You are currently viewing Mit üzen a tarot júliusra?

Mit üzen a tarot júliusra?

A tarot jóslás sorsfordító hónapnak mutatja a júliust. A Szerencsekerék lapja és a Diadalszekér egymás mellett uralják a tarot jóslást. Sokan tarthatják kezükben a sorsukat. Képesek lesznek változtatni az esztendő eddigi negatív mérlegén. A sors kereke megadja a lehetőségeket a tarot jóslás szerint. Míg a Diadalt neked kell majd megvívnod, neked kell majd megragadnod a gyeplőt. A jóslat sok dolog kezdetét vetíti előre, ezért érdemes majd nyitott szemmel járnod.

A pénzügyek júliusban nem alakulnak a legjobban a tarot jóslás szerint. Kiadásaid miatt szorosra kell majd fognod a gyeplőt. A pénzügyekben is fontos a karma. Amennyiben figyelsz a pénzre, becsülöd a meglévő dolgaid, akár gyarapodhatsz is. Munkádban is ez a tendencia lesz igaz. A siker kulcsai a kezedben lesznek. Éberen kell figyelned a Szerencsekerék által adott sorslehetőségeket! Ha most nemet mondasz egy lehetőségre, lehet, hogy egész életedben bánni fogod majd. 

Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj jóslást, ha bizalmatlan vagy karriereddel, vagy bármivel kapcsolatban!

Végezz tenyérjóslást! Tudd meg ITT, mi van sorsodban megírva!

A szerencse hónapja is lehet a július a tarot jóslás szerint. Azért ne feledd, a szerencse forgandó, tudnod kell időzíteni! Amennyiben jól időzítesz, akár szerencse hullám is érhet. Csak el kell kapnod majd a ritmust. Sajnos ennek az ellenkezője is igaz lehet, azaz rossz időzítés esetén balszerencse hullám érhet. 

Hívd Lilit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd a balszerencse törlését, ha sikertelen vagy! 

 

Szerelemben sikered lehet a tarot jóslás szerint. Éppen ezért fontos, hogy ebben a hónapban végre elkezdd bontogatni a szárnyaid. Keresd az igazit, ha eddig még nem találtad meg! Most bárhol ráakadhatsz, amíg a Nap az égen van, hiszen a Nap kártyája is különleges üzenetet tartogat számodra. Meglévő kapcsolatodban lehet, hogy mérföldkőhöz érkeztek. Sokan döntenek most a családalapítás, gyermekvállalás mellett. Lehetséges, hogy neked is hasonlóan nagy dolgokon kell majd törnöd a fejed, ha úgy érzed, párod az igazi.

Júliusban számodra sem létezhet lehetetlen! Sikerre, szerencsére vágysz? Boldogságra, szerelemre? Keresd fel Szegedi Pannit vagy Lilit a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), kérj pozitív- vagy szerencse energiát, hogy behívhasd a vágyott változásokat az életedbe!