You are currently viewing Nyuszi horoszkóp

Nyuszi horoszkóp

Kos 

A horoszkóp kellemes húsvétot jelez előre neked. Amúgy, a nyuszi ünnep a tiéd, hiszen éppen napjegyed uralja a zodiákust. Éld meg szépen az ünnepet, fogadd el húsvét vasárnap a bőség energiákat! Időnként nézz rá üzeneteidre! Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj húsvéti jóslást!

Bika

A nyuszi horoszkóp sok örömöt jelez előre neked az ünnepre. Húsvét hétfőn valami nagyon izgalmas dolgot tudhatsz meg. A nyuszi sok más meglepetést is tartogat még neked. Álmaid is különlegesek lehetnek. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj álomfejtést, ha úgy érzed, jelentősége van az álmodnak!

Ikrek 

Játékos kedved van, vágysz a zsongásra, de maradj otthon! A természet magányát élvezheted, de nem biztos, hogy az a típus vagy, aki szereti a magányt. A húsvét ennek ellenére jó lesz, hiszen a nyuszi különleges meglepetést tartogat számodra. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, miért lehetsz szerencsésebb másoknál!  

Lesd meg ITT az éves horoszkópod is! Vajon minden jót hoz még ez az év?

Rák 

Húsvét hétfőn különleges dolgok történhetnek veled. Fogadj minden üzenetet és fogadd el azt a szerelmet, amelyet a sors vagy a nyuszi feléd sodor húsvétkor. Légy nyitott mindenre, de ha párkapcsolatban élsz, inkább csak pároddal foglalkozz! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg szingliként, hol találhatod meg a szerelmet! 

BESZÉLJ OLCSÓBBAN! HÍVD JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON!

RÉSZLETEK ITT!

Oroszlán 

Menj ki egyedül a szabadba, ha jó idő van s élvezd a napfényt, mert szükséged van rá. Most nem mehetsz társaságba, mégis egy szép nyuszi ünneped lehet. Különben az oroszlán és a nyuszi nem különösebben kedvelik egymást, mégis nagy ajándékot kaphatsz húsvét ünnepén! Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tartogat számodra a sors a diplomás asztrológus szerint! 

Szűz 

Talán sosem volt még ilyen ünneped, kicsit egyedül lehetsz. Munkában sokan nem állhatnak meg, de az ünnep most számodra a csendről és a pihenésről fog szólni. A heti horoszkóp sok érdekes dolgot mutat majd neked, húsvét hetében! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e rajtad rontás vagy blokk!  

A jövő nincs kőbe vésve! A sorsod Te alakíthatod, de ehhez tudnod kell, hogyan és mit változtass! Ha egyedül nem megy, akkor kérj segítséget Gabitól vagy Aurethieltől a 0690603831-es számon (508Ft/perc), hogy a megfelelő mederbe terelődhessen az életed!

Mérleg 

Maradj otthon! Valahogy ez nem esik nehezedre. Végre egy kis nyugalom, kerülheted az embereket. A családod szűk körében telik majd az ünnep. Komoly előrelépésed lehet magánéletedben! Hívd Uugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tartogat számodra a szerelem! 

Skorpió  

Pároddal töltöd a húsvétot, amennyiben párkapcsolatban élsz. Más esetben nehezen találod fel magad. Próbálj meg egy kicsit lazulni, olvass és éld meg a természet magányában rejlő szépséget! A sötét mágiákkal viszont légy óvatos! Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e rajtad ártó mágia! 

JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!

KEDVEZŐ JÓSLÁSI CSOMAG AJÁNLATAINKAT ITT TALÁLOD!

Nyilas 

A nyuszi horoszkóp nem könnyű húsvétot jelez előre. A húsvét vasárnap még jól fog telni, de hétfőn már hiányozni fog a megszokott zsongás, az emberek. Ennek ellenére fel tudod találni magad, ha nem azon bosszankodsz, hogy be vagy zárva. Hívd Gábrielt  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit jósolnak a lapok szerelemben! 

Bak 

A nyuszi ünnep számodra a nyüzsgést és a pörgést jelenti. Mindig felkészülten várod a vendégeket, ismerősöket, de most csak is a szűk családi kör lesz a környezetedben. Viszont mennyiség helyett inkább a minőségre fogsz építeni, így egy csodálatos ünnepre számíthatsz! Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, lesz-e előrelépésed karrierben! 

Vízöntő 

Úgy gondolod, most végre kicsit egyedül lehetsz. Szívesen választod a csendes magányt. Neked nem kell mondani, hogy maradj otthon, bár a természetbe kiruccansz. Azért még gondold át ezt a diétát, hogy pont húsvétkor valóban szükséged van e rá? Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), ismerd meg személyes szerelmi horoszkópod!  

Halak 

Sokat vársz az ünneptől, pedig sok lehetőséged nincs találkozni azzal, akivel igazán szeretnél. Most légy türelmes és maradj otthon, a kapcsolatot ezer más módon is felveheted azzal, aki fontos számodra. A húsvét hétfő nagyon komoly fordulatot hozhat számodra! Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, vannak-e kiszemeltedben érzések irányodba!