You are currently viewing Teremts szerelmet 7 lépésben!

Teremts szerelmet 7 lépésben!

A szerelem talán az egyik legfontosabb része az életünknek, már ha van benne részünk. Most leírok neked hét lépést, amelynek segítségével szerelmet teremthetsz. Itt az igaz szerelem bevonzása a cél, nem pedig egy futó kaland! Éppen ezért fontos magadban eldöntened, hogy mi is az amit szeretnél. 

 

Első lépés – A döntés  

 

Régóta keresed az igazit? Most döntened kell, mi az, amire vágysz. Gyújts meg egy gyertyát este, amikor már a nap lement. Amennyiben nem vagy allergiás, készíts egy citromfű teát. Majd a gyertya lángja közelében gondold át, mit akarsz, miért akarsz párt. Aztán fogyaszd el a teát és feküdj le pihenni. Fontos! Ezen az estén kapcsold ki a mobilod és ne menjen a tévé sem! Olvasni szabad, de semmilyen elektronikus eszköz nem terelheti el a figyelmed.

Második lépés – Keresés 

 

Tárd fel a kapukat, amelyek szerelmet hozhatnak az életedbe! Mindegyik kapu nevét írd fel és a papírt tedd el egy biztos helyre. Hetente mondd ki a kapuk nevét egy piros gyertya fénye mellett. Ilyen kapu lehet a munkahely, egy tanfolyam, vagy akár egy társkereső is. Amennyiben nincs ilyen kapu az életedben, hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), segít majd megtalálni a szerelemhez vezető utakat! 

 

Nézd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz a legboldogabb!

 

Harmadik lépés – Vonzás

 

Légy pozitív, különösen, ha a szerelem gondolata van a fejedben! Vonzani csak a teremtés számával lehet igazán. Legalább hétszer gondolj arra egy nap, hogy bevonzod az igaz szerelmet! 

 

Negyedik lépés – Tartalom

 

Az élet maga a szerelmi mágia, töltsd meg tartalommal az életed! Mire a negyedik lépéshez eljutsz, már lehet valaki, aki fontos lehet számodra. A köztetek lévő teret is tartalommal kell kitöltened, mivel az üresség tönkreteszi a szerelmet.

 

Ötödik lépés – Teremtés 

 

Teremteni egyszerű, csak cselekedned kell. A teremtés ideje már rítus után következik, mikor megtörtént a bevonzás. Te vagy a bevonzó, éppen ezért kell neked teremteni. Ezt nem szabad elfelejtened! Bármilyen közös esemény vagy program lehet teremtés.

Hatodik lépés – Megélés 

 

A megélés már maga a siker! Ilyenkor már lángol az igaz szerelem. A megélés egyenlő az együttléttel, ami nagyon fontos minden kapcsolatban. Tölts időt azzal, akit bevonzottál az életedbe! Minden együtt töltött boldog perc egyenlő a megéléssel!

Hetedik lépés – Megvalósítás 

 

Csak is mély kapcsolat esetén, amikor már biztos vagy abban, hogy a lelki társad vonzottad be! Megvalósítás mindaz, amit elképzeltél az első lépésben. Itt lehet szó esküvőről, bármiről. Ne feledd, ha a társad hét lépésben vonzottad be, a megvalósítás nagyon fontos, hogy lezárd a mágikus ismerkedés időszakát!  

 

 

Régóta keresed az igazit? Tanácsadóink segíthetnek szerelmi mágiával bevonzani a lelki társad! Keresd egyiküket bizalommal, a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!