You are currently viewing Egy Oroszlán 5 erénye

Egy Oroszlán 5 erénye

  1. Egy Oroszlán sosem adja fel, ha valamit akar. Nem fejjel megy falnak, mint egy Kos, hanem méltóságteljesen, kitartóan harcol céljaiért.
  1. Az Oroszlán rendkívül találékony. Nem véletlen, hogy a legnagyobb vezetők is Oroszlánnak vallották magukat, noha ez sokszor nem volt teljesen igaz.  

Nézd meg ITT, hogy az Oroszlán mely csillagjegyekkel jön ki a legjobban, illetve ki lehet az igazi társa!

  1. Az Oroszlán szülött már a megjelenésével erőt sugároz, amivel másoknak is képes erőt adni. 
  1. Az Oroszlán szülött sosem panaszkodik, vele viszont mindenki szeretné megosztani baját. Mindenki a barátja szeretne lenni, de egy Oroszlánnak csak 2-3 igaz barátja van!

Olvasd el havi vagy heti horoszkópunkat ITT! Tudd meg, mi történik veled napjegyed alapján, asztrológusunk szerint! 

  1. Az Oroszlánról kevesen tudják, hogy nagyon szereti szabadságot. Éppen ezért nem szeret senkit sem elnyomni, de a rendet mindig tartja környezetében.

Az Oroszlán havában egy Oroszlánt jobban látnak a tarot kártya lapok. Egy próbát megér neked, a Tarot kártya igazi művészet, és ebben a legjobb Viola  vagy Gabi! Tárcsázd a 0690603831-es számot MOST (508Ft/perc)!

További elérhetőségeink:


Magyarország 0690 603 831 (508Ft/perc)
Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

Ügyfélszolgálat:

marcus magus

Marcus Mágus

Rontás szakértőként nagyon jól kiismertem a sötét oldalt, és a Fény erejét ellenük tudom hangolni, ha furcsa természetfeletti, negatív energiát érzékelsz, ne habozz, és ne hesegesd el a gondolatokat. Én sosem kisérletezek, minden rituálé és szertartás, amit használok, már bizonyított, és jól bevált.