You are currently viewing Mit üzen a tarot májusra

Mit üzen a tarot májusra

A tarot jóslás talán sosem volt olyan fontos, mint most! A Világ fejtetőre állt, s várja hogy a Kiegyenlítődés elkezdődjön végre. De előtte mindennek újjá kell tudnia születni, ahogy neked is. Tavasz idusán vagyunk. Jövő hónap közepén érkezik a forró s meleg nyár, amelyben tudnod kell olyan sikereket elérned, hogy kompenzáld a mostani bizonytalan időszak veszteségeit!

Tarot jóslás a legjobbaktól! Hívd Lilit a 0690603831 számon (508Ft/perc), kérj egy jóslást amely utat mutathat számodra!

Pénzügyekben sajnos erős a bizonytalanság a tarot jóslás szerint. Hogy ezt megmondjuk, tudom, nem kell jós. A jós szerepe az iránymutatás. Nehéz időkre kell készülnöd, hiszen a nagy arkánum szegénye a Remete lapja jelzi a következő időszak, a május pénzügyi jellemzőt. A kártya lapok jelentenek jót és rosszat is. Ahogy minden embernek van jó és rossz oldala is. A tarot üzenete nem csak egyfajta jövő kép, hanem útmutatás is. A Remete túlél, Ő az, aki tudásából képes talpon maradni. Neked is üzen ez lap, hiszen minden szükséges dolog benned van ahhoz, hogy sikeres lehess egy olyan időszakban, amely nem éppen a bőségről híres! 

Koncentrálj a sikerre és a szerencsére a legjobbak segítségével! Hívd Violát a 0690603831 számon (508Ft/perc), kérj egy szerencse mágiát májusra! Ne feled, a májusi eső aranyat ér! 

A szerencse ebben a hónapban leginkább párban tud működni. Azok napok lehetnek számodra szerencsések amikor belső egyensúlyod meg van. Különösen ha ez a nap fogyó Holdnál van és páros nap a naptárban. Mindenben koncentrálj a szimmetriára. Ha választanod kell, válasz jobbról a másodikat, ha bizonyos számokat szeretnél kitalálni, akkor pedig napnyugta előtt két órával tedd azt!

Még több szerencse információt kaphatsz! Hívd Marcus Mágust a 0690603831számon (508Ft/perc), kérj tanácsot a legjobbtól!

Szerelemben a május mindig jó! Most talán egy kicsit jobb is, mint máskor. Sokan keresik az igazit. A te lelki társad is megtalálhatod ebben a hónapban. Vedd majd észre, ha megszólít a szerelem!  Meglévő kapcsolatodban is ott lehet a boldogság, az újrafelfedezés. Most minden fölösleg el fog veszni, csak az igazi értékek maradnak majd meg!   Az ingyenes jóslás szerelemben nagyon általános, de mégis segítségedre lehet, ha képes vagy a sorok között olvasni!