You are currently viewing Szerelmi horoszkóp 2020-ra!

Szerelmi horoszkóp 2020-ra!

KOS

A szerelmi horoszkóp szerint tavasszal olyasvalakit sodorhat utadba a sors, aki egész más, mint bárki, akivel eddig találkoztál. Viszont légy résen, alaposan ismerd ki, mielőtt elmélyítitek a viszonyt! Kérj szerelmi jóslást Xalentől a 0690603831-es számon (508Ft/p), akkor fény derül minden buktatóra! Ha kapcsolatban élsz, a megszokott mederből tavasszal kizökkenthet egy elhatározás. Év közepén a párod beismerheti egy tévedését, ami jól hat majd a kapcsolatotokra. A féltékenységi problémákat az év második felében igyekezzetek megoldani.

BIKA

Szingliként április környékén rájössz, mire és kire is vágysz, ami sokat segít majd a pártalálásban. Nyáron a legesélyesebb, hogy ez be is következik. Ha kapcsolatban élsz, az eddigi bizonytalanságok tavaszra megszűnnek. A kommunikáció sokat segíthet, így nyárra már ideális körülményeket teremthettek magatoknak. Az egymásra figyelés ősszel lehet igazán látványos. Télre így nagyon sok romantikában lehet részed. Keresd fel Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/p), mert június környékén egy titokzatos idegen gondokat is okozhat!

IKREK

Szingliként jól érzed magad a bőrödben. 2020-ban minden előnyét kiélvezed az egyedüllétnek. Szabadságérzeted sugárzóvá tesz, nem is csoda, hogy az esztendő során csak úgy vonzod majd a másik nemet. Hívd Andynát a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérdezd meg, mikor jön a mindent elsöprő szerelem! A kapcsolatban élő Ikrek szerelmi élete harmonikus és kiegyensúlyozott lesz, de ehhez pároddal érdemes mielőbb tisztázni a kérdéses dolgokat. Nyáron hálás lesz, ha elnézed bizonyos tévedéseit. Ősszel pedig komoly lépés várható.

Felkészültél, hogy 2020-ban ne csak szerelmes legyél, hanem szerencsés is? Akkor ITT segítünk behívni azt mielőbb az életedbe!

RÁK

Ha nincs párod, hamarosan új hódoló kerülhet képbe, aki kitartóan ostromol majd hónapokon át. Hacsak nem adsz neki esélyt, idővel továbbáll, de a nyár új izgalmakat hozhat! Keresd fel Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/p), tudd meg, mi minden jó fog veled történni! Új élményeket hoz majd a nyár, amennyiben kapcsolatban vagy, ha elengeded kicsit magad és végre nem gondolkodod túl a dolgokat. Az év vége felé párod egy exe újra bevetésre kész lehet, de melletted labdába se rúghat!

OROSZLÁN

Ha egyedülálló vagy, itt az ideje kilépni a komfortzónádból. Fogj valami újba, hódítsd meg az ismeretlent, és merj sokkal nyíltabban flörtölni! Ha eljársz otthonról, és nem rejted véka alá a vonzalmad, előbb találsz párra. Tudd meg, hogyan és mikor jön a szerelem, hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/p)! Kapcsolatban tavasszal jöhet egy konfliktus, melyben nagyon eltérhet a véleményetek, de nyárra már letisztulnak a dolgok, ha képesek vagytok kompromisszumot kötni. A tolerancia egész évben fontos lesz.

SZŰZ

Az év ezen szakaszában nehezebben bírod az egyedüllétet, de amint pozitív irányból kezded megközelíteni, vagyis szabadságként értelmezed a helyzeted, minden más lesz. A nyár izgalmas ismerkedést tartogat, akivel hosszabb távon el tudod képzelni magad. Most kissé bonyolultnak tűnhet érzelmi életed, ha kapcsolatban vagy, de hamarosan összhangra találtok. A nyár végén párod meglepő és várva várt bejelentést tehet, de csak akkor, ha megfelelő teret és szabadságot biztosítasz neki. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/p), ha úgy érzed, nem jó most a szerelmi életed!

