You are currently viewing Ki illik hozzád? A csillagjegyed elárulja!

Ki illik hozzád? A csillagjegyed elárulja!

KOS

Az Oroszlán csillagjeggyel igazán összeférő párost alkottok. Ebben a kapcsolatban sok a szenvedély, bár az egyetértés nem mindig. A Nyilassal is szép szerelmi kapcsolatot alakíthatsz ki, de mivel mindketten igazán impulzív alkatok vagytok, a kapcsolatot gyakrabban jellemezhetik civakodások, ami után a harag sosem tartós.

Kérdéseid vannak magánéleteddel kapcsolatban? Keresd fel Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), nagyszerű szerelmi tanácsadó! Természetesen nem csak emelt díjas vonalon hívhatod, NORMÁL díjas vonalon sokkal kedvezőbb áron kérhetsz tanácsadást! 

BIKA

Testi és szellemi vonatkozásban a Halak csillagjegy passzol hozzád leginkább. Míg a Halakat sokszor belső kétségek, ellentétek gyötrik, addig a Bika, aki mögötte áll, türelmével lenyűgözi őt. A Skorpióval inkább fizikailag vonzódtok egymáshoz, testileg mindenképpen egy jó kapcsolat, ám a két jegy makacssága egy párkapcsolatban sok ellentétet szülhet. De még ettől is lehet egy szenvedélyes, hosszú kapcsolat közöttük.

Még várod a nagy Őt? Hívd fel Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), sokaknak segített már megtalálni az igazit! Ha nem tudsz emelt díjas vonalat hívni, keress minket normál díjas vonalunkon! 

IKREK

A Szűz csillagjeggyel igazán jó párost alkothattok, de nem éppen érzelmi szinten. Míg sokszor elbeszéltek egymás mellett és elodázzátok a valódi problémákat, addig szórakozás, kikapcsolódás, közös programok szempontjából egy felhőtlen kapcsolat lehet a tiétek. A Nyilast is választhatod, hiszen mindketten vágytok a változatosságra és a dinamizmusra.

Szeretnél személyes szerelmi horoszkópot vagy jóslást? Akkor hívd fel jósainkat a 0690603831-es számon (508Ft/perc) vagy NORMÁL díjas vonalunkon

Nézd meg ITT, hogyan lehetsz szerelmes, gazdag és sikeres is, már ebben az évben!

RÁK

Ha a Skorpió mellett döntesz, az jó viszonyt ígér. Nyugalmad nagyszerűen illik a Skorpió kemény természetéhez. A Bika az, aki pedig a te szeszélyeidet is képes lehet eltűrni, ezért ő is jó választás lehet a számodra.

Idén már nem szeretnél egyedül lenni? Keresd fel Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), és tudd meg, hogyan találhat rád a szerelem! NORMÁL díjas vonalon is hívhatsz minket! 

OROSZLÁN

Te, mint segítőkész Oroszlán, nagyszerűen illesz a Mérleghez, akivel mind baráti, mind szerelmi szempontból tartós kapcsolatra számíthatsz. Bármilyen konfliktushelyzetet jól kezel, ezért egy nyugodtabb kapcsolatra számíthatsz vele. A Nyilassal pedig egy igazán izgalmas viszonyt alakíthatsz ki, ahol sok a mozgás, akár a vita is, de még több a szenvedély és a szerelem.

Magánéletedre ráférne egy hatalmas nagy fejlődés? Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), segíthet elérni, amire vágysz! Ne feledd, NORMÁL díjas vonalon csak a tanácsadóval töltött időért fizetsz, és sokkal kedvezőbb percdíjon kérhetsz jóslást! 

SZŰZ

Igazán jó viszonyt a Rák csillagjeggyel alakíthatsz ki, bár ehhez nagyon fontos, hogy legyőzd a legnagyobb mumusod, méghozzá azt, hogy nyíltan beszélj az érzéseidről, nyílj meg neki! A Halak egy szintén intellektuális jegy, vele együtt bármilyen merészebb álmodat is megvalósíthatod.

Nem csillagjegy alapján szeretnél választani, hanem egyszerűen megtalálni azt, aki megbecsül téged? Hívd fel Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), bevonzhatja neked az igazit! Természetesen nem csak emelt díjas vonalon hívhatod, NORMÁL díjas vonalon sokkal kedvezőbb áron kérhetsz tanácsadást! 

