You are currently viewing A hűtlenség karmikus hatásai

A hűtlenség karmikus hatásai

A hűtlenség egy olyan csapás vagy bűn, amelynek kettőnél több áldozata van. A megcsalt párok, és a hűtlenséget elkövető személyek, akik életére a karmikus teher miatt hosszan hatással van. Nem csak az sérül karmikusan, aki elköveti a bűnt, hanem mindenki, aki érintett a hűtlenség bűnében. Ezért fontos neked hűségesnek maradnod, illetve az, hogy olyan párod legyen, aki hozzád hűséges. A karma, a benne tapasztalható negatív változások, rámutatnak arra, hogy mennyire nincs is rendjén a hűtlenség. Az alábbi sorokból megtudhatod, hogy milyen következményeket is idézhet elő a hűtlenség!  

Megcsalt a párod? Nézd meg ITT, mennyi esély van arra, hogy megteszi újra!

A sors olyan, mint egy dominósor. Egy kocka, ha eldől, vonja magával az utána következő elemeket. Csakis abban az esetben szűnik meg a dominóhatás, amennyiben 3-4 dominót kiiktatunk S nem tud tovább dőlni a sor. Megcsalás után a te sorsodban is elindul ez a dominó. A gond csak az, hogy a sorsod eseményei nem dominó kockák, hanem tényleges események. Azaz, fogalmad sem lehet arról, hogyan is állítsd meg a láncreakciót. Az események láncolata nem csak a hűtlen félnél indul meg negatív irányban, hanem mindenkinél, aki érintett volt a szerelmi – gyakran – sokszögben, amely sokszor csak egy szerelmi jóslás során derül ki.

Tudd meg, hogy megcsal-e a párod! Hívd Violát  a 0690603831 számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást a legjobbtól, hogy feltárhasd sorsod titkait! 

Amennyiben hűtlenséget követtél el, vagy éppen annak áldozata vagy – abban az esetben is, ha nem tudsz róla -, sorsodat ellephetik a válságjelenségek. Ezek akkor a legsúlyosabbak, ha nem is vagy annak tudatában, hogy párod többször is félrelépett. Ennek van egy nagyon szokatlan, de gyakori karmikus jele. Amennyiben az ellenkező nemből sokan próbálnak meg úgy kikezdeni veled, hogy házasok, miközben tudomások van róla, hogy te magad is az vagy, vagy éppen stabil kapcsolatod van, akkor az már jelentheti, hogy párod hűtlen. A karma vissza akarja adni párodnak azt, amit Ő ad neked. Amennyiben sok a jelentkező és mind stabilnak látszó kapcsolatban van, bizony érdemes a saját házad táján is szétnézni, mert karmikus okai lehet a sok jelentkezőnek! 

Negatív karmikus hatás lehet az is, ha folyton rossz partnerre találsz. Mikor úgy érzed, vonzod a hülyéket, akkor lehetséges, hogy régebben megcsalás áldozata voltál. Sajnos ilyenkor tudat alatt magadra veszed az áldozat szerepét. A befejezetlen ügy olyan szinte, mint egy átok, még akkor is, ha nem te követted el a bűnt. Ott lebeg mögötted, a tudatalattid pedig azt érzi, hogy te voltál a hibás, miattad történt minden. Ez okozza, hogy mindig rossz partner jelöltekkel akadsz össze, akikben nem igazán lehet megbízni. Sokszor azt érzed, hogy inkább maradsz egyedül, mintsem egy bolond társa légy.

A karmikus tisztítás bármilyen megcsalás karmikus szennyét képes rólad lemosni. Abban az esetben, ha már volt megcsalás az életedben, vagy sejted, hogy párod egykor félrelépett, esetleg ráismersz valamelyik jelre, hívd Aurethielt a 0690603831 számon (508Ft/perc)! Egy tárcsázás, egy pár perces hívás és elindulhat végre neked is egy igazán jó karma!  

 

A megcsalás karmikus hatásairól még nagyon sokat lehet írni. A legtöbben viszont belül érzik azt, hogy nincs rendben velük valami, párkapcsolati vonalon. Érzed, ha valami törvénytelen és rendszertelen balszerencse sújt magánéletedben. Érzed, ha már sok az olyan esemény, amelyet ép ésszel, logikus érvekkel nem vagy képes megmagyarázni. Mikor túl sok a negatív egybeesés, mikor azt érzed, olyan bűnért büntet a sors, amelyet te magad sosem követtél el. Érdemes elgondolkodnod, ha hasonló érzések és események kínoznak, hogy vajon nem szennyezte-e be valamilyen hűtlenség a te személyes karmád!  

Sok furcsaság történik veled magánéletedben? Nem találod az igazit, pedig már nagyon vágysz rá? Kérj karma tisztítást! Tedd le előző életeidből hozott terheid, vagy éppen a jelenlegi életed visszahúzó erőit! Keresd Váradi Évát vagy Violát a 0690603831 számon (508Ft/perc)!