You are currently viewing Személyes számod elárulja, milyen élet vár rád!

Személyes számod elárulja, milyen élet vár rád!

A személyes szám alapvető dolog a számmisztika tudományában. 

A Te személyes számodból is sok dolgot tudhatunk meg a jövődről. A numerológia szerint ebben az esztendőben még nagyon komoly fordulatok következnek be. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen is, mit is árul el a születési személyes számod. 

A 9-es szám most balszerencsét jelent. 

Itt nagyon fontos az, hogy milyen a többi számod, mert azok rámutatnak arra, hogyan és mikor érhet téged valamilyen balszerencse. Az idei év már így is hordoz magában sok olyan eseményhalmazt, amely már eddig is sok balszerencsét eredményezett. A te sorsodban is ott lehet ez, viszont tényleg nem mindegy, hogy milyen is a többi szám. 

 

Szerelemre, pénzre vagy sikerre lenne szükséged? Segítünk bármelyiket megragadni! Normál díjas vonalon is elérsz! 

Az 5-ös szám viszont szerencsét jelez. 

Itt sem mindegy az, hogy milyen a többi szám. Van-e numerológiai egyensúly a személyes számban vagy éppen káosz van? Amennyiben egyensúly van, ez az esztendő még komoly meglepetést tartogathat számodra. Itt most különösen nagy szerepe lehet az 5-ös és 7-es kombinációknak, a 3-as ismétlődésekkel viszont nagyon vigyázni kell!

A jövő, mint ahogy ezt láthatod a jelenből is, nem sok jót hordoz magában. A legtöbb jós, jóslás negatív, ha arról kérdezzük, hogy mit is lát az idei évre. A számmisztika segítségedre lehet abban, hogy megtudd, Te mire is számíthatsz. Születési személyes számodban ott vannak azok jelek, amelyek jelzik azt, hogy ez az esztendő mit is tartogat számodra. A legjobb numerológusok várják a hívásodat, ha kíváncsi vagy arra, mit is hoz a jövő! 

A személyes számod kendőzetlenül megmutatja az IGAZAT!

 Kérj személyre szabott elemzést számmisztikusainktól, mert Te is egy lehetsz azok közül, akiknek sorsfordításra van szükségük, hogy elkerüljék a szerencsétlen eseményeket az életükben! Keresd fel Viola vagy Marcus Mágust a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc)! Nem tudsz emelt díjas számot hívni? Semmi probléma! Már alapdíjas vonalon is elérsz minket!