heti horoszkop

44. heti horoszkóp - 2020.10.26. - 11.01.

Kos

03. 21. - 04. 19.

Amiket a fejedbe veszel, véghez is szereted vinni. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon bármikor változtathatsz, ha tudod, hogyan. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj sorsfordítást a telihold erejével, aminek segítségével minden negatív dolog az életedben pozitívvá válhat! A szerelmi horoszkóp harmóniát mutat, sőt párod most olyan tanácsokkal láthat el, amiket, ha megfogadsz, kifejezetten a hasznodra válnak.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bika

04. 20. - 05. 20.

Nem szereted az állóvizet, ezért sokszor érzel késztetést arra, hogy időnként kicsit megújulj. Most is keresed a lehetőségeket arra, hogy ne teljenek egyhangúan a napok. Munkában helyt kell állnod a heti horoszkóp szerint, de nem fog ez különösebb gondot okozni. A pénzhoroszkóp alapján pedig képes vagy a fejlődésre, és itt kulcsfontosságúak most a szerencseszámaid. Hívd Etát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd el ezeket, mert ezen a héten pont egy Bika fog nagyon sokat nyerni a telihold energiáival! A szerelmi horoszkóp vitákat jelez előre, mert a hét végére könnyen lehetsz sértődékenyebb és ingerlékenyebb.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Ikrek

05. 21. - 06. 21.

Fektess a lehetőségek keresésére is hangsúlyt, mert hajlamos vagy belenyugodni az éppen aktuális élethelyzetbe. Nem hullik az öledbe a jó, ha nem mozdítasz érte semmit. Elégedetlenséged elég intő jel arra, hogy változtatni kell. Az életed bármely területéről is van szó, ezen a héten minden megváltozhat. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mondd el neki, hova kéred a változást, mert a titkos és egyedi telihold mágiái neked is segíteni fognak egy sorsfordulatban! Ezen a héten jobb, ha párod véleményét is kikéred, olyan dologban is, amit igazából elhallgatnál. Ne maradjon most előtte rejtve semmi, könnyen lehetnek félreértések!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Rák

06. 22. - 07. 22.

A karriered szépen ívelhet felfelé a heti horoszkóp szerint, ha tudod a saját határaidat, és nem okozol bajt miatta másoknak. Az ambíció fontos, de szabj magadnak határokat, meddig is lehet elmenni. Miközben éppen azon fáradozol, hogy több pénzt keress, veszteség is érhet. A horoszkóp anyagi károkat jelez előre, amiket könnyen el is kerülhetsz. Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), aki kártyájával megnézi, hol és mikor kell figyelned, hogy megmaradjon a pénzed! A szerelmi horoszkóp pozitív történéseket jelez előre, szingliként most rád ragyoghat a nap. Keresd az alkalmakat az ismerkedésre, mert most az igazival futhatsz össze! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Oroszlán

07. 23. - 08. 22.

A csillagok nagyon sok jót jeleznek erre a hétre. Nem várnak rád nagy dolgok, csak egy kellemes hét lehet ez, amikor minden apró dolog sikerülhet, amikor valahogy minden simán megy. Vártad már ezt, hiszen szereted az ilyen időszakokat. Abban az esetben, ha most is rossz heted lenne, akkor valami baj lehet, hiszen most tényleg mindent megadnak a csillagok. Hívd Mattet a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj azonnali rontásvizsgálatot, mert bizony valami elháríthatja tőled a csillagok jótékony erejét! Ha egyedülálló vagy, ezen a héten minden megváltozhat. Megismerheted életed párját, ha csak a rontás ebben sem akadályoz!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Szűz

08. 23. - 09. 22.

Hajlamos vagy félvállról venni a munkádat, mert túl gyakran kalandoznak el a gondolataid, szeretnél a változások útjára lépni. Úgy hiszed, semmi sem hosszú távú jelenleg az életedben, és ezért nem is adsz bele apait-anyait az elképzeléseid megvalósításába. Ha hiszed, ha nem, ezekben a napokban olyan erős energiák lengik körbe jegyedet, amikor csak azt kell megtudnod, milyen apró lépést kell megtenned azért, hogy a pozitív változás beinduljon az életedben! Hívd Megmondót a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), már vár, hogy elárulhassa a sikered titkát! A hét végére érzékenyebb lehet gyomrod, érdemes könnyű ételeket fogyasztanod.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Mérleg

09. 23. - 10. 22.

