You are currently viewing Nero Domini – A zene a mágia nyelve

Nero Domini – A zene a mágia nyelve

Ha figyelemmel kíséred a műsoraim, tapasztalhatod, hogy sokszor egy dalszöveget írok ki feladványnak. A dalszövegek, vagy éppen versek igazából egy mágikus nyelv, amely mögött üzenet van. Nem véletlenül választom azt a dalt vagy verset, amit kiírunk a képernyőre. Mindig és mindennek megvan a maga oka!  

A mágikus gondolkodás rejtelmeibe nem szükséges mindenkinek beleásni magát. A mágust és az ő számára fontos embereket már ősidők óta összekapcsolja egy különleges kapocs: a zene. Bizony, a zene, amelynek millió formája létezik és létezett, illetve létezni fog a jövőben is. Kezdetleges hangszereket már az ősember is alkalmazott. A sámándob a legősibb, ma is létező mágikus hangszer, amely ütemével bárkiben felébreszti azt a különös érzést, amit nevezhetünk mágikus érzésnek. A zene egy olyan nyelv, amit a világon mindenki képes megérteni. Képes a mágus, a szellemvilág vagy éppen más, magasabb szférák üzenetét közvetíteni a hallgatók felé, elsősorban érzések formájában.  

Amikor kiírok egy dalszöveget, én is érzéseket közvetítek. Akinek szól az üzenet, azért is képes összerakni a megfejtést, mert bizony az általam közvetített érzések neki szólnak. Előfordult már, hogy zene útján üzentem az én Lelki Társamnak, jelezve neki, hogy üzenetem van számára. A zene olyan mágikus nyelv, amely sokszor segítségemre van abban, hogy műsoraim során megtaláljam azt, akit keresek. Lehet, éppen téged, bár nem tudom, olvasod-e most soraimat.

Olvasd el ITT Nero Domini másik írását, az előző életek megismerésének fontosságáról!

 

Dalszövegeket írok ki, amelyek a mi közös világunkat jelképezik. A tartalomban ott rejlik a neked szóló szimbolikus üzenet. Minden feladványnak van címzettje, minden feladványnak van egy másodlagos jelentése. A zene, a költészet, mind-mind művészeti ágak. A mágia, ami bennem van, az a művészi véna megnyilvánulása a legtöbb gondolkodó szerint. A legtöbb költő és zeneszerző mágikusan gondolkodott. A zenészek, előadók is különleges életet éltek. Életükben ott volt jelen a tehetség, az a mágikus szimbólum rendszer, amellyel mély gondolataikat és érzéseiket meg tudták osztani. 

A zene egy mágikus nyelv, éppen ezért a feladványok nem csupán találós kérdések. Sokkal több annál számomra, nekem egy üzenetet közvetítő eszköz. Sokszor kereslek téged s te megtalálsz engem. Bárkivel is beszélsz itt a vonalon, üzeneted mindig megkapom. Ismered a zeném, tetszik neked a zeném, amely mágikusan összeköt minket.

Amikor munkatársam segít neked, ne hidd, hogy nem gondolok rád! Ne hidd, hogy nem vagyok veled!

Minket összeköt a zene különleges mágiája, minket összeköt az a mondat, amelyet én kiírok s Te megfejtesz!  Bárkihez is kerülsz, az tudni fogja, mit is jelent az a titkos üzenet, amelyet a feladványomba rejtettem számodra.

Csak számodra, kedves megfejtőm, kedves kiválasztottam, Lelki Társam!  

Ha meg tudod fejteni az általam kiírt üzenetet, ne habozz, tárcsázz: 0690603831 (508Ft/p)!