You are currently viewing Nevedben a sorsod! Mondd a neved, és elárulom a jövőd!

Nevedben a sorsod! Mondd a neved, és elárulom a jövőd!

A névmisztika sokak számára nem mond semmit. Lehet, te magad is így vagy ezzel, hiszen egy keresztnév mit is mondhatna el, hogyan is mutatna rá bármire? Egy keresztnév az semmi sokak szerint. De az igazság az, hogy egy keresztnévből nagyon sok minden leszűrhető. Azok az ezoterikus szakemberek, akik a névmisztika tudományát művelik, a legjobbak között vannak. Csak kevesen képesek arra, hogy a neved hallatán képesek legyenek a jövődről beszélni! 

Sokan teszik fel magunka a kérdést, hogy mit jelent a nevem? Névmisztikával persze számtalan oldal és könyv foglalkozik, amelyek pár mondatban elmondják, mi a  név jelentése, ami tényleg csak nagy általánosság! Valamennyi igazság van ezekben a „közhelyekben”, de sajnos ez messze nem minden. Nagyon sok tényezőre kell figyelni, amit csak egy tapasztalt szakember tud megtenni. 

Nézd meg ITT, hogy mi a személyes számod, és mit árul el a jövődről!

Valóban csak a neved kell mondanod! Azt viszont neked kell mondanod a névmisztikával foglalkozó szakembernek. Így Ő már két fontos adatot kap meg tőled. A hangod és a keresztnév, amelyet mondasz, együttesen tesz személyessé és egyedivé. Ezért van az, hogy névmisztikával csak rendkívül tapasztalt szakember foglalkozhat, hiszen rendkívül kevés adatból mond el neked olyan dolgokat, amelyek bizony megdöbbentően hatnak a jövőddel kapcsolatban!

Tehát ha eddig lebecsülted a névmisztika tudományát, mert azt gondoltad, hogy közhelyekre épül az egész, most már tudhatod, hogy nem! Ebben a tudományban szükséges a keresztneved és szükséges a hangod, az ami belőle árad. Különös nevek, egybeesések is vannak. Amelyekre megint oda kell figyelni. Ilyen az, ha a keresztneved megtalálható az angyal nevek között. Erre külön figyelni kell, hiszen ilyen esetben valami más is lehet a hangodban, valami angyali. Amennyiben ez ott van, nagyon szerencsés is lehetsz, egy bizonyos értelemben!

Ezek után ajánlom, tégy egy próbát! Nem nagy dolog, nem nagy beruházás, próbáld ki, mit tud a névmisztikával foglalkozó legjobb szakemberünk! Hívd Gabit vagy Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc),  kérj névelemzést! 

Jelezd, hogy olvastad a cikket! Kíváncsi vagy rá, mit is tud neked mondani a neved alapján? Nem mondom, hogy nem tévedhet a kollégám, de azt bátran állítom, hogy eddig még nagyon kevesen csalódtak benne. Egy hívás és lehet megkapod a jövőd kulcsát!