SZERELMI HOROSZKÓP, SZERELMI JÓSLÁS a nap 24 órájában!

Kapj válaszokat a miértjeidre, találj társra! Hagyd magad mögött a rossz kapcsolatot vagy vonzd be azt, aki igazán hozzád való! Keresd fel Violát vagy Marcus  a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

MÉRLEG

Két Mérleg csillagjegy találkozása csakis jót hozhat magával. Erényeitek és hibáitok hasonlóak. Érzelmileg jól egyeztek, közös irányba szeretnétek menni. A legjobb választás! Amennyiben az életvidám és pörgősebb Mérlegek táborát gyarapítod, akkor választhatod a Kost is, aki épp ilyen társra vágyik és azt meg is becsüli.

Régóta vársz már az ideális társra? Keresd fel Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), megnézi, mikor és hol találod! NORMÁL díjas vonalon is eléred, sokkal kedvezőbb áron! 

SKORPIÓ

Ha egy igazán szenvedélyes, szexualitással teli, ragaszkodó és őrült szerelemre vágysz, akkor a Halak jegyet válaszd! Hosszú távra tervezhetsz vele, még a házasság is tökéletesen működhet.  A Bika szívét is örökre meghódíthatod, tetszik neki a keményebb hozzáállásod a dolgokhoz. Türelmes veled és kitart melletted a végsőkig.

Hadilábon állsz a szívügyekkel? Hívd fel Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj személyre szabott szerelmi jóslást, tanácsot! Normál díjas vonalon is eléred! 

NYILAS

A Vízöntővel alakíthatod ki a legtökéletesebb kapcsolatot. Az erős testi vonzalom mellett sok a közös vonásotok, többek között a szabadságszeretet és a kalandvágy. A legváratlanabb, hatalmas lángon égő szerelem viszont a Nyilassal alakulhat ki közöttetek, bár ha nem vigyáztok, amilyen hatalmas erővel jött a szerelem, úgy el is múlhat hamar.

Megbízható társra vágysz, aki végre nem bánt, semmilyen módon? Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), segít bevonzani az életedbe! Normál díjas vonalon is kérhetsz jóslást, sokkal kedvezőbb áron! 

BAK

Ideális partner lehet számodra a Szűz, aki szintén nehezen mutatja ki az érzelmeit. Tökéletesen működhet közöttetek az egyetértés, közös céljaitok megvalósításához és a harmóniához kellő támogatást kaptok a csillagoktól. A lobbanékony Skorpió is jó választás, amennyiben elfogadod őt a hibáival együtt.

Eleged van a magányból, vagy partneredből, aki nem becsül meg? Keresd fel Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), segíthet megoldani a helyzeted! Kedvezőbb percdíjjal is beszélhetsz! Részletekért kattints IDE

VÍZÖNTŐ

Meglepő, de a Bak igazán passzol hozzád. Vele tartós és mély kapcsolatot alakíthatsz ki, ami akkor is működhet, amikor a szerelem nagy lángja már-már kialszik. Belsőséges viszony e két jegyé, párod a legjobb barátod is lehet egyben. A hasonló jellemvonásokkal rendelkező Nyilas is jó társ lehet, meglehetősen vidám kapcsolatot ígér.

Nem érzed jónak a kapcsolatod, vagy még mindig várod a nagy szerelmet? Hívd fel Gábrielt , kiváló útmutatót ad a számodra! Kedvezőbb percdíjjal is beszélhetsz! Részletekért kattints IDE

HALAK

Néha jól jön, ha irányítanak, ezért a Bak lehet a legjobb társ számodra, neki pedig te tudod megadni azt a kedvességet és törődést, amire vágyik. Szereted kimutatni, mit érzel, ezért a Bika, aki szintén ilyen, ugyanúgy illik hozzád. Ő lehet képes megadni neked azt az életre szóló szerelmet, amire vágysz.

Azt az igazán nagy szerelmet várod, amit a filmeken is látni, ami örökké tart? Hívd fel Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), segíthet megtalálni az ikerlángod! Kedvezőbb percdíjjal is beszélhetsz! Részletekért kattints IDE