You are currently viewing Rák és a 12 csillagjegy

Rák és a 12 csillagjegy

Rák és a Kos 

Erős szerelem lehet a jegyek között. A Kos tüzes, míg a Rák vizes, kiegészítik egymást nagyon szépen. Igényeik egyformák, csak éppen másképpen közelítenek mindenhez. Egy fejlődő kapcsolat pont így tud felépülni! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj párkapcsolati elemzést, ha kétségeid vannak! 

Rák és a Bika

Nem kimondottan összeillő csillagjegyek, de működhet a kapcsolat. Megeshet, hogy a Rák túl intellektuális egy Bika szülötthöz. Illetve a Bika sokszor mindent erővel akar megoldani, vagy éppen sehogy. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, partnered valóban szeret-e a lapok szerint!

BIKA a csillagjegyed? Nézd meg ITT, melyik jegy illik hozzád a leginkább!

Rák és az Ikrek 

Nagy ellentétek húzódnak meg a két jegy között. Az Ikrek nem képes boldog lenni egy Rák szülöttel. Túlságosan eltérőek köztük az igények. Az Ikrek pezsgése rémálom lehet a Rák számára. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, lehetsz-e boldog a pároddal! 

Rák és a Rák 

Nem túl jó párosítás. Könnyen laposodhat el a kapcsolat. A Rák mellé heves jegy kell, de nem bulizós. Nagyon erős szerelem alakulhat ki köztük, de mit sem ér a szerelem, ha nincs igazi fejlődés! Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz párkapcsolatodért a mágus szerint! 

Rák és az Oroszlán 

A Rák nehezen viseli az Oroszlán tüzes természetét. Akár nagyképűnek is tarthat egy Oroszlánt a Rák szülött. Nagyon ritkán alakul ki jó kapcsolat a két csillagjegy között.  Nem az összeillő csillagjegyek közé tartoznak. Nagy és erős szerelem esetén működhet csak a kapcsolat. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a jóstól, elég erős-e köztetek a szerelem! 

Rák és a Szűz  

A nagy veszekedések és a szenvedélyes kibékülések kapcsolata ez. Tudatosan és odafigyeléssel működhet a párkapcsolat. A csillagjegy párok sokszor nem a harmónia miatt boldogok, hanem az egymásban keltett izgalom gerjeszti a tüzet. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodban mennyi tűz van az asztrológus szerint!

Semmi sem történik csak úgy, mindennek megvan a maga oka! Ha eddig csak rossz kapcsolataid voltak, akkor itt az ideje, hogy jósaink segítségét kérd, hogy megnézzék, nincs-e rajtad szerelmi kötést! Keresd Aurethielt vagy Gabit a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

Rák és a Mérleg 

Erős, jól működő kapcsolat lehet a két jegy között. Mindkét fél a legtöbbet adhatja a másiknak. Igazi szerelem, mély kapcsolat, sőt, átgondolt és szilárd alapokra épített kapcsolat lehet az összeillő csillagjegyek között. A kémia is hamarabb működhet, ezért nem kizárt a nagy szerelem. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e rajtatok szerelmi kötés vagy szerelmi átok!

Rák és a Skorpió  

Az eltérő igények és szenvedély miatt nem tud a két jegy igazán egymással mit kezdeni. A Skorpió szeret kockáztatni, a Rák nem. Számára sokszor rémálom az, ahogy egy Skorpió él. A két csillagjegy nem illik össze. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mire vágyik igazán! 

Rák és a Nyilas  

A Nyilas gyakran akar irányítani, de a Ráknak elsősorban társra van szüksége, nem pedig vezetőre. A Nyilas, ha tiszteletben tartja párját és nem akar mindig mindent jobban tudni, akkor működhet a kapcsolat. Hívd Eugéniát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges hozzád!

Rák és a Bak  

Erős párosítás lehet, de csak abban az esetben, ha a Bak képes kezelni a gyakran rá jellemző munkamániát. Nehezen összeillő csillagjegyek, de ha megtalálják a közös nevezőt, együtt nagyon sikeresek lehetnek! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod képes lesz-e felnőni! 

Rák és a Vízöntő  

Jó kapcsolat lehet a két jegy között, viszont egymásra rossz hatással lehetnek. Inkább a negatív tulajdonságok erősödhetnek fel egy ilyen kapcsolatban. Szerencsére ma már nagyon sok önfejlesztő lehetőség van, így akár sikeres és boldog is lehetsz egyszerre. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Vízöntő párod valóban szeret-e!  

Rák és a Halak 

A Halak számára kimerítő lehet a kapcsolat, a Rák számára pedig sok érzelmi bizonytalanságot hozhat. Nem kimondottan összeillő páros. Túlságosan eltérő irányokba mennek. A Rák könnyen befelé fordulhat egy Halak pár mellett. Hívd Arielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Halak partnered mennyire hűséges!