You are currently viewing Melyik angyal illik hozzád, csillagjegyed szerint?

Melyik angyal illik hozzád, csillagjegyed szerint?

Ismerd meg, csillagjegyed szerint melyik angyal illik hozzád! Érdemes most figyelned az angyalokra, hiszen rengeteg baljós jel van Égen s Földön. Gondolj az utóbbi időszakra, vagy csak nézz fel az égre s ott egy üstökös, mint a jelenések könyve, elevenedne meg! 

KOS

A Kos horoszkóp angyala Malchidiel, a céltudatosság és az önbizalom angyala. A Kos jegyben sokszor jöhet bizonytalan időszak. Ilyenkor az angyal segítségedre lehet. Te tudod azt a szívedben, hogy mennyire vagy Kos. Az napjegyed védőangyala, minél inkább Kos vagy, annál inkább segít. Képes plusz erőt adni, segít abban, hogy ne add fel a cél előtt! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogyan hívhatod magadhoz a védőangyalod!  

BIKA

A Bika horoszkóp angyala Asmodel, a nyugalom és harmónia angyala. A Bika jegy egyik rossz tulajdonsága a harag, a féktelen düh. Legtöbbször ez okoz gondot egy Bikának. Még a párkapcsolati gondjai is ebből fakadnak. Éppen ezért, ha a Bika jegyben születtél, mondj el egy fohászt Asmodelhez, aki őrangyalodként elhozza számodra a nyugalmat! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, milyen módon léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal!  

IKREK

Az Ikrek horoszkóp angyala Ambriel, Ő a tudás angyala. Viszont légy óvatos, mert a 12. ház ura is Ambriel! Az Ikrek jegy egyik pólusa fehér, míg a másik fekete, ebben a meglátásban egyszerre őrzöd magadban mennyek és pokol kulcsait. Bármikor gondod akad, Ambriel, a tudás angyala mutathat utat számodra. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd az angyalmágiát, amely képes számodra utat mutatni! 

Ismerd meg ITT a 4 legerősebb arkangyalt, akiktől a leghatékonyabb segítséget kaphatod bármiben!

RÁK

A Rák horoszkóp őrangyala Muriel. Ő a Hold energiával rendelkezik. A Rák szintén egy sejtelmes jegy. Érdemes nyomon követned a havi horoszkóp eseményeit, mert nagyon érzékeny lehetsz bizonyos bolygókra. A Rák szellemlátó csillagjegy, egy ilyen képességet hordozhatsz te is magadban. Amennyiben ez felerősödik, akár angyalmágus is lehetsz, hiszen először Mureillel találkozhatsz Rák szülöttként. Az angyalod a lelki gondok feldolgozásában tud segíteni leginkább. Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), ha furcsa dolgokat látsz, tudd meg, hogy szellemlátó lettél-e! 

OROSZLÁN

Az Oroszlán horoszkóp angyala Verchiel angyal, aki teremtő erővel rendelkezik! Verchiel a legokosabb angyalok egyike. Az Oroszlán viszont nem azért kapta, mert hozzá csak ez az angyal képes felnőni, hanem azért, hogy a hatalmas egóját képes legyen ellensúlyozni. Az Oroszlán csillagjeggyel gyakran szalad el a ló rossz irányba.  Az angyal segítségét a dolgok rendbehozására kérheted. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj egy hathatós angyalmágiát a legjobbtól!  

SZŰZ

A Szűz horoszkóp angyala Halamliel. Ő a rituálék, a mágia angyala. Éppen ezért lehet jó mágus a Szüzekből. Képességeik is leginkább megfelelnek a mágusok képességeinek. Az angyal csodákra képes, de nem jelenik meg a Szűz előtt, mert ha így történne, a Szűz hajlamos a plátói szerelemre. Egész életét leblokkolná egy plátói szerelem egy angyallal. Így a Szűz mennyei sugallat formájában kap üzenet. Hívd Eugéniát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, üzent-e már neked a védőangyalod! 

MÉRLEG

A Mérleg horoszkóp angyala Zuriel. A Mérleg gyakran feszíti túl a húrt, a saját egyensúlyát képes veszélybe sodorni, csak azért, mert vigyázni akar rá. Hajlamos mindent túlbiztosítani, sőt, az energiái jó része a túlbiztosítás miatt fogy el. Éppen ezért egy olyan angyal kíséri, aki a gyermeki örömöket ébreszti fel benne. Ez az érzés mindig reményt ad a Mérleg szülött számára, még akkor is, ha éppen olvas egy nem kedvező heti horoszkópot. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), mert védőangyalod megláthatod, ha megérted a gyermekkorod titkos üzenetét! 

SKORPIÓ

A Skorpió horoszkóp angyala Barbiel, Ő a spiritualitás és az őszinteség angyala. Rendkívül fontos titkokat őrző angyal. A Skorpió szülött hatalmas erőt kaphat tőle, hogy őszinte legyen s képessé váljon küzdeni az igazságért. Nem véletlen, hogy Barbiel a Skorpió angyala, hiszen a jegy szeret nagyon taktikus lenni, amennyiben harcról van szó. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit üzen az őrangyalod!  

NYILAS

A Nyilas horoszkóp angyala Adnachiel, a szabadság angyala. A Nyilas jegy nagyon bonyolult. Olykor képes a zsarnokságra is, ilyenkor jól jön a szabadság angyalának segítsége. Sokszor lehetsz önmagad zsarnoka. Ezt időben vedd észre és szabadság angyala felszabadul! Akkor olyan utakat mutathat számodra, amelyek nagyban segíthetik a boldogulásod! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit kell tenned, hogy angyali segítséget kapj!  

BAK

A Bak horoszkóp angyala Hanael, a szenvedély angyala. A Bak szülött számára fontos a szenvedély, hiszen sokszor annak van leginkább híján. Azaz ez nem teljesen igaz, mert a Bak szenvedélye sokszor a hivatás irányába vándorol. Hanael egyrészt mágikus védelmet ad a Bak jegynek, másrészt segít abban, hogy megtalálja az igaz szerelmet! A szerelem minden csillagjegy számára nagyon fontos! Hívd Gábrielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy Hanael szerint mit tehetsz a szerelemért!  

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő horoszkóp angyala Gábriel, a hírvivő angyal. A Vízöntő számára a tudás nagyon fontos. Érdeklődő típus, sok kalandvággyal. Kíváncsisága sokszor sodorja bajba, amiből nehezen tud kimászni. Éppen ezért olyan angyal van vele, aki képes Őt bizonyos jelekkel figyelmeztetni. Amikor rossz előérzeted van, valamiért nem akarsz menni valahová, Gábriel segít neked! A Te jegyed képes leginkább előre érezni, ha valami rossz közeledik! Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogyan fejlesztheted kommunikációd az angyaloddal! 

HALAK

A Halak horoszkóp angyala Barachiel – Isten villáma! Rendkívül erős képességei vannak a Halak jegynek. Kettős jegy révén, személyiséged egyik pólusa sok látomást mutathat neked. A Halak észreveszi a természetfölötti jeleket a környezetében.  Barachiel az együttérzés és megértés angyala. Talán az egyetlen jegy, ahol az angyal és csillagjegy egyező tulajdonságokkal bír. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, milyen természetfeletti képesség lakozik benned!