You are currently viewing Stresszhoroszkóp: dühös csillagjegyek!

Stresszhoroszkóp: dühös csillagjegyek!

KOS

A stresszhoroszkóp a legmakacsabb jegy haragjától óva int! A Kos horoszkóp esetében a makacsság megkerülhetetlen. Haragjában bizony gyakran fejjel megy a falnak. Én kerülöm a dühös Kosokat, neked is ezt javasolnám. Amennyiben a Kos jegyében születtél, tanulj meg meditálni, vagy szerezz egy stressz labdát, bár haragod így is lehet hosszan tartó. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mennyi idő, mire egy Kos megbocsát!  

BIKA

A stresszhoroszkóp Bika horoszkóp mindig is mély idegi energiákat hordozott magában. Amikor dühös, kezdetben csendes. A szótlanság már intő jel. Ilyenkor inkább hagy ott, mert magában képes lenyugodni, de ha valaki van a közelében, az idegesíti. A stressz horoszkóp szerint a Bika csak akkor beszél a gondjairól, ha már azt belül valahogy feldolgozta. Hívd Lénát a  0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Bika jegyű párod miért vonul időnként magányba! 

IKREK

Az Ikrek stresszhoroszkóp mindig is szól egy picit a kettősségről. Sajnos ez harag, stressz esetén nem a legjobb. A dühös csillagjegy nem mindig fordul ki önmagából. Ikrek esetében ez annyit jelent, hogy szinte semmit sem veszel észre rajta. Sajnos dühét pótcselekvésekben vezeti le. Az Ikrek szülöttnek figyelnie kell arra, hogy ez valamilyen sport legyen, nem pedig egy számára káros szokás kialakítása! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Ikrek párod mikor lesz képes káros szenvedélyét befejezni!  

Tudd meg ITT, mi a személyes számod, és ennek alapján milyen jövőre számíthatsz!

RÁK

A Rák stresszhoroszkóp a letisztult formákról, a szép környezeti egyensúlyról szól. A Rák szülött számára, a stressz horoszkóp szerint, a bizonytalanság a leginkább stresszt okozó faktor. Ebből viseli el a legkevesebbet. Könnyen ingataggá válik és csak lassan nyugszik meg. Nagyon nehéz kezelni, ha egyszer kiakad. Poharak törhetnek, de akár zokoghat is, rendkívül kiszámíthatatlan. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz, hogy javuljon a stressztűrő képességed! 

OROSZLÁN

Az Oroszlán stresszhoroszkóp elég sértődékeny típust jelöl, aki sosem felejt, bár egy idő után bölcsen megbocsát. Leginkább a sikertelenség idegesíti, vagy ha nem ismerik el megfelelően a munkáját. Időnként hajlamos a párjával is rivalizálni, ilyenkor nehezen viseli a veszteséget. Haragosan bizony hajlamos „üvölteni”, nagyon hangos tud lenni egy mérges Oroszlán! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz, hogy párod kiengesztelődjön! 

SZŰZ

A Szűz stresszhoroszkóp szerint a jegy nagyon sokáig próbál magán uralkodni. A stressz horoszkóp talán neki az egyik legrosszabb, mert képes hosszan és kitartóan, magát nem kímélve dolgozni, ha felhúzzák. Közben az orra alatt moroghat is akár, de ilyenkor rendkívül figyelmetlen tud lenni. Aki a Szűz jegyben született, az jobb, ha gyakorol valamilyen meditációs technikát. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogyan segíthetsz párodnak oldani a negatív energiákat!  

MÉRLEG

A Mérleg a stresszhoroszkóp szerint nehezen hozható ki sodrából, alaphelyzetben. Sajnos ha ez sikerül, akkor az eredmény akár teljes összeomlás is lehet. Egy Mérleg, ha stresszes, akkor nagy a baj. Képes földhöz vágni a telefonját, vagy belerúgni valamibe úgy, hogy az még neki is fáj. A stresszes Mérleggel bizony nem egyszerű, jobb figyelni rá, míg meg nem nyugszik. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért ideges egy ideje a cigánykártya szerint!  

SKORPIÓ

A Skorpió horoszkóp szerint egy laza jegyről van szó. Nehezen veszi fel a stresszt, de időnként ki tud borulni. Megeshet, hogy képes otthagyni egy szó nélkül, ha tele van valamivel a hócipője. Ilyenkor légy türelmes vele, megértő, mert ha osztozol vele, megismered a Skorpió tüskéjét. Idegesen mindig van verbális fegyvere, nyelve éles és kegyetlen! Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, komolyan gondolta-e párod, amit mondott!  

NYILAS

A Nyilas horoszkóp esetében eltérnek az asztrológusok véleményei. Én azok táborát erősítem, akik szerint a csillagjegyek között legjobban egy dühös Nyilas tud káromkodni. Szóval, ha igazán cifra dolgokat szeretnél hallani, húzz fel egy Nyilast! Sajnos ez azt is jelenti, hogy sokszor bánja meg a Nyilas szülött amit ilyenkor mond. Gyakran bocsánatkérés a vége, mivel a Nyilas valójában egy rendkívül tapintatos jegy is tud lenni, ha akar. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, komolyan gondolja-e párod, amit mondott! 

BAK

A Bak horoszkóp szerint a dühös Bak ritka. Ennek talán az a legfőbb oka, hogy a Bak szülött gyakran tűnik dühösnek. Éppen ezért érdemes figyelned az apróbb jeleket. A kapkodás, vagy a gyorsuló beszéd már intő jel. A Bak, ha eléri a robbanás pontot, akkor napokon keresztül nehéz lehet vele. Légy óvatos, mert a haragja hosszan tartó! Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod szeret-e a jósnő szerint! 

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő horoszkópja igazán furcsa, stresszesen, dühösen merész kijelentéseket tud tenni. Olyankor fogadkozik, mint egy részeg viking, amit aztán később megbán. Dühösen olyan dolgokat mond, hogy na majd Ő, Ő aztán megmutatja. Nagyon szavatartó típus, ezért sokszor bele is vág ígéretébe. Ilyenkor gyakran csúfos kudarc a végeredmény. Egy Vízöntő ismerősöm mérgében azt mondta, egyszer átússza a Balatont. Szerencsére neki ez sikerült, de ez a rövid történet rávilágít arra, hogy milyen is egy Vízöntő mérgesen! Hívd Lénát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), ha úgy érzed, párod szélmalomharcot vív és tehetetlen vagy! A jósnő segíthet!  

HALAK

Vezetés közben ne oktasd ki, különösen, ha mérges. Képes kirakni az autóból is, aztán később természetesen visszajön érted, ha már lenyugodott. A Halak horoszkóp talán a legfurcsább az összes jegy közül. Egy vizes jegy, képes tüzes haragra gerjedni. Cselekszik, ha mérges és olyankor nem gondolkodik. Sokszor gondolkodom rajta, vajon hány kocsmai verekedésben is volt az első pofon osztója Halak jegyű? Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád a jósnő szerint! 

Túlzottan rohanó életet élsz, vagy mások miatt nincs nyugtod? El kell hagynod az idegeskedést, különben az egészséged is kárát láthatja! Kérd Léna vagy Viola tanácsát a 0690603831-es telefonszámon (485Ft/p), hogyan élhetsz boldog és kiegyensúlyozott életet!