Ikrek és a 12 csillagjegy

Ikrek és a 12 csillagjegy

Ikrek és a Kos 

Alapjában véve összeillő csillagjegyek, igaz, együtt képesek elhamarkodott döntéseket hozni. A Ikrek könnyelmű, míg a Kos sokszor túl makacs bizonyos kérdésekben. Közös hivatás esetén lehet nagy gond a kapcsolatban. Hívd Megmondót a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal lesz-e jobb a kapcsolatod!

Ikrek és a Bika 

Sok tűz lehet a kapcsolatban. Szenvedélyes szerelem, igaz, a Bika sokszor visszafogja az Ikreket, különösen társasági rendezvények területén. A Bika nagyobb igényt támaszt a magányra. Időnként el kell fogadni a két jegynek a külön utakat. Hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád!  

Ikrek és az Ikrek

Összeillő csillagjegyekről van szó! A párosnak idő kell míg összekovácsolódnak, de utána már minden jól tud működni. Ritkán lehet köztük konfliktus, de ha van, akkor az látványos és hangos tányér csörömpöléssel járhat! Hívd Lilit a 0690603831 számon (508Ft/perc), tudd meg jóstól mikor fogtok pároddal összekovácsolódni rendesen!

Ikrek és a Rák 

Igazából a két jegy együtt jó, összeillenek. Még egymás gondolatát is képesek kitalálni, harmonikus szerelem működhet közöttük. Az Ikrek kezdeményező készsége imponál a Ráknak. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, jelenlegi párkapcsolatod mennyire stabil!  

Tudd meg ITT, hogyan találhatod meg az igaz szerelmet!

BESZÉLJ OLCSÓBBAN! HÍVD JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON!

RÉSZLETEK ITT!

Ikrek és az Oroszlán 

Sokak szerint jó párosítás, amire szerintem az élet gyakran rácáfol. Inkább egymás riválisai lehetnek, mintsem jó páros. Bizonyos esetekben működhet a kapcsolat. Az Oroszlán vadsága vonzó az Ikrek számára. Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mikor hoz döntést egy fontos kérdésben, a lapok szerint!  

Ikrek és a Szűz 

Nem a legjobb párosítás. A Szűz és az Ikrek igényei nagymértékben eltérnek. Nem összeillő csillagjegyek. A Szűz inkább csendes, visszahúzódó, kedveli a magányt, míg az Ikreknek igénye van a pezsgésre. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, működhet-e köztetek a szerelem egy rossz horoszkóp ellenére! 

Ha Ikrek csillagjegyben születtél és még keresed az igazit, akkor itt a lehetőség! Kérd Viola vagy Marcus Mágus segítségét a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), hogy rád találhasson a szerelem!

Ikrek és a Mérleg 

Gyakori viták lehetnek a kapcsolatban. A Mérleg túl racionális az Ikrekhez, ennek ellenére nagyon nagy egyetértés alakulhat ki a két jegy között. A Mérleg viszont mindig egy lépéssel párja előtt szeretne járni, ami zavaró lehet. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodnak van-e igénye változásra! 

Ikrek és a Skorpió 

Nem mindegy, ki irányít a kapcsolatban. Amennyiben a Skorpió, könnyen túl laza lehet a kapcsolat. Csak is kompromisszumokra épülő kapcsolat tud működni a két jegy között. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal van-e értelme tervezned a jósnő szerint!  

Ikrek és Nyilas 

Talán a tökéletes páros lehet, sajnos leginkább csak a külső szemlélőknek. Ebben a kapcsolatban tennie kell róla mindkét félnek, hogy a belső értékek is működjenek. A kapcsolatot mély tartalommal kell megtölteni. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz azért, hogy Nyilas partnered ismét figyeljen rád! 

 

JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!

KEDVEZŐ JÓSLÁSI CSOMAG AJÁNLATAINKAT ITT TALÁLOD!

Ikrek és a Bak 

Amennyiben az Ikrek nem fogadja el a Bak irányítását, nem lesz jó a kapcsolat. A szerelem működhet, de könnyen válhattok örök riválissá. Sajnos az Ikrek könnyen tévedhet tévútra egy Bak társ esetén. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád a jósnő szerint! 

Ikrek és a Vízöntő  

A kapcsolatban leginkább a Vízöntőnek van igénye arra, hogy saját világot alakítson ki. Szüksége van egy helyre, ahol egyedül lehet kicsit. Más esetben, nagyon boldogtalan lehet, mert túlságosan pezsgő típus számára az Ikrek szülött. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy lehetsz boldog a rossznak gondolt párkapcsolatodban! 

Ikrek és a Halak 

A Halak az otthon, az Ikrek a világ! Jó párosítás, kicsit Jin és Jang. Kettős jegyek ugyan, de eltérő igényekkel. Sok dologban kiegészítik egymást. Ahol ellentétek vannak, ott viszont érdemes kompromisszumokat kötni, hiszen egy jól működő kapcsolat is lehet a két jegy között. Hívd Jázmint a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod valóban szeret-e téged!  

Close Menu
×
×

Cart