You are currently viewing Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

KOS

Tüzes jegyként magától értetődő, hogy a Kos csillagjegyek nem vetik meg a szexet. Ha valaki tetszik neki, szívesen tölt vele minél több időt az ágyban. Számára az sem lenne gond, ha minden nap lenne rá mód.

BIKA

A Bika csillagjegyek inkább a minőséget, mintsem a mennyiséget díjazzák. Számukra az sem gond, ha egy egész hetet várniuk kell rá, de akkor biztos, hogy a partnernek, ugyanúgy, mint neki is, feledhetetlen élményben lesz része.

IKREK

Az Ikrek csillagjegyek életében többször lehet olyan időszak, amikor valami miatt „megfeledkeznek” szexuális életet élni. Kissé kiszámíthatatlan és sokszor köti le a figyelmét más valami, de ha megtalálja a megfelelő partnert, nem bánja, ha minden nap sor kerül az együttlétre.

RÁK

A Rák figyelmes, kedves, testileg és lelkileg is nagyon odaadó. Ha olyan partnert talál, akit méltónak érez a törődésére, akkor bármikor rávehető egy kis hancúrozásra. Más esetben pedig simán el van nélküle.

OROSZLÁN

Az Oroszlán igen határozott csillagjegy. Ha szexre van szüksége, márpedig sűrűn van, akkor megtalálja a módját annak, hogy meg is kapja. Nem riad vissza az egyéjszakás kalandoktól, sőt a hűtlenségtől sem. Könnyen talál magának partnert, amikor csak akar. Hamar leveszi a másik nemet a lábáról.

SZŰZ

A Szűz hűséges típus, és leginkább csak heti egy-két alkalommal kívánja a szexet.  Ha a hálószobában kötnek ki partnerével, akkor viszont megmutatja, mit is tud. Nincs sok csillagjegy, aki azt tudná mondani, hogy unalmas vele a szex.

MÉRLEG

A Mérleg csillagjegynek különös igénye van arra, hogy figyeljenek rá, és az igényeire. Cserébe ő is odaadó. Ha olyan partnert talál, aki minden szempontból megfelel az elvárásainak, akár a mindennapos szex is szóba jöhet. Ellenkező esetben pedig menekül…

Van olyan kényes téma, amiről nem szívesen beszélsz másoknak? Ilyen például a szexuális vagy a szerelmi életed is? Az ország legjobb tanácsadóival, jósaival beszélhetsz nálunk telefonon! Ehhez az arcod sem kell vállalni, bennük megbízhatsz! A legtutibb módokon segíthetik felpezsdíteni az életed, tabuk nélkül! Keresd bizalommal Gabit vagy Violát  a 06 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)!

SKORPIÓ

Talán a Skorpió az egyedül jegy a zodiákusban, aki imádja a szexet, és aki legszívesebben ki sem jönne a hálószobából, ha egy külsőleg számára tökéletes partnerrel hozza össze a sors. Ugyanez a helyzet akkor is, ha megtalálja az igaz szerelmet.

NYILAS

A Nyilas igazán önfejű típus, aki nem szereti, ha korlátozzák. Szereti a szexet, de nem ezen jár az esze egész nap. Ha olyan tárat talál, akivel lelkileg is passzol, nagyon könnyű bármikor az ágyba csábítani.

BAK

A Bak szeret tervezni-szervezni. Sok mindent szeret csinálni, fontos a karrier, az időbeosztás az élete része. Éppen ezért, megesik, hogy várni kell rá, hogy hálószobára is ideje jusson. Megelégszik heti egy-két alkalommal is.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő, ha szerelmes és állandó partnere van, jogának érzi követelni a szexet minden nap. Az sem érdekli különösebben, ha a párjának nincs hozzá kedve. Ha viszont nincs társa, simán el van egy hónapig is akár szex nélkül.

HALAK

A Halak az egyik legérzékenyebb és legromantikusabb csillagjegy. Nagyon fontos számára az őszinteség, és az, hogy bízni tudjon a párjában. Ha ilyen társa van, bármikor becsalogatható a hálószobába. Ha szingli, nagyon nehéz a közelébe férkőzni, simán eléldegél szex nélkül, de nem adja oda magát bárkinek.