You are currently viewing Mit üzen a Tarot februárra?

Mit üzen a Tarot februárra?

Szökőév van. Az évtized első februárja 29 napos, ami különösen előjel. Ennek fényében kell vizsgálnunk a februári Tarot jóslást. A hónap kártyája egyébként a Remete lapja, ami furcsa egybeesés, így a kínai újévvel, hiszen a Patkány jegyet és a Remete lapját nagyon sok párhuzam kapcsolhatja össze. 

A Tarot a sors könyve. Te vajon hiszel a sorsban? A sorsban való hit a karma európai megfelelője. Döntéseid hatással vannak a sorsodra. Minél több helyes döntést hozol, annál inkább alakul jól a sorsod. Azaz, veled lesz a szerencse. A sorsformálás tudománya nem könnyű, ez leginkább az alkimisták tudománya, amelyet szimbolizál a Remete lapja. Helyes döntéseket kell hoznod, illetve tudnod kell helyesen cselekedni, ha azt akarod, hogy a sors anyagiakban is veled legyen. Az anyagi kérdés most a legfontosabb. Napjainkban nincs ettől égetőbb problémája az emberek többségének. A Tarot arra hívja fel most a figyelmed, hogy mindig meglesz a lehetőséged jó és rossz között dönteni. Nem szabad elfelejtened, hogy apróságokról van szó! Akár az öltözködés is hatással lehet a szerencsédre vagy a sikeredre! 

Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj tanácsot a szerencsével kapcsolatban! Tudd meg, mikor milyen színek vagy tárgyak hoznak neked szerencsét! 

Szerelemben keress új utakat! Lépj ki baráti köröd csapdájából! Sokszor saját kis világunk korlátokat is jelenthet. Ha egy ideje már nem találod az igazit, biztos az a baj, hogy megközelíthetetlenek vagy láthatatlanok vagytok egymás számára. Hallgass a hónap Tarot tanácsára és lépj túl saját korlátaidon! Ideje nem csak álmodni a boldogságról, meg is kell már élned azt. Az éveken át tartó szerelem, amely viszonzatlan, most zárd le. Legyél egy kicsit szabad és féktelen, mert senki sem él örökké. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor legyél óvatos, mert a februári Tarot lapok azt jelzik, hogy felütheti fejét kapcsolatodban a féltékenység. Talán ok nélkül, de az is lehet, hogy okkal…

Kérd a személyre szabott elemzésedet Andynától vagy Xalentől a 0690603831-es számon (4508Ft/perc)! Profi és tapasztalt kártyajósok. Felhívják a figyelmed a rád leselkedő veszélyekre, és segítenek megragadni a szerencsédet is 2020-ban!