You are currently viewing Cigánykártya jóslás szeptemberre!

Cigánykártya jóslás szeptemberre!

A cigánykártya azt üzeni, szeptemberben már láthatóak lesznek a változások a jövőnkre nézve.

Bár most még nagyon nehéz helyzetben vagyunk, ebben a hónapban mégis elindulhatnak a pozitív történések, váratlan események, amik magukban hordozzák a reményt, egy boldogabb jövő képét.

A cigánykártya legfőbb intelme most a türelem.

Lehet, nem vagy éppen könnyű helyzetben. Lehet, hogy nem szereted a munkád, lehet, hogy nincs sok pénzed és lehet, hogy a párkapcsolatodban sem érzed boldognak magad. Mégis nagyon fontos bíznod, hinned abban, hogy minden jónak eljön a maga ideje.

Ismerd meg ITT a cigánykártya lapjait, így jósolhatsz magadnak is!

Szeptemberben jó lenne adakoznod is, hiszen az energiák, amik érnek, rendkívül erősek, és aki jót cselekszik, majd jó eséllyel százszorosan kapja azt vissza. Nem muszáj csakis pénzben gondolkodnod, odaadhatod a nem használt tárgyaidat, dolgaidat olyanoknak, akiknek szükségük van rá. Vagy akár fogadj be egy kóbor kisállatot és gondoskodj róla. Választhatod azt is, hogy soha többé nem szemetelsz, és nem teszel semmi olyat, ami árt a környezetünknek. A jótetteknek számtalan formája van, biztosan te is megtalálod azt, ami kivitelezhető számodra.

Ha pénzbeli szerencsét próbálnál, akkor a hónap eleje lesz a legmegfelelőbb, hiszen itt van az Aratóhold, ami bőséget hozó! Most még egy teljes heted van arra, hogy elhatározd, most már itt az ideje magad mögött hagyni a nélkülözést. Nálunk a legerősebb szertartást kaphatod meg a Nagymestertől, amit Aratóholdkor végez a sok pénzért.

Pár perc is elég hozzá, iratkozz fel 24 órában bármikor, a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/p)!

A cigánykártya szerint ebben a hónapban még az is kiemelkedően fontos, hogy egyedülállóként fogadd el azt, amit a jelen éppen nyújtani képes. Engedd el a görcsös ragaszkodás a szerelem megtalálásához. Élj teljes életet így is, lásd meg mindenben a szépet és a lehetőséget, tudj kikapcsolódni és néha nem gondolni semmire. Ha így teszel, az Univerzum nagy szerelemmel ajándékozhat meg hamarosan!

 

Szeretnéd tudni, hogyan alakul a sorsod hetek, hónapok, vagy akár évek múlva? Kérj cigánykártya jóslást, vagy akár sorselemzést Xalentől vagy Imolától a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/p), melynek segítségével útmutatást kapsz egy könnyebb és boldogabb jövő felé!

Ne feledd! A sorsod csak rajtad áll, és néha jó tudni előre, mikor mit kell meglépned azért, hogy az életed jobb lehessen!