You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Márciusra

Mit üzen a cigánykártya Márciusra

Ebben a hónapban kezdődik a tavasz, igazán boldog lehet most minden szerelmes nő, aki boldog kapcsolatban van. A Kos jegyébe lépve újra kezdődik a zodiákus, így érvénybe lép az új kezdet lapja, a Halál, amelytől megijedned nem kell, hiszen része az életnek, mint a születés. Egy dolog biztos, hogy hatalmas energiák kezdenek most márciusban dolgozni, amelyekre a cigánykártya üzenete is utal. 

Karrierben és pénzben a kártya türelemre int. Nem lesz rossz a hónap, de azért a világot se próbáld megváltani. Ennek ellenére munkaterved egy jó részét képes leszel megvalósítani. Alkalmazottként jobb, ha felkészülsz, hogy sok túlmunkát kell majd elvégezned. Szabadidőd nem sok lesz, ennek ellenére a többlet munka akár többlet jövedelmet is jelenthet. 

A karrier nagyon fontos, éppen ezért érdemes a leginkább emberközeli jóseszközt igénybe venned arra, hogy megismerd a lehetőségeid. Ebben a cigánykártya lehet segítségedre! Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj egy személyre szabott kártyajóslást az egyik legjobbtól!

Tudd meg ITT, mit üzen a védőangyalod csillagjegyed alapján!

Üzletben nem érdemes minden lehetőségre ráugranod. Légy megfontolt és alapos. A szerencse útjai viszont nagyon jó dolgokat tartogathat most számodra. Ebben a hónapban Fortuna a Földre szórja áldását, bőségét megosztja a Földdel, csak kérdés az, hogy ki részesülhet belőle?! Leginkább akkor működik jól a szerencséd, ha a lelki egyensúlyod jó. Éppen ezért mindig érezheted azt, mikor vagy képes igazán komoly eredményeket elérni. Az üzleti szerencse és az általános szerencse feltételei egyeznek, így éppen olyan megfontoltnak kell lenned a szerencsejátékokban, mint az üzleti életben. 

A szerelem, ahogy fentebb szó esett róla, a Szerelmes nő jegyében telik. Könnyű annak, aki jó kapcsolatban van, de mit is üzen ez azoknak, akik rossz kapcsolatban vannak, vagy egyáltalán nincs kapcsolat az életükben? Ne légy naiv, mondja ez a kártya. Figyelmeztet arra, hogy annyira vágyod a boldogságot, ami miatt könnyen tévedhetsz. Légy résen, mert bizony a Kos tüze sok hamis lehetőséget sodorhat eléd! Nem mindenki gondolja igazán komolyan a kapcsolatot. Valakit csak a tavasz közelsége zsongat be, valaki viszont igazán hozzád való lesz!  

MUNKA, PÉNZ, SZERELEM, EGÉSZSÉG!

Kérj segítséget a legjobbaktól, ha elakadtál valamelyik életterületen, vagy valamiben nem tudsz dönteni! Hívd Szegedi Pannit vagy Megmondót a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérj cigánykártya jóslást, a nap legnagyobb részében elérhetők!