You are currently viewing Ikrek és a 12 csillagjegy

Ikrek és a 12 csillagjegy

Ikrek és a Kos 

Alapjában véve összeillő csillagjegyek, igaz, együtt képesek elhamarkodott döntéseket hozni. A Ikrek könnyelmű, míg a Kos sokszor túl makacs bizonyos kérdésekben. Közös hivatás esetén lehet nagy gond a kapcsolatban. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal lesz-e jobb a kapcsolatod! Normál díjas vonalon is eléred! 

Ikrek és a Bika 

Sok tűz lehet a kapcsolatban. Szenvedélyes szerelem, igaz, a Bika sokszor visszafogja az Ikreket, különösen társasági rendezvények területén. A Bika nagyobb igényt támaszt a magányra. Időnként el kell fogadni a két jegynek a külön utakat. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád!  Normál díjas vonalon is eléred! 

Ikrek és az Ikrek

Összeillő csillagjegyekről van szó! A párosnak idő kell míg összekovácsolódnak, de utána már minden jól tud működni. Ritkán lehet köztük konfliktus, de ha van, akkor az látványos és hangos tányér csörömpöléssel járhat! Hívd Eugéniát a 0690603831 számon (508Ft/perc), tudd meg jóstól mikor fogtok pároddal összekovácsolódni rendesen! Normál díjas vonalon is eléred! 

Ikrek és a Rák 

Igazából a két jegy együtt jó, összeillenek. Még egymás gondolatát is képesek kitalálni, harmonikus szerelem működhet közöttük. Az Ikrek kezdeményező készsége imponál a Ráknak. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, jelenlegi párkapcsolatod mennyire stabil! Normál díjas vonalon is eléred!

Tudd meg ITT, hogyan találhatod meg az igaz szerelmet!

BESZÉLJ OLCSÓBBAN! HÍVD JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON!

RÉSZLETEK ITT!

Ikrek és az Oroszlán 

Sokak szerint jó párosítás, amire szerintem az élet gyakran rácáfol. Inkább egymás riválisai lehetnek, mintsem jó páros. Bizonyos esetekben működhet a kapcsolat. Az Oroszlán vadsága vonzó az Ikrek számára. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mikor hoz döntést egy fontos kérdésben, a lapok szerint! Normál díjas vonalon is eléred!

Ikrek és a Szűz 

Nem a legjobb párosítás. A Szűz és az Ikrek igényei nagymértékben eltérnek. Nem összeillő csillagjegyek. A Szűz inkább csendes, visszahúzódó, kedveli a magányt, míg az Ikreknek igénye van a pezsgésre. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, működhet-e köztetek a szerelem egy rossz horoszkóp ellenére! Normál díjas vonalon is eléred!

Ha Ikrek csillagjegyben születtél és még keresed az igazit, akkor itt a lehetőség! Kérd Viola vagy Marcus Mágus segítségét a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), hogy rád találhasson a szerelem! Normál díjas vonalon is eléred jósainkat!

Ikrek és a Mérleg 

Gyakori viták lehetnek a kapcsolatban. A Mérleg túl racionális az Ikrekhez, ennek ellenére nagyon nagy egyetértés alakulhat ki a két jegy között. A Mérleg viszont mindig egy lépéssel párja előtt szeretne járni, ami zavaró lehet. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodnak van-e igénye változásra! Normál díjas vonalon is eléred!

Ikrek és a Skorpió 

Nem mindegy, ki irányít a kapcsolatban. Amennyiben a Skorpió, könnyen túl laza lehet a kapcsolat. Csak is kompromisszumokra épülő kapcsolat tud működni a két jegy között. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal van-e értelme tervezned a jósnő szerint! Normál díjas vonalon is eléred!

Ikrek és Nyilas 

Talán a tökéletes páros lehet, sajnos leginkább csak a külső szemlélőknek. Ebben a kapcsolatban tennie kell róla mindkét félnek, hogy a belső értékek is működjenek. A kapcsolatot mély tartalommal kell megtölteni. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz azért, hogy Nyilas partnered ismét figyeljen rád! Normál díjas vonalon is eléred!

 

JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!

KEDVEZŐ JÓSLÁSI CSOMAG AJÁNLATAINKAT ITT TALÁLOD!

Ikrek és a Bak 

Amennyiben az Ikrek nem fogadja el a Bak irányítását, nem lesz jó a kapcsolat. A szerelem működhet, de könnyen válhattok örök riválissá. Sajnos az Ikrek könnyen tévedhet tévútra egy Bak társ esetén. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád a jósnő szerint! Normál díjas vonalon is eléred!

Ikrek és a Vízöntő  

A kapcsolatban leginkább a Vízöntőnek van igénye arra, hogy saját világot alakítson ki. Szüksége van egy helyre, ahol egyedül lehet kicsit. Más esetben, nagyon boldogtalan lehet, mert túlságosan pezsgő típus számára az Ikrek szülött. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy lehetsz boldog a rossznak gondolt párkapcsolatodban! Normál díjas vonalon is eléred!

Ikrek és a Halak 

A Halak az otthon, az Ikrek a világ! Jó párosítás, kicsit Jin és Jang. Kettős jegyek ugyan, de eltérő igényekkel. Sok dologban kiegészítik egymást. Ahol ellentétek vannak, ott viszont érdemes kompromisszumokat kötni, hiszen egy jól működő kapcsolat is lehet a két jegy között. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod valóban szeret-e téged! Normál díjas vonalon is eléred!