You are currently viewing Válassz magadnak szerencsehozó amulettet

Válassz magadnak szerencsehozó amulettet

Szerencsehozó amulett bármi lehet, ami kötődik hozzánk és hinni tudunk benne. Több fajtája is van. 

Mielőtt szerencsehozó amulettet választasz, ismerkedjünk meg velük!

A szimbólum amulettek azok, ahol valamilyen különleges szimbólumot tartalmaz a szerencse talizmán.  Az anyag amulettek, ahol valamilyen nemes anyag adja az erejét, hegyikristály vagy éppen arany. Vannak még az összetett amulettek, ahol az anyag is és a szimbólum is jelentőséggel bír.  

 ITT megnézheted, hogy melyik angyal hoz neked szerencsét és védelmet csillagjegyed szerint!

Hogy melyik is a legerősebb amulett? 

A válasz az, hogy egyén függő. A legerősebb amulettek azok a mágusok talizmánjai, mivel egy mágus talizmán tettekkel, szervesen kapcsolódik egy mágus életébe. Ilyen talizmánhoz, nehéz hozzájutni. Éppen ezért legjobb az, ha magadnak választasz talizmánt. Persze ez lehet specifikus talizmán, mint például a pénztalizmán, de legjobb egy általános szerencsehozó amulett.  

A szerencsehozó amulett, amennyiben illik hozzád a szimbólum vagy az anyag,  hasznosabb, mint egy szerencsemágia. Igaz, egyik a másikat nagyon szépen tudja erősíteni. A szerencsehozó talizmán, ha nincs megkötve egy céllal, akkor éppen olyan hatékony lehet számodra, mint egy védőangyal. Mindig veled van, valahogy olyankor mindig talpra esel. A jó szerencse amulett ilyen. Nem csak szerencsét hoz, hanem működik, mint védelmi amulett, azaz még az ártó erőket is képes távol tartani. 

 

Stabil kapcsolatok, házasságok esetén lehet akár pároddal is közös az amulett, mondjuk egy kettétört szív vagy egy közös jelkép. Ezt is vedd számításba amulett választáskor!

Amikor megvan a kiválasztott amulett, foglalkozz az energetikai részével is!  A megfelelő amulett még önmagában nem elég. Az amulettel össze kell kötnöd magad, közös amulett esetén egymást és az amulettet is. A kötést valakinek el kell végezni, amelynek rituáléja a legtöbb mágus számára titkos. Csak is az a szerencse talizmán lehet a tiéd, amelyikkel össze vagy kötve!  

Ha úgy gondolod, szeretnél magadnak egy igazi talizmánt, akkor ne habozz! A választás a tiéd, és nálunk is kaphatsz segítséget. Most már NORMÁL díjas számon is elérhetsz minket, sokkal kedvezőbb áron! Jóslási csomagjainkat itt találod! 

Amennyiben tudod, milyen amulettet szeretnél, mi az, ami téged leginkább megérint, akkor kösd össze magad és az amulettet!

 Hívd Aurethielt  vagy Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd az amuletted beavatását, kérd hogy kössenek vele össze, és az akár élethosszig tartó szerencsével!  

Tanácsadóink várják a hívásodat NORMÁL díjas vonalon is, ahol sokkal olcsóbban kérhetsz mágiákat, jóslást, tanácsadást!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23

Ausztria: +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)
Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Románia: 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod:

 www.asztroklub.hu/webaruhaz
*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, rendelj az ügyfélszolgálaton!
Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15 Email: [email protected]