heti horoszkop

37. heti horoszkóp - 2021.09.13. - 09.19.

Kos

03. 21. – 04. 19.

Rájössz arra, hogy az időd nagy részét fölösleges dolgokkal töltöd ki. Ha munkahelyeden erre van szükség, nem érdemes miatta lázadoznod. Privát életedben pedig jól tennéd, ha változtatnál, töltsd tartalmasan a szabadidőd! Ez a lehetőségek hete számodra. A heti jó csillagzatok alapján jegyed szinte bármit bevonzhat. Kérj tarot jóslást a lehetőségekről, amelyek most körülvesznek téged, hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! A szerelmi horoszkóp szerint a heti események könnyen vezethetnek életed szerelméhez. Jobb, ha nem mondasz semmilyen meghívásra sem nemet, hiszen a változás ezen a héten több formában is kopogtathat majd ajtódon, neked csak be kell engedned!

Sára

351 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Tudnod kell nemet mondani, ami mostanság nem nagyon sikerül. A heti horoszkóp szerint sok lelki hatás ér, amelyek bizonytalanná tehetnek. Időd nagy részét inkább fordítsd munkára, a pénzhoroszkóp szerint is ez a legjobb megoldás, hiszen növelned kell a bevételeid. Ennek érdekében nem árt kérned a pénz- és sikermágiát a Telihold erejével, hívd legkésőbb vasárnapig Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Kérd a mágiát, ami már sokak életét megváltoztatta! A szerelmi horoszkóp sok pozitívumot mutat. Ismerkedésre is alkalmas ez a hét, de arra is jó, hogy partnered meggyőzd egy bizonytalan kérdéssel kapcsolatban. Egészséged gyengébb lesz a vártnál, érdemes több időt pihenéssel töltened.

Aurethiel

530 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Mindenre szeretnél figyelni, de valahogy nem tudod magad összeszedni, ezért sok dolog csúszhat ki a kezeid közül. Érdemes kevesebb dolgot akarni most egyszerre, inkább haladj lassabban, de biztosan. Pénzügyeidben is a kiszámíthatóság a legfontosabb, nem szabad egy kicsit sem elveszítened a fejed! Jó, ha tudod most előre sorsod, kérj egy kártyajóslást! Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mert sorsodba a szeptemberi Telihold nap nagy változást hozhat! Most könnyen lehet partnered féltékeny, többen rajonghatnak körül, mint máskor. Az egészség horoszkóp fáradékonyságot jelez előre, ami vitaminhiánnyal is összefügghet. 

Marcus

993 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Nagyon erős képek élednek fel benned a jövődről, már csak azért is, mert egy igazi Rák sosincs megelégedve a jelennel. Éppen ezért, nem szabad elhalasztanod azokat a lehetőségeket, amelyeket a jelen tartogat számodra! A jelenben pénzhez jutni is van lehetőséged a heti horoszkóp szerint. Kérj egy kártyajóslást! Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mert lehet, hogy éppen neked hozhat tetemes összeget a Telihold, érdemes felkészülnöd! Próbáld visszafogni hirtelen jött ötleteidet, amelyet párod lehet, hogy teherként értékelne. Inkább megfontoltan hozz döntéseket, hogy biztos légy abban, hogy az eredmény mindkettőtök javára válik!

Panni

830 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Végre van egy jó heted, de nem mindegy, mire és hogyan használod fel a szerencsédet. Lehet, hogy a munkahelyi dolgok jól mennek, jó a teljesítményed, de tényleg itt van most szükséged szerencsére? Kérj egy őszi szerencse mágiát, így akár komoly nyereményed is lehet. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Nem csak pénzben, de szerelemben is komoly szerencse érhet. Akkor is, ha csak keresed a szerelemet, de akár családalapítás területén is. Az egészség horoszkóp viszont keringési zavarokat jelez előre, ha arra hajlamos vagy. Más esetben is szédülésre és fejfájásra panaszkodhatsz a hét második felében.

Judit

935 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Sok megérzésre számíthatsz a hét folyamán, amelyeknek jó része helyesnek is bizonyul. Érdemes lesz ezekre hallgatnod, de ne tedd ezt úgy, hogy nem gondolsz át bizonyos dolgokat! Most megérzéseid szépen párosulnak az erős szerencseenergiákkal, amiket mind inkább felerősít a közelgő Telihold. Most tényleg érdemes kérned egy lottómágiát, mert van esélyed nyereményre! Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! A szerelmi horoszkóp akkor jelez előre komoly változást, ha még nincs kapcsolatod. Érdemes lesz figyelned a jeleket, illetve megérzéseid is fontosak, ha valaki megtetszik.