Mindig képes vagy tanulni a saját hibáidból, ezáltal szellemileg sokat tudsz fejlődni. Most azonban az sem ártana, ha egy kicsit mások hibáit is átlásd, és azokból is tanulj egy keveset. Légy éberebb, vond le a tanulságokat, így elérheted azokat a sikereket, amikről mindig is álmodtál. Ha a héten kimaradnak az életedből a szerencse és a siker jelei, sőt azok már régóta meg sem mutatkoznak, hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), és kérj generációs átokvizsgálatot, mert nagy valószínűséggel lehet rajtad! A szerelmi horoszkóp szerint lehet, hogy ez a hét vízválasztó lesz, hiszen vonzani fogod most mások energiáját, megfoghatod valaki kezét, aki a tiédet sem fogja elengedni.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Skorpió

10. 23. - 11. 21.

Ez a hét feszülten indulhat, nem csak a körülmények, de személyek is bosszanthatnak. Anyagiakban borús jelek látszanak, ha eddig is rossz volt a helyzet, a hét negatív energiái ezt még csak tetőzhetik. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), előzd meg a gondokat a segítségével, sőt még a telihold-pénzmágiát is elvégezheti számodra, ami nagyon sokat hozhat! Ami a szerelmi életed illeti, azt kellene eldöntened, hogyan tovább. Ha már egy ideje szeretnéd, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok, nem ártana előhozakodni vele, és ugyanígy, ha rossz kapcsolatban élsz, érdemes most pontot tenned a végére.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Nyilas

11. 22. - 12. 21.

Most jót tesz neked, ha engeded magad sodródni az árral. Nem kell állandóan görcsölni a dolgokon és azon, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos sokszor nem látod a fától az erdőt. Hagyd, hogy történjenek veled a dolgok, a heti horoszkóp szerint így érkezhet az életedbe valami plusz, valami új. Párkapcsolatodban viszont jó, ha körülnézel, ezt az egyet most nem kell figyelmen kívül hagyni. Van valami, amiről jó lenne tudnod. Hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), elárul neked egy titkot! A pénzhoroszkóp arra kér, kecsegtető ajánlatot most ne fogadj el, mert csak pórul járhatsz vele!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bak

12. 22. - 01. 19.

Nagyon lendületes leszel a hét első felében, még magad is meglepődhetsz a sok energián, ami benned van. A környezeted számára úgy tűnhet, kimeríthetetlen vagy, de igazából belül, lelki erőd mintha egyre inkább elfogyna. A heti horoszkóp több figyelmeztető jelet is mutat, ami az egészségedet illeti, meglehet, hogy pont a megoldatlan gondok, lelki problémák okozhatnak valamilyen gondot. Hívd Boszi Katát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd látói segítségét! A pénzhoroszkóp bajt nem jelez, inkább egy kis elégedetlenséget. Azonban, ha a hét közepe felé megkísérted a szerencsédet, még nyereményed is lehet!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Vízöntő

01. 20. - 02. 18.

Olykor nagyon tudsz ragaszkodni saját céljaidhoz, pedig lehet, hogy jobb lenne, ha változtatnál azokon, hiszen többet is elérhetsz, mint gondolnád. Jegyed ismét abba a hibába eshet, hogy alulbecsüli saját képességeit, így megelégszik apróbb sikerekkel. Ne ülj tétlenül, minden kitartásodra szükség lehet, de hidd el, megéri! Egy valami gátolhatja az előrelépéseidet a héten. Hívd Zeuszt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj blokkoldást, mert lehet, saját magadban teremtettél blokkokat, amik miatt nem jutottál eddig egyről a kettőre! A szerelmi horoszkóp azt mutatja, légy béketűrő, mert indulataid most akár a vesztedet is okozhatják!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Halak

02. 19. - 03. 20.

Nem szeretsz olyan utakat bejárni, amiken már egyszer jártál, pont ezért végzel alapos munkát. Ez az alaposság azonban lelassíthat, olyannyira, hogy lehet, feltornyosulnak a teendőid és kifutsz az időből. A heti horoszkóp alapján anyagiakban is résen kell lenned, minden befizetnivalót alaposan nézz át, légy biztos benne, hogy nem maradt ki valami. A sorsodban most rejtett lehetőségek is látszanak, te nagyon szerencsés lehetsz a héten! Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), most kulcsfontosságú egy személyes horoszkóp! Párodat most kíméld meg a munkahelyi és egyéb problémáidtól, kevésbé lehet megértő és toleráns.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!
Close Menu