You are currently viewing Bika és a 12 csillagjegy

Bika és a 12 csillagjegy

Bika és Kos 

 

Az összeillő csillagjegyeknek egy top párosítása. Tűz és víz a két jegy, mégis hatalmas vonzalom lehet köztük. Ha a kémia működik, az jó alap lehet egy kapcsolatban. Párunkban úgy sem a saját képmásunkat keressük! Hívd a legjobbat, ha tudni akarod mit hoz a jövő! Keresd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc)! 

Bika és a Bika 

 

Két dudás egy csárdában időnként megfér, a Bika jegyek esetében igaz a mondás. Inkább egymás negatív tulajdonságát erősítik fel. Együtt boldogok lehetnek, de csak rövid távon. Sajnos sok életválságot teremthetnek, a gondokat nehezen tudják kezelni. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz, ha úgy érzed, párod visszafog! 

Bika és az Ikrek 

Vannak esetek, amikor működhet a kapcsolat, de a Bika alapvetően nyugodt, míg az Ikrek nyughatatlan. Ennek ellenére kiegészíthetik egymást, különösen ha nagy a szerelem. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod szeret-e még a jósnő szerint!

Szerelem, pénz, siker? Így érheted el bármelyiket idén!

Bika és a Rák 

A Rák jegyű ember felnéz egy Bikára. Biztonságérzetet ad számára, és türelme mindig támasz lehet neki. Időnként viszont elveszítheti türelmét a Bikával szemben, mert nem érti, miből táplálkozik a Bika nyugalma. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, társad hűséges-e hozzád!

Bika és az Oroszlán 

Az Oroszlán alapvetően illik a Bikához, az összeillő csillagjegyek sorát bővítik együtt. Tüzes, szexualitástól túlfűtött, izgalmas kapcsolat lehet a két jegyé. A Bikát kissé zavarhatja az Oroszlán nyitottsága. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, valóban vágyik-e rád partnered!

Bika és a Szűz 

A Szűz hűséges társa tud lenni egy Bika jegyben született embernek. A kapcsolat jól tud működni, a Szűz számára nyugtató az erős és határozott Bika jelenléte. A lustaság viszont idegesítheti. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a jóstól, van-e rajtad szerelmi kötés!

Nem találtad még meg az igaz szerelmet? Esetleg tanácsokra lenne szükséged szerelmi életeddel kapcsolatban, akár meglévő esetén? Keresd fel Gabit vagy Aurethielt  a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), profi szerelmi jóslást kérhetsz tőlük!

Bika és a Mérleg 

A Mérleg leginkább a nyugalmat és a biztonságot keresi a társban. Különösen ha pörgős munkája van. Éppen ezért a Bika számára jó opció lehet, még abban az esetben is, ha kicsit lusta a Bika. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tartogat számodra a jövő!

Bika és a Skorpió 

A Bika illik a Skorpióhoz, de nem a legboldogabb csillagjegy párok. A Skorpió könnyen eshet abba a hibába, hogy túl sokat vár Bika partnerétől. Ezért a kapcsolat a két jegy között nehezen indul el, de szenvedélyesen. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodnak mi a legnagyobb baja veled a jósnő szerint! 

Bika és a Nyilas

 

A Nyilas könnyen lehet, hogy nagyon nyitott a Bika mellé, így sokszor ébredhet féltékenység a kapcsolatban. Az egyik társaságkedvelő, míg a másik, azaz a Bika, inkább otthonülő típus. Hívd Marcust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod szülei miért nem kedvelnek a kártya szerint!

Bika és a Bak 

A két jegy szerepel az összeillő csillagjegyek listáján. Sok hasonlóság van köztük, így jól megérthetik egymást. Mindkettő Föld jegy, ami akár hosszú távú és mély kapcsolatot is eredményezhet. Hívd Nero Dominit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy Bak jegyű pároddal miért nem felhőtlen a kapcsolatod! 

Bika és a Vízöntő 

A Vízöntő, ha tehetné, mindig utazna, pörögne. A két jegy együtt tud működni, de az igényeik nagyon eltérőek. Ez nem jelent feltétlenül rosszat, hiszen a párkapcsolat nem azt jelenti, hogy teljesen egyformának kell lennetek! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogyan teremthetsz egyensúlyt párkapcsolatodban!

Bika és a Halak 

A kapcsolatban a Halak jegyű embernek sok próbatételt kell kiállnia. Túlságosan optimista a Bikához, így sokszor csalódhat. Amennyiben Halak vagy és Bika a párod, légy megértő és ne várj túl sokat, ha boldog szeretnél lenni! Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért boldogtalan melletted az asztrológus szerint!