Pénzhozó álmok, ezekre a jelekre figyelj

Pénzhozó álmok, ezekre a jelekre figyelj

A pénz álmaidban sok módon jelentkezhet. A húsvét egy bőség ünnep, a nevében sem véletlenül szerepel a hús szó. Ilyenkor érdemes íróeszközöket tartanod az ágyad mellett. Így ha felébredsz, le tudod jegyzetelni álmaid és később elemezheted azokat. Hidd el, az ember nagyon sokat képes felejteni álmaiból, álomfejtőként ezt már sokszor tapasztaltam.

Tudd meg ITT, mit tartogat csillagjegyednek a pénzhoroszkóp!

A húsvét vasárnap éjjele a legerősebb az álmok szempontjából. Ilyenkor az egész éjszaka ünnepi. Éppen ezért fontos erre az álmodra nagyon figyelned. Gyakran jönnek elő ilyenkor az ünneppel kapcsolatos szimbólumok. Bármilyen szimbólumot is látsz, mind a bőséget és a termékenységet jelenti. Viszont minden szimbólum más és más utat mutat a bőség felé. A tojás például jó befektetést jelez, azaz valamibe pénzt kell tenned. A háttér és a szereplők döntik el azt, hogy mibe is. Ne gondolj nagy dolgokra, lehet ez egy sorsjegy is. Attól függ, hogy mit is üzen az álmod!

Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj álomfejtést a legjobbtól! 

A pénz nagyon fontos része az életünknek. A tiédnek is, így sokszor próbálnak az Égiek felé vezetni. Nem csak vezetnek a pénz felé, hanem eszközöket is adtak a kezünkbe. Ilyen eszköz a legtöbb pénzmágia, amelyeket a húsvét közeledtével érdemes elvégezni. Különösen akkor fontos ez, ha álmaidban folyamatosan jelentkeznek bizonyos bőség vagy éppen termékenység szimbólumok.

Kérd a legerősebb pénzmágiát húsvétra a legjobbtól! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), mert most még egy rítus is gazdaggá tehet! 

Húsvétkor különös jelentősége van a színeknek. Így ezekre is különös figyelmet kell szentelned álmaidban. Különösen, ha fekete-fehérben álmodsz, de valamiért mégis megjelenik egy szín. Ebben az esetben is kiemelt fontossága van az álom megfejtésének! Gondolj arra, hogy a pénz most túlélésed egyik legfontosabb eszköze. Nélküle igazán nem lehetsz boldog. Vele sem, de nélküle aztán nagyon nehéz tud lenni az élet. Ragadd meg álmaid húsvét vasárnap éjszakáján!

Pénz és munkateremtésre a húsvéti időszakban nagyszerű energiák vannak! Jobb pozícióra vágysz a munkahelyeden, több pénzre? Hívd Marcus Mágust vagy Violát 0690603831-es számon (508Ft/perc), akik segíthetnek az álmaid elérésében!


Facebook


Instagram


Youtube

Close Menu
×
×

Cart