You are currently viewing Skorpió és a 12 csillagjegy

Skorpió és a 12 csillagjegy

Skorpió és a Kos 

Egy Kos kitartó partnere lehet a Skorpiónak. A Skorpió számára fontos, hogy partnere ne csak kiszámíthatatlanságot, hanem hosszútávon is kitartó erőt adjon. Egy Kos kitartásához viszont nem férhet kétség. Nehezen hangolódnak össze a csillagjegyek, de ha ez sikerült, jó kapcsolat lehet köztük. Hívd Andynát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy Kos jegyű párod miért bizalmatlan veled!

Skorpió és a Bika 

A két jegy nagyon ellentétesen tud viselkedni. A Bika türelmes, a Skorpió akár kapkodós is lehet. Külön utakon járnak, de mégis képesek egymás iránt tartós szerelmet érezni. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Bika párodban van-e még elég érzelem?!

Mérleg a csillagjegyed? ITT most eláruljuk, melyik csillagjegy tehet igazán boldoggá!

Skorpió és az Ikrek 

A két jegy nem kimondottan az összeillő csillagjegyek közé való. Sok civakodás, akár rivalizálás is lehet köztük. Sokáig nem bírják együtt, de azért vannak még csodák. Bizonyos helyzetek kedvezhetnek egy ilyen párosításnak. Hívd Megmondót. a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párkapcsolatod veszélyben van-e! 

Skorpió és a Rák 

A Rák nehezen fogadja el a Skorpió kockázat vállaló természetét. Sokszor bizonytalan lehet párjában, miközben a Skorpió nem érzi elég tüzesnek a párját, vagy pörgősnek a kapcsolatot. A két csillagjegy nem túl jó párosítás. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, sorsodban várható-e új szerelem! 

Skorpió és az Oroszlán 

Tökéletes páros lehet. Külső jegyeikben is jól mutatnak a csillagjegy párok között. Leginkább a szülőkkel lehet baj egy ilyen kapcsolatban. Az Oroszlán nehezen szakad ki az otthoni környezetből. Szereti a kényelmet, míg a Skorpiónak a függetlenség nagyon fontos. Hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, anyósod meddig szól még bele az életetekbe!

Skorpió és a Szűz 

A csillagjegyek nehezen vannak meg egymással. A Szűz szereti a rendet, a Skorpió inkább lazára szereti venni a gyeplőt. A Szűz szervező, rendszerező, míg a Skorpió rendkívül spontán. Nem illik össze a két a csillagjegy. Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a látótól, meddig maradsz a pároddal!

Vágysz egy olyan érzelmekkel, vadsággal és szerelemmel túlfűtött kapcsolatra, ami eddig nem adatott meg? Kérj szerelmi mágiát, amelynek a segítségével mindezt elérheted, keresd Szegedi Pannit vagy Aurethielt a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

Skorpió és a Mérleg 

Első olvasásra az gondolnánk, a két jegy nehezen fér meg egymással. Mégis, egy Mérleg sokat adhat a Skorpiónak. Stabilitást és egy olyan társat, aki mindig képes megértő partnerként viselkedni. A két jegy összeillik, de nem minden esetben. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e párodnak valamilyen titka a cigánykártya szerint!

Skorpió és a Skorpió 

Olyan ez a párosítás, mint egy feldobott pénzérme. Az viszont nagyon hamar kiderül, hogy működik-e a kapcsolat. Amennyiben működik, sok közös sikert érhettek el együtt. Az ilyen kapcsolatok sokszor lehetnek életre szólóak. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod-e végre az igazi!

Skorpió és a Nyilas 

Nehéz megmondani, hogy mi sülhet ki ebből a kapcsolatból. Sajnos ritkán működik. A szerelem lehetséges köztük, de az alapelveik különböznek. A Nyilas szeret a részletekről beszélni, szereti lenyűgözni a partnerét, a Skorpió viszont mindezt sokszor okoskodásnak tartja. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire néz fel rád! 

Skorpió és a Bak 

Eleinte jól működhet egy ilyen kapcsolat, viszont idővel akadhatnak gondok. Ezek a gondok akkorák, hogy miattuk nem mondanám őket összeillő csillagjegyeknek. A Bak is és a Skorpió is könnyen léphetnek a hűtlenség útjára. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod lépett-e már félre!

Skorpió és a Vízöntő  

A Vízöntő lát valamit a Skorpióban, ami bent tartja a kapcsolatban. Viszont sok energiájába kerül az, hogy a Skorpió érdeklődését fent tudja tartani. A kapcsolat működhet, de sok figyelmet és törődést igényel. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg tőle, hogy párod őszinte-e veled!

Skorpió és a Halak 

Nem kimondottan összeillő a két jegy. A csillagjegyek más töltéssel rendelkeznek. A Halak számára a Skorpió gyerekes, míg a Skorpió nem érti a Halak értékrendjét. Sok vita lehet a két jegy között, amit a Halak nehezen visel el. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, érdemes-e még energiát fektetned a párkapcsolatodba!