You are currently viewing Kos és a 12 csillagjegy

Kos és a 12 csillagjegy

Kos és Kos 

A Kos és Kos nagyon nehéz kapcsolat. Egyik oltja a másikat. Nem egyetértés születik, hanem kényszeres ellentét keresés. Ha te azt mondod, tűz, Ő azt mondja, víz! Nem a legjobb párosítás, de nagyon sok függ az aszcendensen.

Kos és Bika 

 

Az a baj, hogy mindketten erővel szeretitek megoldani a gondokat. Sokszor az egyetértés is lehet gond. Éppen ezért az összeillő csillagjegyek között nem az első helyen vagytok. Ennek ellenére nagy szerelem esetén működhet a kapcsolat.

Kos és Ikrek 

 

Nehéz ügy Kos létedre egy Ikrek jegyű társ. Neked leginkább egy egyenes társ jön be, aki nem változékony természetű. Ennek ellenére egy Ikrek jegyű társ kellőképpen titokzatos lehet számodra, ezért működhet a kapcsolat. Az Ikrek jegynek viszont nagyobb igénye van a szórakozásra. 

Nem találod a közös nevezőt pároddal? Úgy érzed, nem illesz hozzá asztrológiai oldalról sem? Kérd a legjobb asztrológus tanácsát, hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Kos és Rák 

 

Akár egy jól működő kapcsolat is lehet. Az összeillő csillagjegyek toplistáján is előkelő jegyet foglaltok el. Egyikőtök képes előrevinni a másikat. Kiegészítitek egymást, igaz, időnként komoly vitáitok lehetnek. A Rák jegyű partner sokszor fojtja magába az érzéseit.  

Kos és Oroszlán 

 

Nagyon tudsz szeretni egy Oroszlánt, de miatta sokszor lehetsz bizonytalan. Jó is és nem is… Kicsit olyan, mint a feldobott pénzérme. Egy ilyen kapcsolatra sokszor nem árt egy kis szerelmi ráhatás.

Kos és Szűz 

 

Egy Kos számára túl sok tud lenni egy Szűz jegyben született társ. A Szűz alapos, sokszor túl precíz a Kos számára. Éppen ezért nem a legjobban működő kapcsolat. Ennek ellenére nagyon sok híres páros van Kos és Szűz párosítással. 

Szeretnéd, hogy ez legyen az eddigi legjobb éved? ITT segítünk abban, hogy végig szerencsés lehess!

Kos és Mérleg 

 

A csillagjegy párok között akár jó is lehet a párosítás. A Mérlegnek viszont sok elvárása lehet a Kos társsal szemben. Éppen ezért, jobb ha alaposan kiismeritek egymást, így később nem ér majd meglepetés!  

Kos és Skorpió  

 

Tűz és tűz, leginkább kötetlen kapcsolat tud kettőtök között kialakulni. A szerelem viszont már egy nehezebb dolog. Sok közös dolog kell, amelyek mindig pörgésben tartanak titeket. Érdemes közös sportot választani, ha erre van lehetőség!  

A szerelem mágia, éppen ezért te magad is kérhetsz segítséget, ha javítani szeretnél szerelmi életeden, akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz! Hívd a legjobbat, Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle igazi szerelmi fehér mágiát!

Kos és Nyilas 

 

A csillagjegyek összeillenek. Jó párosítás. A Kos kitartó, míg a Nyilas előrelátó. Együtt hatalmas dolgokat vihetnek véghez. Még a közös munka is jól tud működni. A Kos gyakran makacs, ez viszont idegesítheti a Nyilast. 

Kos és Bak 

 

Viharos, sok veszekedéssel egymás között, de mégis tud működni a szerelem. A gond az, ha nem férnek meg egymás mellett, akkor sem képesek elhagyni egymást. Olykor mosolyognak, sokszor hadakoznak. Az igazság pedig mindkét féllel egyaránt ott van. Nehéz kapcsolat!  

Kos és Vízöntő 

 

Tűz és víz, nem vesznek össze, de nem is értik egymást. A két jegy között nehezen alakul ki kapcsolat. Ritkán ébred szimpátia. Ha viszont megébred, nem kimondottan szenvedélyes, de egy harmonikus kapcsolat elképzelhető. 

Kos és Halak 

 

Nehéz megmondani, mi a jó. A Halak egy békés partner, a Kos viszont szenvedélyes. Amennyiben érzelmesebb a Halak jegyű fél, működhet a kapcsolat. Viszont egy tipikus Halak jegy mellett a Kos nem fogja érezni a szenvedélyt. A Kos viszont nem biztos, hogy képes lázba hozni egy Halak jegyű párt. Nem a legjobb párosítás.