Jobban hiszel inkább a jóskártyának?

Akkor keresd Megmondót vagy Violát a 0690603831-es számon (508Ft/p), akik személyre szabott szerelmi jóslással segítenek a lehető legjobban alakítani magánéletedet 2020-ban, akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz!

MÉRLEG

Szingliként megszületik benned az elhatározás, hogy ráncba szedd a szerelmi életed. Amint nyitottá válsz, meglesz az eredmény. Nyár felé megismerhetsz valakit, akivel gyorsan közel kerültök egymáshoz lelkileg. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérdezd meg, ő lesz-e a nagy Ő! 2020 a lezárás vagy elhatározás éve a kapcsolatokban. Megszűnik a halogatás. Bár az év eleje még az érzelmi elköteleződésről szól, nyáron végleg eldőlhet, hogy párod-e nagy Ő.

SKORPIÓ

Szingliként élvezed a szabadságot. Többször is alkalmad nyílik majd randizgatni, mindegyik megtanít valamire. Végül új időszak veszi kezdetét év végén, mert megérkezhet a nagy szerelem! Párban a nagy szenvedélyek kicsit lelassulnak. Kiegyensúlyozott periódus jön tavasztól. Az év közepe felé párod valamilyen áldozatot hozhat a szerelmetekért, év vége felé pedig a közös életeteket új alapokra helyezhetitek. Ha nem érzed jónak most a kapcsolatod, hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/p), egy szerelmi jóslás során mindent rendbe hozhat közöttetek!

NYILAS

Szingliként izgalmas lesz az év, tele mozgalmasabbnál mozgalmasabb, eseményekben gazdag napokkal. Május környékén új jelöltre tehetsz szert, és nyáron ki is derül, hogy lesz-e belőletek valami. Már most eleged van a magányból? Hívd fel Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/p), segíthet bevonzani az igazit! A kapcsolatban élő Nyilasoknál a bizonytalan kérdések eldőlhetnek 2020-ban. A tavasz komoly elhatározásokat hoz, később egy utazás során fény derül rá, hogy valóban jól választottál-e.

BAK

Szingliként nagyon érdekes élményekben részesülsz majd. Egy már meglévő barátoddal kerülsz közelebb, vagy megismersz valakit, aki előbb a barátod lesz, csak később lesz a szerelmed. Mindkettő mély és őszinte kapcsolatot ígér, és tartósat is. Ha kapcsolatban élsz és a viszonyotok eddig lángolóan érzelmes volt, eljöhet a pillanat, amikor igazi barátoddá is válik a párod. Ez egy olyan pont lesz, ami még szilárdabbá varázsolja szerelmi életed. Hívd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérdezd meg, mikor jöhet gyermekáldás!

VÍZÖNTŐ

A szerelmi horoszkóp szerint szingliként egyszerre leszel kiegyensúlyozott egyedül és leszel tele várakozással, hogy mikor jön a nagy szerelem. Ez az izgalom járja át a mindennapjaid, és ha türelmes leszel és nyitott, utol is ér a nagy érzelmeket ígérő szerelem. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/p), tudd meg, mikor jön, és mire számíts! Ha van párod, harmonikus és békés hangulat költözik kapcsolatodba. A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra.

HALAK

Szingliként fogadd meg mások tanácsait az ismerkedés terén. Ebben az esztendőben az hoz sikereket, ha bízol a tapasztaltabbak, kívülállók rálátásában. Ha így teszel, akkor jó eséllyel rád talál egy komoly szerelem. Vagy keresheted Megmondót is a 0690603831-es számon (508Ft/p), szerelmi tanácsadóként neked is segítségedre lesz mindenben! Ha van partnered, a kapcsolatotok erősebbé, jobbá és izgalmasabbá válik. Szintén meg kellene fogadnod egy kívülálló tanácsát, hogy miként próbáld kifejezni az érzelmeidet hatékonyabban a párod felé.