Eugénia

486 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

Valahogy minden összejön, úgy érzed, képes lennél kiugrani a bőrödből. Jó a kedved, a munkában minden sikerül, nem jön plusz kiadás sem. Reméled, hogy nem csupán egy hétig marad így, szeretnéd, ha ez a sikerszéria sokkal tovább tartana. Van erre is lehetőséged, bebiztosíthatod magad a Telihold csodásan hatalmas energiáival. Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd vasárnapig a szerencsekódodat! Most érdemes belekezdened valamilyen sportba, az erőd meg van a kezdéshez, ami így nem fog megviselni. Az étkezéssel nem árt azért vigyáznod, hiszen a nehéz ételek miatt le tudsz lassulni.

Viola

619 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Nagyon erősen kitartasz céljaid mellett. Néha viszont érdemes visszavenned kicsit a tempóból, változtatni elképzeléseiden. Nem vagy képes a héten mindent elérni, amit szeretnél, ezért jobb, ha kompromisszumot kötsz magaddal.  Anyagiakban fontos a jó elosztás, amihez azért nem árt, ha van alapod. Ebben a pár napban jelentős anyagi alapot teremthetsz magadnak, csak kérd az őszi nagy pénzmágiát Etától a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! A szerelmi horoszkóp egyensúlyt jelez előre kapcsolatodban. Itt, ha szeretnél, most változást érhetsz el. Akár el is mélyítheted kapcsolatod, még akkor is, ha az utóbbi időszakban több volt a civakodás, mint az egyetértés.

Eta

875 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

A hét első felében sok szabadidős tervedről mondasz le, pedig nem kellene. Valamiért túl sok terhet veszel magadra, míg másokat pedig kímélsz. Ahogy egy picit összegezni kezded a feladatokat, megérted, hogy valójában nem is kell semmit lemondanod. Ez a hét lehet számodra a nagy visszatérés hete. Ha úgy érzed, tartozik neked a sors, kérj egy karma-oldást, hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Ez az anyagiakon is sokat lendíthet. Több olyan információ juthat el hozzád a napokban, ami megtévesztő lehet, figyelned kell! Egészséged érdekében érdemes sokat pihenned, hiszen a feltöltődésre már egy ideje szükséged lehet.

Gábriel

323 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Nem véletlen, ha azt érzed, hogy az egész világ súlya rád nehezedik. Sokkal érzékenyebb lehetsz ezen a héten a terhelésre, mint általában. Lehet, nem is kellene vállalnod annyi feladatot családon belül vagy munkában, mint amennyi tervben van. Nem szabad kiesned az egyensúlyból, különösen most nem, mert sok változó energia uralkodik. Miattuk érdemes kérned egy sorsfordítást, hívd Arielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Sokaknak bizonyított már ez a technika, ami a héten sokszoros erővel hat csillagjegyednek! A szerelmi horoszkóp arra kér, ne vessz el mindig a részletekben! Valaki segítséget kérhet tőled, ami ha nem kerül sokba neked, jó, ha segítesz.  

Ariel

288 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Úgy érezheted, minden összeesküdött ellened. Nem úgy alakulhatnak a dolgok, ahogy akarod, az emberek sem úgy viselkednek, ahogy azt elvárnád, de anyagi kár is érhet. Talán jobban kellene törekedned arra, hogy megtaláld másokkal a közös nevezőt. Álmaidban sok égi energia lesz jelen. Bármit is álmodsz, annak ezen a héten komoly sorsfordító jelentősége van. Kérj álomfejtést, hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Az egészség horoszkóp szerint sok olyan hatásnak lehetsz kitéve, amelyek nem feltétlenül támogatnak téged. A pihenést és a megfelelő mozgásmennyiséget egyensúlyban kell tartanod a héten. 

Xalen

453 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Könnyen követhetsz el olyan hibákat a héten, amelyeket csak a kezdők szoktak. Munka területén ezért nem árt az óvatosság! Anyagi területen működni fognak a bőségenergiák, ezért nagy kiadásra nem kell számítanod. A bőségenergiákat kihasználhatnád máshogy is, felerősítheted a Telihold erejével. Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), regisztrálj a Telihold mágiára! Az egészség horoszkóp inkább a belső feszültségre hívja fel a figyelmed. Lehetséges, hogy energiáid nem tudod a megfelelő módon kezelni. Érdemes egy kicsit megnyugodnod, mielőtt valamit teszel, mert könnyen mondhatsz vagy tehetsz olyat, amit később bánni fogsz. Kerüld a koffeint és az egyéb élénkítő szereket!

Imola

386 kód

Close Menu