485 Ft/p

Andyna

Kód: 408

Sok szeretettel köszöntelek!

Üdvözöllek a nevem Andyna 408-as a kódom!

20 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek az embereknek a problémáik megoldásában, kezelésében! Ezt csak és kizárólag úgy tudom megtenni, hogy folyamatosan tanulok, és képzem magam, az új tanult dolgokat, technikákat beleépítem a munkámba.

Specialitásaim: angyalkártya, cigánykártya, tarot kártya, inga, átok és rontás levétel, számmisztika, sorselemzés, Bach virág terápia.

Ha hozzám fordulsz, akkor a párkapcsolati gondjaidban, anyagi helyzeted javításában, lelki békéd megtalálásában, a lakás negatív energiájának megtisztítása.

A kártyák és az angyalok utat mutatnak, ha úgy érzed, hogy elakadtál az élet bármely területén, akkor bátran kérd a segítségüket.

Ha fordulóponthoz érkezett az életünk, akkor előre figyelmeztetnek minket, vagy ha az életünk keresztúthoz érkezett. Az tudnod kell, hogy a problémáid nem én oldom meg, én csupán csak rávilágítok, hogy mely, azaz út ahol haladnod érdemes. Sem a döntéseid, sem az életed iránya között nincs jó vagy rossz döntés. Mi emberek vagyunk azok, akik kijelentjük, hogy valami jó vagy rossz.

Viszont, ami valóban létezik azok az életfeladatok és az élethelyzetek. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor a változásokat a fizikai és lelki szinten is el kell indítani.

A Bach virágok és esszencia abban segít, hogy a feltárt problémák után, a blokkokat oldja, és ez által rátalálunk saját magunkra, egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb, minőségesebb életet élhetünk.

Hívj bizalommal, várlak!

 

TOVÁBBI JÓSOK

Close Menu