You are currently viewing Álomfejtés – Figyelmeztető álmok

Álomfejtés – Figyelmeztető álmok

Álomfejtés általánosan

Az álomfejtés során vannak bizonyos általános jellemzők, amelyek a legtöbb ember esetében utalhatnak valamilyen jövőbeli eseményre. A figyelmeztető álmok jelezhetnek előre negatív eseményeket, vagy éppen pozitív eseményeket, amelyeket előidézhetünk vagy éppen megakadályozhatunk. Az álmok eredete a legtöbb spirituális gondolkodó és álomfejtő szerint lehet belső tudatalatti eredetű, vagy éppen valamilyen külső magasabb erő, vagy éppen rosszabb erő hatására születő álom. 

A figyelmeztető álmokat/jeleket tudd észrevenni, ez a legfontosabb!

Ezért nem árt tudnod, hogy milyen is egy figyelmeztető álom. A figyelmeztető álmot nem a tartalmából ismerheted fel elsősorban. Az álomfejtő először arra lesz kíváncsi, hogy mennyire van hatással rád az álom. Mennyire hagy nyugodni, mert egy figyelmeztető álom napokon át képes felkavarni a lelked. A visszatérő álmok is fontosak, hiszen annak is van jelentősége, hogy hányszor álmodsz az adott dologról, illetve mennyi ideje álmodod ezt. 

Nézd meg ITT, mely álomképek utalnak pénz eljövetelére!

Munkám során sok rémálom kerül az utamba. Előfordul olyan eset is, hogy egy álmot többen is álmodnak egy családon belül, de olykor baráti körökre is utalhat ez. Ezért érdemes családon belül megbeszélni időnként az álmainkat. Sok családban ki sem merik mondani az „azt álmodtam” kezdetű mondatot. Pedig fontos, hogy beszéljünk az álmokról!

Ezeket jó, ha tudod az álomfejtésről!

A rémálom mindig felhívja magára a figyelmet. Ilyenkor hamar eljut bárki a számára megfelelő álomfejtőhöz. Éppen ezért nem is nagyon kell foglalkozni a rémálmokkal, mert azok bárkit rákényszerítenek az álomfejtésre.

A pozitív üzenetet hordozó álmok viszont sokszor vesznek el álomfejtés híján. Pedig nagy lehetőségekre hívják fel a figyelmünket. Sokszor álmodunk repülésről vagy új munkáról, olyan álmokat, amelyek teljesen jók. Sokan csak legyintenek miattuk és haladnak tovább, nem figyelve az álmaikra. Még akkor sem, ha napokon át csak az jár a fejükben. Akkor sem, ha sokáig él bennük az álomkép. Még akkor sem, ha az visszatérő álom. 

Te ezt ne tedd! Ha úgy érzed, álmod fontos, ha úgy érzed, felkavar és üzenni akar neked valahonnan valami vagy éppen valaki, akkor fordulj szakemberhez! Most már NORMÁL díjas vonalon is elérsz!

Ha furcsát álmodsz, vagy egy álom nagy hatással van rád, keresd Gabit vagy Marcus Mágust a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), mert életed legnagyobb szerencséjéhez is hozzásegíthetnek, sőt a veszélyt is kikerülheted általuk!