You are currently viewing Szerelem, pénz, siker 2020-ban!

Szerelem, pénz, siker 2020-ban!

Szerelem, pénz és siker a legfontosabb hármas, amelyek boldoggá tehetnek bárkit, nem csak 2020-ban, hanem azután is. Egy olyan esztendő ez, amely a legtöbb számmisztikus és asztrológus szerint nem ígérkezik túl jó évnek. Ez azért is rossz, mert egy évtized kezdetéről van most szó. Nyilván találkoztál már olyan dolgokkal az életben, amelyekről lemaradtál. Amiről valaminek a kezdetén kell gondoskodni, menet közben nagyon nehéz pótolni. Gondolj csak a tanulásra, amit az iskolaévek alatt a legkönnyebb teljesíteni. Utána már szélmalomharcnak tűnik, amikor család és munka mellett akarja valaki pótolni a fiatalon elmaradt lehetőségeket. Pont ilyen helyzet van most is, éppen ezért most érdemes lépned, ha boldogságra vágysz! 

A szerelem 2020-ban nagy eséllyel és sokak számára érkezhet meg. Igen ám, de nem mindegy az, hogy ki és kit talál meg. A párkapcsolat egy alkímia, ahol két ember vagy egymás pozitív tulajdonságát erősíti fel, vagy éppen rendkívül negatívan hatnak egymásra. Éppen ezért nagyon fontos, hogy légy alapos szerelemben. Akár van kapcsolatod, akár nincs. Ebben az esztendőben a meglévő kapcsolatodra sem árt majd jobban figyelned.

Tudni akarod, hogy alakul szerelmi életed 2020-ban? Keresd a legjobbat! Téged is vár Megmondó a 0690603831-es számon (508Ft/p)!  

A pénz csatornái nagyon szűken fognak csordogálni. Éppen ezért, elég nehéz lesz 2020-ban talpon maradni. Két lehetőséged van. Az egyik, hogy szűkre szabod a büdzséd, megfogsz minden kiadást, csak a legfontosabbakra költesz. Így talán van esélyed átvészelni ezt az esztendőt. A másik lehetőség, hogy az Univerzum csatornái felé fordulsz, ahol tehetsz azért, hogy rád mosolyogjon a szerencse! 

Kérheted az év legerősebb pénzvonzó kódjainak egyikét is. Pár darab még megmaradt! Hívd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (508Ft/p)!  

A siker 2020-ban nem egy elérhetetlen tényező, viszont nem feltétlenül jelent jó anyagiakat. Érdemes minden lépésedet alaposan megfontolni, mert nagy esélyed van arra, hogy váratlan események keresztezzék utad. Leginkább a tényleges munkában következhet be siker. Esélyed lehet szakmai elismerésre, előléptetésre. Sajnos az üzleti sikerek már nem fognak ilyen jól működni.  

Kíváncsi vagy, mi az, ami téged megillet pénz, siker és szerelem terén 2020-ban? Akkor hívd legjobb látóinkat, Edit Jósnőt vagy Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/p)!  

De sok érdekes információt megtudhatsz a csoportjainkban, és műsorvezetőink rajongói oldalán is!

Vélemény, hozzászólás?