You are currently viewing Vízöntő és a 12 csillagjegy

Vízöntő és a 12 csillagjegy

Vízöntő és a Kos 

A Vízöntő és a Kos igényei nagyon eltérnek. A kapcsolat működhet, mert mindkét jegy monogám típus, ennek ellenére nem összeillő csillagjegyek. A Kos nagyon csökönyös tud lenni, a Vízöntőnek pedig nincs energiája mindig az „igazáért” kiállnia. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a jóstól, párod mennyire illik hozzád!

Vízöntő és a Bika 

A két jegy méltó helyet foglal el az összeillő csillagjegyek listáján. A Vízöntő számára egy Bika jó pár. Egymást képesek motiválni. A Bika testi és lelki dolgai is fejlődnek egy Vízöntő partner esetén. A másik fél viszont magabiztos lesz a kapcsolattól. Hívd Violát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod szeretné-e magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat! 

BAK a csillagjegyed? Nézd meg ITT, melyik csillagjegyekben érdemes hosszú távon gondolkodnod!

 

Vízöntő és az Ikrek 

A két jegy nem feltétlenül illik össze. Ennek ellenére vannak jól működő kapcsolatok. Sajnos a Vízöntő fantáziája nagyon élénk, így könnyen gondolhat rosszra, ha a párja viselkedésében valami furcsát tapasztal. A féltékenység nem tesz jót egy párkapcsolatnak sem. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, okkal vagy-e féltékeny párodra! 

Vízöntő és a Rák 

A két jegy nagyon szépen együtt tud működni. Akár szenvedélyes, intellektuális és mély kapcsolat is kialakulhat közöttük. A csillagjegy párok között talán a legjobb párosítás. Még a közös hivatás is tud köztük működni. Az összhang miatt sosem képesek egymást megunni. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mire számíthatsz a jövőben a jósnő szerint!

Vízöntő és az Oroszlán 

Nehezen hangolódnak össze, éppen ezért nehezen is ismerik meg egymást. Ha mégis kialakul a kapcsolat, akkor időt kell adniuk egymásnak, hiszen mindkét félnek csiszolódnia kell. Ha nagy a szerelem, akkor megéri, mert hosszabb távon működhet a kapcsolat. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, kapcsolatodban megéri-e kitartani! 

Vízöntő és a Szűz 

Nem kimondottan illenek össze a csillagjegyek. A Vízöntő túl spontán a precíz Szűzhöz. Időnként igénye van a káoszra, míg a Szűz a stabilitás híve. A két jegy közötti kapcsolatnak gyakran a hűtlenség vet véget. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hűséges-e a párod!

Még nem találtad meg a párod? Vagy jelenlegi kapcsolatodban nem vagy boldog? Keresd fel Aurethielt vagy Violát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), akik kártyát vetnek neked, ez pedig megmutathatja a helyes irányt a boldogságod felé!

Vízöntő és a Mérleg 

Stabil kapcsolat lehet a két jegy között. Nem kimondottan összeillő jegyek, de jól megérthetik egymást. Sajnos az érzelmi töltés hamar kihűlhet a két jegy között. A szerelem ezért folyamatos törődést igényel. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod szeret-e még!

Vízöntő és a Skorpió 

A Vízöntő számára egy Skorpió pár mindig tartogat valami izgalmasat. Folyamatosan képesek egymást lázban tartani, ezért a két csillagjegy összeillik. Időnként heves viták lehetnek köztük, de a szerelem ettől töretlen marad. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire illik hozzád az asztrológus szerint!

Vízöntő és a Nyilas 

Nem kimondottan jó párosítás. Mindkét jegy a maga útját járja, ami még rosszabb: a maga igazát fújja. A Vízöntő hamar boldogtalan lehet egy Nyilas mellett. Előbb-utóbb hűtlenség is lehet a párkapcsolat vége. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges hozzád!

Vízöntő és a Bak 

A két jegy nem kimondottan összeillő csillagjegy, de képesek egyfajta összhangot kialakítani. A Vízöntőben viszont sok kalandvágy is van, így időnként unatkozhat az olykor munkamániás Bak mellett. Hívd Évát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tud meg, párodnak te, vagy a munkája a fontosabb?!

Vízöntő és Vízöntő 

Egy páros, akikről sokat lehetne mesélni. Összeillő jegyek, de ezen szerintem az asztrológusok sokat vitáznak. Rendkívül laza, egyfajta ösztönös, mások számára érthetetlen életet tudnak produkálni. De ha neked jó, ne törődj másokkal! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodat miért nem fogadják el szüleid a jós szerint! 

Vízöntő és a Halak 

Jó párosítás, igaz, a Vízöntő időnként több tűzre vágyik. De a Halaknak ez csak jót tesz, mert így hozza ki önmagából a legtöbbet. Képesek egymást inspirálni és akár még lázba is hozni. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tartogat párkapcsolatod jövője a lapok szerint!