You are currently viewing Négy tipp, hogy vonzhatod be a szerencsét az életedbe

Négy tipp, hogy vonzhatod be a szerencsét az életedbe

A szerencse kis apróságokkal is bevonzható az életedbe. Különösen, ha nem nagy dolgokra van szükséged a szerencsével kapcsolatban. Éppen ezért érdemes bevetned a most következő négy apróságot, hogy a szerencse ott legyen veled!

Öltözz élénk színekbe! A színek jelentősége és jelentése is meg van. Minden szín másképpen hat a szerencsére, de egy dolog az eddigi tapasztalatok alapján biztos, hogy az élénk színek segítenek. Nem kell egy színhez ragaszkodnod, mert a világos és élénk színek biztos, hogy feldobják a napod. Túlságosan kirívónak sem kell lenned, ezek a színek rejtett módon is rajtad lehetnek.

A pozitív gondolkodás még a csapból is folyik, de milyen jól is teszik! A szerencse és a pozitív gondolkodás erősen kapcsolódnak egymáshoz. Olyan, mint egy elválaszthatatlan pár. Éppen ezért, légy pozitív, amennyire csak lehet, még a legnehezebb helyzetekben is, hiszen a jövőd alakulása múlhat rajta!

Kerüld a konfliktusokat! Talán ezt fogadják meg a legkevesebben, pedig tudnod kell továbblépni. A nap, amikor valamilyen konfliktusod van, szerencse szempontjából egy cseppet sem szerencsés. Legyen bármilyen heveny vitád is, hatással tud lenni az egész napodra. Minél jobban felhúznak, annál biztosabb, hogy napokra kiesel az egyensúlyból.

Hallgass vidám zenét! Igen, nem mindegy az, hogy milyen zenét hallgatsz éppen. Akár napokon át is hatással lehet rád egy szomorú dal, vagy éppen egy rossz dal. Éppen ezért, légy óvatos a rádióval, mert ott nem te döntöd el azt, hogy mit is hallgass! Állítsd össze saját zenéidből a gyűjteményt, amely biztos, hogy pozitív töltésen tart. Minél inkább feldob és áthat egy vidám zene, annál biztosabb, hogy a szerencse is veled lesz!

Ha úgy érzed, hogy a világ is összeesküdött ellened, és soha semmi sem sikerül, akármibe fogsz, akkor erős a gyanú, hogy egy előző életből hozott rossz döntés vagy tett árát fizeted ebben az életedben. Tedd le jósaink segítségével ezt a terhet! Keresd Aurethielt vagy Violát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

Hívd fel jósainkat!

Látogasd meg Facebook oldalunkat!

Vélemény, hozzászólás?