You are currently viewing Tenyérjóslás – Mutasd a tenyered, ha mered!

Tenyérjóslás – Mutasd a tenyered, ha mered!

A tenyérjóslás már több ezer évvel ezelőtt létezett. Maga a tenyér, és a rajta fellelhető vonalak lenyűgözik az embereket, és csodálatos, hogy az életünkkel együtt változnak.

A tenyérjóslás során nem csak a jövőnket, a sorsunk alakulását ismerhetjük meg. A tenyérvonalaink árulkodnak erősségeinkről és gyengeségeinkről is. Megmutatják, milyenek az emberi kapcsolataink, mire vigyázzunk a szerelemben, hogyan viszonyulunk a pénzhez, sőt még azt is, mennyire vagyunk érettek egy-egy feladat, munka elindításához vagy elvégzéséhez.

Nézd meg ITT, mi a személyes számod, és ez mit árul el a jövődről!

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy egészségügyi kérdésekben mindenképp orvoshoz kell fordulni, de már az ókori görögök is diagnosztizáltak és előre jeleztek egészségügyi problémákat, gyengeségeket tenyérjóslás alapján.

A tenyérjóslásnál nagyon alaposnak kell lennünk. Fontos a vonalak mélysége, iránya, elágazásaik és hosszuk. Erős fénynél, jól szétfeszített tenyérrel érdemes nézni a tenyeret, annak függvényében, hogy a kérdező jobb vagy balkezes-e.

Nyolc nagyon fontos vonalat különböztetünk meg:

  1. Szerelemvonal

Ebből a vonalból nem csak az látszik meg, hány kapcsolatunk volt vagy lesz, hanem az is, hogy életünk során mikor találjuk meg a komoly társat. Illetve a szakadozott vonalak válásra, nagy szakításra utalnak. A szerelemvonal a szívvonal és a kisujj közepén található

  1. Vénusz-gyűrű

Ez a vonal a mutató- és a középső ujj közötti dombon fut. A házasságról és a komoly kapcsolatokról árulkodik. Azt is megmutatja, milyen társ illik leginkább hozzánk.

  1. Szívvonal

Az érzelmeinket, a baráti, munkahelyi kapcsolatainkat, viselkedésünket mutatja meg. A szenvedélyes embereknél ez a vonal pirosabb és nagyon mély. Itt nézhetjük azt is, hogy mennyire vagyunk szerencsések. Ha jó erősen látszódik ez a vonal, akkor szerencsés csillagzat alatt születtünk.

  1. Fejvonal

Ezen a vonalon nagyon jól látható, hogy milyen képességekkel rendelkezik a személy, mire érdemes vállalkoznia, milyen munkával érdemes foglalkoznia.

  1. Életvonal

A tenyérjóslásnál ez a vonal jelöli az életerőt, megmutatja, hogy mennyire ellenálló a kérdező teste. Sokan azt hiszik, hogy ez csak arra utal, milyen hosszú vagy rövid életünk lesz, de ez a vonal sokkal fontosabb az egészségügyi állapot elemzéshez.

  1. Életidő

A sorsunkról, az életünkről úgy általában, a csuklónál látható vonalakból tájékozódhatunk.

  1. Sorsvonal

Minél mélyebb ez a vonal, annál komolyabb, céltudatosabb és erős személyiséggel rendelkezik a kérdező. Ez a vonal mutatja meg, hogy mikor lehetünk igazán sikeresek, szerencsések.

  1. Napvonal

Akinek van Napvonal a tenyerén, az, az igazi „szerencse fia”. A tenyérjóslásnál ez azt jelenti, hogy hatalmas vonzerővel hatunk a környezetünkre, sikert sikerre halmozunk.

Amennyiben érdekesnek találod a tenyérjóslást, küldj fotót mindkét tenyeredről az Asztro Klub facebook oldalára, üzenetben, vagy itt a weboldal jobb alsó sarkában!

Ha szeretnéd, legjobb tenyérjósaink elkészítik az elemzésed, megtudhatod, hogy milyen nehézségek várnak rád. Kérdezhetsz a szerelemről, a szerencsédről, és úgy általában bármiről. Keresd bizalommal Violát vagy Sárát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)!

 

De készülj fel, a tenyered mindent megmutat!