You are currently viewing Mit üzen a tarot augusztusra?

Mit üzen a tarot augusztusra?

A Tarot kártya augusztusban megértésre és türelemre int. Ebben a hónapban elveheted a későbbi sikerid és szerencséd magvait, amiknek áldásos termését később learathatod.

Az augusztus nem csak a Tarot kártya szerint, hanem minden szempontból a pénz hónapja. Mindjárt itt lesz a dupla 8-as napja – 8. hónap 8-a -, ami a legerősebb pénzvonzó nap.

Éppen ezért, már most készülj fel lelkiekben, hogy lehetsz éppen Te is az a szerencsés, aki annak a napnak az erejével sok pénzt vonz magához! A lapok arra intenek, merj kérni az Univerzumtól, merj hinni, mert hiába éltél eddig nehezebb körülmények között, ez bármikor megváltozhat, ha megváltoztatod a hozzáállásodat is. Igényeld azt a titkos mantrát, ami minden év augusztus 8-án nagyobb pénzeket hoz a legbátrabbaknak! Keresd fel Sárát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), írd le és alkalmazd! Ne feledd, a szerencse forgandó, és most Te lehetsz a következő, akinél megáll!

Olvasd el EZT a szöveget és bőség lesz a jutalmad!

Munka szempontjából jó hónap ez arra, hogy otthagyd a régit és sokkal jobbat találj. Itt is érvényes a Tarot kártya szerint az, hogy ne félj a változástól. Ha elégedetlen, tégy ellene és keress jobbat! Ha mersz cselekedni, akkor az Univerzum is támogat majd téged.

Magánéletedben a türelem lesz kulcsfontosságú. Ha úgy érzed, társad nem az elvárásaid szerint cselekszik, próbálj megértéssel közeledni hozzá. Nagyon különbözőek vagyunk, más elvekkel és mindenkinek más a fontos. Próbáld megérteni az ő szemszögét is. Ha nincs párod, akkor a lapok szerint érdemes elmondanod Teliholdkor a szerelemmel kapcsolatos kívánságodat az égieknek, és sokkal nagyobb eséllyel vonzhatod be a megfelelő társat.

Életed megrekedve érzed? Tanácstalan vagy bizonyos dolgokkal kapcsolatban? Szeretnél sokkal jobb életkörülmények között élni? Akkor hívd az ország legjobb kártyajósait a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), hatékony segítséget tudnak neked nyújtani! Keresd bizalommal Sárát vagy Boszi Katát!