You are currently viewing Nem élhetsz egy szellemmel!

Nem élhetsz egy szellemmel!

Sokan nem tudják, hogy egy szellemmel, esetleg több szellemmel élni nem egészséges. Legtöbbször ez azért van, mert nem sok jele van a szellem jelenlétének, nem igazán zavaró. A másik ok, hogy valaki elviseli a társbérletet egy szellemmel az, hogy egy hozzátartozó szellemének gondolja. Előfordulhat ilyen is, de ebben az esetben is, meg kell vizsgálni, hogy miként is jár vissza a lélek. Azt viszont nem árt tudnod, hogy nagyon sok szellem csak kiadja magát egy hozzátartozónak, így nyerve magának teret körülöttünk!

A szellemek elsősorban az energia szintünkre vannak káros hatással. A jó szellemek nem élnek velünk együtt, hanem inkább csak egyszer-egyszer látogatnak meg minket, majd távoznak. Az otthonunkban élő, mondhatni ránk tapadt szellem viszont céllal marad a közelünkben. Számára kettő, vagy három dolog nagyon fontos! Az első, ha nem egyedül van, akkor az a tőle erősebb szellem szolgálata. A második, az általa sanyargatott emberek energiája, míg a harmadik, az általa sanyargatott ember lelke.  A harmadik célt ritkán érik el a szellemek, de sajnos van rá példa, hogy sikerül.

Amikor egy szellem „ránk van tapadva”, ahogy ezt a köznyelv mostanság kifejezi sok kellemetlen jelenség kísérheti hétköznapjainkat. A tapasztalat az, ha valaki egy szellemmel él, annak a szerencséje bizony nem működik. A szerencséhez is szükségünk van energiára. Mikor valaki magabiztos, tele van lendülettel, az bizony gyakran talál telibe. Ellenben ha egy szellem van rajtunk, akkor bizony a lendület és magabiztosság már nem működik olyan fokon, mint ami természetünkből fakadna. Akit sanyargat egy szellem, annak szinte semmiben sincs szerencséje. Akit sanyargat egy szellem, az nem tud igazán sikeres lenni. Az gyakran kerül konfliktusba más emberekkel. Szerelemben vagy bajok vannak, vagy olyan társat talál, aki nem hozzá való, esetleg nem talál senki, de nem is érez arra vágyat, hogy legyen valakije.

Egy szellemmel együtt élni, olyan, mint kiégni. Éppen ezért, ha azt tapasztalod, hogy szellem van az otthonodban, ne habozz egy percet sem. Lépned kell ellene! Minél több időt élsz együtt az ártó szellemmel, annál biztosabb, hogy a fentebb leírt tünetek egy része, vagy akár mind, jelentkezni fognak életedben. Arról, hogy mit is tudok tenni a szellemek ellen, majd egy következő cikkben írok. Addig is, ha bármit tapasztalsz, hívj: Marcus Mágus 0690603831 szám (508Ft/perc) 993-as kód! – Elérhető vagyok 10 és 15 óra között. Pontos időpontért hívhatod az ügyfélszolgálatot.