Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Mosoly

Kód: 354

Sok szeretettel köszöntelek!

Szívből örülök, hogy megtaláltál, a nevem Mosoly, kódom a 354-es

Bizonyára feltetted a kérdést, hogy miért éppen Mosoly-nek hívnak engem. A magyarázatot a gyermekkoromban is megtalálhatod. Amikor egy idős hölgynek lelki segítséget nyújtottam, abban az időben megjegyezte: „maradj mindig ilyen „Mosolygós”, vagyis boldog, mert másnak is szüksége van az általad nyújtott segítségre és arra a boldogságérzetre amit te tudsz nyújtani”.

Hál’Istennek azóta is, a hosszú évek során sikerült ezt még az emberek szolgálatába állítanom ezt még tudtam kamatoztatni, mert sok mindenkinek nyújtottam segítséget sikeresen, olyannyira, hogy a lelki béke állapotába kerülhessenek. Ezt nevezik hivatásnak.

Keress bizalommal, ha: 

1 energia feltöltődésre van szükséged

  1. boldogsággal, kiegyensúlyozottsággal teli életre vágysz
  2. párkapcsolati, munkahelyi problémád van és szeretnél változtatni az életeden

A 9 szent imája és a rontás letisztítása, valamint a cigánykártya segít nekem abban, hogy útmutatást nyújtsak a számodra. A családi hagyományokat éltetem a 9 szent imája által.

A 9 szent jelentése?

A 9 szent: BJFKHLKJK
Az imák mind a kilenc esetben sajátságosak, és nem mindegy milyen eszközöket használok hozzá. Csakis a jó cél érdekében használhatom őket. Amikor nagymamám eltávozott az élők sorából, az ő kézrátétele által vettem át olyan erőket, amelyekkel képes voltam és vagyok az emberi segítségnyújtásra.

A legnehezebb anyagi helyzetek sikerült változtatnunk, az egészség megőrzésében is fontos szerepe, volt, de a párkapcsolati nehézségeken is sikerült túllépni a hozzám fordulóknak.

A szentek energiáját szeretném átadni neked, szeretettel, megértéssel, mindazzal a jóval, amit nyújtani tudok neked. Bízz bennem, hogy segíthessek!

TOVÁBBI JÓSOK

Close Menu
×
×

Cart