You are currently viewing Mit üzen a Tarot áprilisra

Mit üzen a Tarot áprilisra

A tarot jóslás felfedi a tavaszban rejlő spiritualitást. Megérkezett az első igazán tavaszi hónap, amely egy cseppet sem felhőtlen. Talán sosem volt még annyira jelentőségteljes a Remete lapja, mint most. A tarot kártya üzenni akar mindannyiunknak, még a legnehezebb időkben is. Most mindenkinek kicsit Remetévé kell válnia, hogy épségben és egészségben átvészeljük a tavaszt. A Remete magányos, de a természet gyermeke. 

Távolról kell szemlélned a világ eseményeit. A tarot lapjai utat mutatnak számodra. Segít az ingyen jóslás abban, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az áprilisi hónapodból. Anyagiakban leginkább ott érhetsz el eredményeket, ahol egyedül csakis magadra számíthatsz. A legtöbb munkahely nem ilyen. Amennyiben író vagy, vagy szabad szellemű, most jön el a te időd. Bármi is motoszkál benned, most képes vagy az önálló alkotásra. Légy művész, engedj a hajlamaidnak, írj verseket, mert él benned egy gyönyörű világ! 

ITT megtalálod azt a 4 tuti tippet, amivel bevonzhatod a szerencsét az életedbe!

Azért a tarot üzenet általános, figyelembe veszi, hogy nem lehet mindenki alkotó. Éppen ezért szól a tarot jóslás a szerencséről is. Hiszen, ha nincs művészi tehetséged, nem lehetsz az önálló alkotó munka lovagja, akkor lehetsz a szerencse sikeres lovasa! Ne feledd, áprilisban ott lakik majd a szerencse, ahol eddig senki sem kereste! Térj le a megszokott utakról, olyan helyen keresd, ahol eddig még soha! 

Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj szerencse elemzést! Segítségével megtudhatod pontosabban, hogy hol is érhetsz el pénzügyi sikert! 

A Remete nem éppen a szerelem lovagja. Mégis ezer csodát találhatsz áprilisban. Meglévő kapcsolatod most el tudod mélyíteni. Nagyon sokat javíthatsz rajta és önmagadon is. Amennyiben a szerelem szikrája ott van köztetek, mire az akác virágozni kezd, már nagy boldogságban lehetsz, úgy, mint régen. Használd ki a tavasz tüzes energiáit, a mély gondolatokat és a mély érzéseket. Engedj a régi szerelemnek! Amennyiben magányos vagy, hát keress! De mégis hogyan? Hiszen korlátozva van minden. De igazából több a lehetőség, mint hinnéd. A Remete ismeri a környezetét és él ott minden lehetőséggel. Levelezz, írj a régi barátoknak! Keress újakat, hiszen az internet összeköt minket másokkal! Otthonod nem kell elhagynod, hogy megalapozd a jövő szerelmét. Csak most engedd először megismerni a belsőd! Engedd magad ráébredni a nagy igazságra, hogy a külső nem olyan jelentős, mint a belső! Mert az ember bennünk lakik. A külsőnk csupán elad minket. 

Ismerd meg életed szerelmét úgy, ahogy eddig talán még soha sem ismerkedtél! Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), a legjobb jósnő, aki segíthet neked a szerelemben!  

A hónap lapja a Remete lapja. Üzeni neked: Maradj otthon! Légy egészséges, önmagad, és a természetben is magányosan járj, vagy szerelmeddel! Éld meg a Remete bölcsességét, fedezd fel magányának szépségét és a természet igazi értékét! Védd most az egészséged, védd a természetet, a Földet és másokat azzal, hogy azonosulsz a Tarot Remetéjével!  

Találd meg az egyensúlyt! Most nagyon fontos a harmónia az életedben, hogy két lábbal állj a földön, és reálisan lásd a dolgokat! Ha ez nem megy, akkor kérj segítséget jósainktól! Keresd fel Xalent vagy Marcus Mágust a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!