You are currently viewing Mit üzen a tarot márciusra?

Mit üzen a tarot márciusra?

A március mindig is egy különleges hónap, hiszen a Kos jegyével újra kezdődik a zodiákus. Elkezdődik a mi „asztrológiai újévünk”. A tarot üzenete egy ilyen hónapra meglehetősen szokatlan. Kezdeteknél többnyire óvatosságra intenek a bölcs tanácsok, de tarot most mást üzen.  

Olvasd el ITT, hogyan vonzhatod be a szerelmet, sikert és szerencsét idén!

Légy kemény és határozott – mondja a tarot kártya! A Kos tüzes jegye is erről szól, tüze megtöri végleg a telet. Munkádban nem szabad elapróznod a dolgokat. Inkább most a mennyiség számít, nem pedig a minőség. Hagyd hátra minden kétséged és félelmed, fogadd el azt, hogy az egyedüli győztes csak te lehetsz! Nem te vagy az igazságszolgáltatás, te most a tűz vagy, az acél, aki hátra hagyja a múlt hibáit. Egy vállrándítással lépj túl mindenen és harcolj úgy, mint még eddig soha! A tarot üzenete új dimenziókba vezet. Ha sikeres vagy karrierben, a pénzügyeid is jól alakulhatnak!  

Tudd meg a legjobb jóstól, lesz-e változás az anyagi helyzetedben! Hívd Megmondót a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj egy teljes körű anyagi elemzést!  

Márciusban a„bátraké a szerencse”! Mars hónapja, amikor picit merned kell kockáztatni. De vigyázz, mert a szerencse a bátraké lesz, nem pedig a vakmerőké! A mértékletességet nem kerülheted meg sohasem! A bátorságod próbáját nem biztos, hogy anyagi területen kell véghez vinned. Viszont a megnövekedett szerencse már bárhol működhet. Győzd le félelmeid, hagyd hátra a kétségeid és nyerj!  

 

Ismerd meg a TITKOT, ami segít abban, hogy nagy szerencséd legyen! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd el a szerencse alkímiájának titkát! Ha úgy érzi, hivatott vagy rá, megkapod majd!  

A szerelem tüze márciusban lángolni fog, talán el sem lehet majd oltani. A Szeretők lapján viszont három személy van. Légy óvatos, nagyon nehéz lesz döntést hoznod! Értékeld át, mi is az, ami igazán fontos számodra az életben. Talán azért nincs meg a szerelmi egyensúly, mert az életed más területein sincs meg igazán. Nem árt több figyelmet szentelned a barátaidra, amennyiben még nem találtad meg az igazit! 

Kérd a legjobb tanácsát! Szerelmi jóslásban Ő az első, kezdd az útmutatásával a tavaszt! Hívd Andynát a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Kérj egy jóslatot minden hónap elején, hogy életed minden területét a lehető legjobban alakíthasd! Minden hónap első napján szétosszuk a rendelkezésünkre álló, korlátozott számban kapható, legerősebb PÉNZKÓDOKAT is! Hívd Megmondót vagy Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Vélemény, hozzászólás?