You are currently viewing Nagy pénzhoroszkóp

Nagy pénzhoroszkóp

Kos:

A pénzhoroszkópod szerint ebben az évben megtérülhet a befektetett energiád, sok pénz formájában. Egy karrier horoszkópot kellene kérned, mert a csillagok szerint munkában előrelépésre számíthatsz. Javaslom, hogy derítsd ki, hogy egy új helyen, vagy a jelenlegi munkahelyeden-e. Hívd Aurethielt  a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Bika:

A 2020-as pénzhoroszkópod szerint most nagyon óvatosan kell bánnod a pénzzel. Túl sok megvalósítására váró terved van, és nem biztos, hogy ebben a tempóban lesz rá anyagi fedezeted. A helyedben kikérném egy kártyajós segítségét, hogy a lapok mit mutatnak, melyek azok a tervek, amelyek megvalósíthatóak. Keresd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Ikrek:

A 2020-as pénzhoroszkópod szerint most eljött a nagy összegek bevonzása. A csillagok szerint nagyon szerencsés lehetsz a év első felében és nem lesznek anyagi gondjaid. Erre mondják azt, hogy amihez csak nyúlsz, arannyá válik. Derítsd ki, milyen új lehetőségek által „robbanthatsz bankot”! Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

 Rák: 

A pénzhoroszkóp szerint, az év első felében sokat kell spórolnod és gyűjtögetned. Gondold meg a kiadásaidat, és készíts pénzügyi tervet 2020-ra. Fontos, hogy tartsd is magad a tervhez! Az év második felében nagyobb kiadásokra kell számítanod. Ha nem így tervezted, akkor kérd látó kollégám segítségét, és elmondja a figyelmeztető jelet. Keresd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Oroszlán:

A pénzhoroszkóp szerint teljes káosz várható 2020-ban, ha így haladsz tovább. Hiába tervezel, ha hagyod kicsúszni a dolgokat, és főleg a pénzt a kezeid közül. Inkább fontold meg még itt az évelején, hogy mit is szeretnél igazából, és döntsd el, hogy melyik irányba mész. Kérj egy kártyajóslást, és kollégám rávilágít a probléma gyökerére. Hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Szűz:

Nagyon figyelj, mert a pénzhoroszkóp szerint könnyen becsapás áldozata lehetsz, és anyagilag megkárosíthatnak! Kétszer is gondold meg, hogy milyen üzletet kötsz a nyáron. És nagyon figyelj arra is, hogy nézd meg az apró betűs részeket. Ne feledd, nem minden arany, ami fénylik! Látó kollégám segít neked, hogy elkerüld a veszteséget. Hívd Lilit a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Mérleg:

Ebben az évben sokkal több pénzt tehetsz félre, mint gondoltad. A pénzhoroszkóp azt mutatja, hogy szerencse sorozat várható az anyagi, pénzügyi területen. Egy régóta várt összeghez is hozzájuthatsz, ha résen leszel. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, és vedd el azt, ami neked jár! Megmondó segíteni fog, keresd fel a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Skorpió:

A horoszkóp szerint nem várt kiadásaid lehetnek az év első felében, de a csillagok azt mutatják, hogy a nyár elején sokkal több pénzügyi lehetőséged lesz, mint gondolnád.  Derítsd ki mihamarabb, hogy honnan juthatsz több pénzhez, hogy ne szalaszd el ezeket a lehetőségeket. Utána az akadályt is könnyebben fogod venni. Kérd Viola segítségét a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Nyilas: 

A pénzhoroszkóp szerint a munkáddal kapcsolatosan várható óriási fordulat az év közepe felé, ami anyagilag nagyon jó lehet a számodra. Viszont a kommunikáció és az emberi kapcsolatok gondot okozhatnak neked. Ez a bolygóállás nem túl kedvező, mert könnyen saját magad ellenségévé válhatsz. Tedd rendbe magad körül a dolgokat, ismerd meg a környezeted. A kártyák mindent elárulnak arról a személyről, aki gondot okozhat neked. Hívd kártya jóslásért Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Bak:

Ideje lenne megfontolnod, hogy valóban szükséged van-e azokra a dolgokra, amikre költesz, mert a pénzhoroszkópod szerint nem lesz túl fényes ez az év. A bevételeid megnövekedhetnek, de a csillagok szerint te most többet költesz, mint amennyit megkeresel. Kérj segítséget Aurethieltől a 0690603831-es számon (508Ft/perc), hogyan kerülheted el a veszteséget!

Vízöntő: 

Nagyon vigyázz, mert anyagilag megkárosíthatnak! Az év eleje nem alkalmas most vásárlásra, eladásra. Ha tudsz, várj egy kicsit az ilyen ügyletekkel, mert később sokkal többet kereshetsz vele. A pénzhoroszkópod szerint munka és karrier terén óvatosnak kell lenned, mert rossz döntéseket hozhatsz. Kérj egy 2020-as sorselemzést, és ismerd meg a jövőt, sokkal könnyebb lesz átlátnod a helyzetet! Keresd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!

Halak:

2020-as pénzhoroszkópod szerint nagyon szerencsés lehetsz anyagi téren ebben az évben. Olyan nagyobb összeget kaphatsz vissza, amelyről már régen lemondtál, egy régi kintlévőségedről van szó, és ez mellett a munka terén is előrelépésre számíthatsz. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc)!