeményezni, és az is, hogy az anyagiak igen rosszul alakulnak. Nem kell folyamatosan harcban állnod mindennel és mindenkivel, a kiegyensúlyozottságra és a harmóniára törekedj! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd azt a pénzbevonzó szertartást, ami által elérheted a folyamatos anyagi bőséget! Szerelemben akkor jött el a te heted, ha még párt keresel. Nézz szét az interneten, hogy megadhasd magadnak az esélyt a szerelemre!

Viola

619 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Nagyobb kedvvel vesd bele magad a munkádba, mert, ha egy kicsit is lelkesebb és kitartóbb leszel, akkor hamarosan bámulatos dolgok jöhetnek! A karrieredre most olyan jó energiák hatnak, amelyek elindíthatnak a sikerek felé. Szerelmi horoszkópod alapján bizonytalanság és szomorúság gyötörhet, vagy épp a magány az, ami igazából elkeserít. Hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj szerelmi mágiát, mert ez most akkor is segíthet, ha kapcsolatban élsz, és akkor is, ha nem! Ha szeretnél tenni egészségedért, a túlzott szénhidrát bevitelt csökkentened kellene.

Sára

351 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Nagyon jó bolygóhatások érnek a heti horoszkóp szerint. A munkavégzésedre nem lesz panasz, te sem panaszkodhatsz ezzel kapcsolatban semmire. Még a pénzhoroszkópod alapján is valamilyen pluszra számíthatsz és pozitívan zárhatod a hetet. Ez a hét a legalkalmasabb arra, hogy az univerzumtól kérj valamit. Hívd Mosolyt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd a kívánság mágiáját, mert amit szeretnél, az most valóban teljesülhet! A meglévő párkapcsolatok most jól működhetnek. Ha van valamilyen tervetek, vagy akár egy probléma, most ügyesen át tudtok mindent beszélni és közös nevezőre jutni.

Mosoly

354 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Talán többet várnál ettől a héttől. Lehetőségeket, találkozásokat remélsz, mégis kissé egyhangúnak tűnhetnek majd a mindennapok. Lenne több minden, amin változtatnál, talán már most rögtön, csak nem tudod, mit is lépj először. Jó, ha tudod, a sorsodon bármikor változtathatsz. Hívd Boszi Katát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj sorsfordítást, aminek segítségével minden negatív dolog az életedben pozitívvá változhat! Ezen a héten különösen jól jársz, ha adakozol, mert a csillagok többszörösen adhatják vissza a jó célra fordított összeget.

Boszi Kata

340 kód

Close Menu